Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Лікування пахової грижі у чоловіків - операція

На жаль не кожна людина усвідомлює, що лікування пахової грижі у чоловіків, без хірургічного втручання неможливо. Лише в рідкісних випадках грижу вдається вправити на місце. Існують допоміжні методи лікування хвороби, але вони лише полегшують стан хворого, знижуючи дискомфорт, але не виліковують. Небезпека цієї недуги полягає в ймовірності защемлення пухлини, а значить, вимагає термінового хірургічного втручання. Сьогодні лікування пахової грижі у чоловіків і жінок здійснюється з використанням інноваційного обладнання.

Існує два методи хірургічного втручання: відкритий і закритий Існує два методи хірургічного втручання: відкритий і закритий. Перший варіант передбачає розсічення тканин скальпелем або лазером і розтин грижового мішка. Якщо внутрішні органи не ушкоджені, грижової мішок зашивають і вправляють на місце. При закритому методі операції, використовують ендоскоп. В цьому випадку тканини паху не ріже, а лише проколюють. Всього може бути два або проколу. В один отвір вводять мікрокамеру, в інше - маніпулятор для відсікання невеликих фрагментів тканини. Лікування пахової грижі у чоловіків пов'язано з операцією і інших способів не існує.

Остання інноваційна розробка вчених - лапароскоп і допоміжне обладнання. Його відмінність від ендоскопа в тому, що дана трубка забезпечена робочим каналом для маніпулятора. Це дозволяє робити лише один прокол. Після видалення чоловічий пахової грижі з використанням лапароскопа або ендоскопа, пацієнта виписують з клініки в цей же день. Реабілітація потрібно, але не така тривала і складна, як після операції відкритим методом. У цьому випадку пацієнт повинен певний час перебувати під наглядом лікарів. Хворого залишають в стаціонарі, а час перебування встановлює лікар.

При дотриманні всіх рекомендацій, реабілітаційний період проходить значно швидше. Щоб уникнути рецидиву, слід відмовитися від важкої праці. Не рекомендується піднімати штанги і гирі. Дозволяються тільки ранкові та вечірні пробіжки, відвідування басейну і пляжу. Не можна допускати підвищення внутрішньочеревного тиску. У жінки грижа може з'явитися через пологів. Однак це не зможе запобігти не один фахівець. Протягом усього реабілітаційного періоду необхідно носити бандаж.

Фахівці клініки «Перша хірургія» проводять будь-які складні операції без негативних наслідків.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама