Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити полікарбонат в Києві

Шукаєте де купити полікарбонат в Києві? Ми із задоволенням допоможемо вам у виборі та купівлі. Якісний стільниковий полікарбонат (Київ) і монолітний полікарбонат в Києві можна купити у нас, на сайті компанії «Анкор». Ми офіційно представляємо компанії Polygal і Carboglass в Україні, тому гарантуємо вам оптимальні ціни від виробників.

монолітний полікарбонат в Києві

Полікарбонат або полімерний пластик - ударостійкий теплоізолюючий матеріал. Завдяки цьому та іншим якостям матеріал знайшов широке застосування у всіх сферах життя. За технологією виготовлення полікарбонат буває стільниковий і монолітний. Стільниковий полікарбонат - це пустотіла лист з ребрами жорсткості всередині (тому його також називають стільниковим). Монолітний полікарбонат це цілісний лист, що нагадує скло. Виходячи зі своїх потреб, ви можете купити стільниковий полікарбонат в Києві, або монолітний полікарбонат.

Серед переваг полікарбонату його легкість: стільниковий пластик в 6 разів легше, ніж скло, а монолітний в 2 рази. Також листи полікарбонату дуже гнучкі і легко піддаються обробці. Це робить їх відмінним матеріалом для створення споруд складних геометричних форм. При цьому, пластик дуже міцний (в 200 разів міцніше скла), не тріскається і не ламається, що знижує ймовірність отримання травм при монтажу. Тому використовувати полікарбонат для навісу дуже практично і вигідно.
Ціна на стільниковий полікарбонат в Києві повністю відповідає якості. Крім того, використання листового пластика здешевлює будівництво за рахунок зменшення несучих конструкцій. Пропонуємо вам купити полікарбонат в Києві і самостійно в цьому переконатися.

Стільниковий полікарбонат пропускає до 80% променів, а монолітний - до 90%, а це вище показників скла. Ця властивість дозволяє використовувати полімерний пластик замість скла в будівництві (наприклад, теплиць і парників). Також варто відзначити естетичні якості полікарбонату. Його випускають в різних кольорах, що дозволяє використовувати полікарбонатні листи в оформленні фасадів будівель, навісів та ін. Пропонуємо вам купити стільниковий полікарбонат в Києві, який прослужить вам довгі роки. Завдяки ударопрочности монолітний полікарбонат в Києві і в усьому світі використовують для безпечного скління, куленепробивних конструкцій, при виготовленні шоломів і щитів і багато чого іншого.

Купити полікарбонат в Києві ви можете в компанії «Анкор». Це зручно і надійно, адже на нашому сайті ви можете ознайомитися з асортиментом, цінами, характеристиками полікарбонату, знайти потрібну документацію, сконструювати виріб з полікарбонату і зробити замовлення. Компанія «Анкор» є офіційним представником заводів Polygal і Carboglass в Україні. Якість полікарбонату підтверджують документи (сертифікати якості на монолітний і сотовфий полікарбонат в Києві, висновки санітарно-епідеміологічних комісій і ін.). В асортименті представлений полікарбонат у вигляді плит стандартного розміру: шириною 2100 мм, довжиною 6000 мм або 12000 мм, товщиною 4, 6, 8, 10, 16, 25, 32 мм. полікарбонат випускається в основних кольорах: прозорому, молочному, опал, бронза, бірюза, зеленому, синьому, червоному і жовтому.

У нас зручно купити полікарбонат в Києві, адже будучи офіційним представником заводу, ми можемо замовити для вас листи полікарбонату нестандартних розмірів. Таким чином, ви не будете переплачувати за зайві метри. Також ви можете купити монолітний полікарбонат в Києві. Оформіть замовлення на сайті і ми доставляємо ваше замовлення по Україні. У нас вигідна ціна на монолітний полікарбонат від виробника.

замовляйте також полікарбонат в Дніпропетровську , полікарбонат в Донецьку , полікарбонат в Харкові , полікарбонат в Криму , Полікарбонат в Запоріжжі за оптимальними цінами від виробника.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама