Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Комплексні системи безпеки в галузі автомобільної промисловості

завдання   Ніколи раніше автомобілі не забезпечувалися такою кількістю електроніки завдання
Ніколи раніше автомобілі не забезпечувалися такою кількістю електроніки. Все більше завдань, що стоять перед водіями, вирішують комп'ютери.

Стрімкий розвиток чинить постійний вплив і на автомобільне виробництво. Поряд з механіками, сьогодні велику роль на виробництві грають роботи. Це пред'являє абсолютно інші вимоги до безпеки на виробничих підприємствах і обумовлює нову політику мислення. Розміри виробничих приміщень в автомобільній промисловості це окрема проблема. Нерідко територія приміщення становить більше мільйона квадратних метрів. Тут розташовані різні відділи: від конструкторського до виробничого, а також складські приміщення, відділ логістики і адміністративний офіс.

Що пропонує BOSCH
Відповідність високим стандартам це найважливіша місія підприємства. Гарантія функціональності і фінансової ефективності це ще одне завдання. І саме інтегрована система управління будівлею здатна впоратися з цим завданням. Інформація по всіх відділах чітко відображається за допомогою індивідуального призначеного для користувача інтерфейсу. Децентралізована система управління, яка розміщена на сервері, полегшує завдання управління всіма функціями по мережі. І в екстреному випадку індивідуальні плани дій забезпечують стратегічну процедуру.

Безпека на практиці: інтегрована система управління будівлею в дії
Інтегрована система управління будівлею BIS компанії Bosch забезпечує всебічну безпеку в усіх областях автомобільного виробництва. Системи контролю доступу, відеоспостереження та охорони захищають адміністративні будівлі. У разі пожежі запасні виходи автоматично відкриваються, а оголошення по системі оповіщення координують процес евакуації. Протипожежна система захищає виробниче обладнання від пошкодження. Система виявлення витоків активізує сигнал тривоги в разі витоків рідин або газу, в той час як відділи з підвищеним рівнем безпеки захищені від несанкціонованого доступу.

Системи виявлення вогню

  • Розмежування між виробничим газом і продуктами згоряння за допомогою оптичних термально-хімічних детекторів.
  • Управління екстреним перекриттям джерел, таких ресурсів як: бензин, дизельне паливо, електрику, проби газів або газу з вентиляційної системи.
  • Виявлення витоків газу або палива.
  • Контроль потенційно вибухонебезпечних приміщень за допомогою датчиків з УФ та ІЧ сенсорами.
  • Повністю автоматизований контроль рухомих випробувальних установок за допомогою датчиків полум'я і системи витяжки диму.
  • Управління сигналами тривоги і проблисковими маяками при евакуації.

Системи відеонагляду

  • Швидке і надійне виявлення можливої ​​втрати продукції.
  • Відеоспостереження за великими зонами і різними приміщеннями за допомогою камер автоматичного спостереження AutoDome.

Системи контролю доступу

  • Індивідуально визначається рівень доступу в складські та виробничі приміщення для кожного співробітника.
  • Особливі території для спеціального персоналу.
  • Додаткові біометричні контролери доступу в лабораторії і конструкторські відділи.

Електро-акустичні системи

  • Супровід при евакуації з будівлі.
  • Основа зв'язку між елементами пожежної служби.

контроль безпеки

  • Уніфікований інтерфейс для простого моніторингу.
  • Внутрішньосистемний контроль і поєднання всіх вище описаних областей безпеки.
  • План дій в екстрених випадках.
  • Оптимізований огляд подій за допомогою інтегрованих планів будівлі і додаткової документації.
  • Легкий спосіб інтеграції в існуючі конфігурації за допомогою міжнародних інформаційних стандартів, таких як: ОРС, HTML, CAD і операційної системи на базі Windows.

Детальніше про систему BIS Bosch

Як працює система BIS на різних об'єктах

  1. аеропорт
  2. банк
  3. виправний заклад

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама