Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Святкові закуски на Новий рік 2019 на швидку руку. 7 варіантів страв, які хочеться з'їсти вже зараз!

  1. Оригінальна новорічна закуска на чіпсах
  2. Сир з часником на помідорових часточках
  3. Крекерной Дід Мороз
  4. Тарталетки «Котики»
  5. Салати і закуски на Новий 2019 рік
  6. Яйця, фаршировані сьомгою
  7. Баклажани з волоськими горіхами

Основне застосування закусок - подача до столу перед основною трапезою. Але це не означає, що їх заборонено використовувати просто так. Особливо актуальним є таке їх вживання, якщо мова йде про закуски на Новий рік 2019.

Застілля в це свято часто відкладається на досить пізній час. Тому оригінальні і смачні новорічні закуски 2019 будуть затребувані в період очікування бенкету. А оскільки часу на їх приготування часто не вистачає, то хочеться вибрати прості рецепти. Саме такими є ті, що наведені нижче.

Основою в них є певний продукт, на якому укладаються інші. Наприклад, чіпси, тарталетки, крекери або часточки помідорів. У будь-якому випадку, щоб вийшли святкові закуски на Новий 2019 рік, доведеться залучити фантазію. Адже їх прикраса цілком в руках господині.

Оригінальна новорічна закуска на чіпсах

Для її приготування краще вибрати такі чіпси, які мають правильну форму і досить великі розміри. Чіпси Pringles відмінно підійдуть для рецепта такий закуски до Нового року.

Всі основні елементи покладається дрібно покришити або потерти і змішати з майонезом. Потім викласти по чіпсів. Прикрасити шматочками маслин і оливок.

Порада. Згодом чіпси размокают. Тому готувати таку закуску покладається перед самою подачею на стіл. Можна залишити готову масу в холодильнику, щоб швидко зробити новорічну закуску і подати її знову прийшли гостям.

Сир з часником на помідорових часточках

Крім продуктів, зазначених у назві новорічної закуски до зустрічі 2019 року знадобляться ще майонез і зелень. Сир і часник потрібно подрібнити і змішати з майонезом. Помідори розрізати на круглі часточки. Викласти суміш на помідори і прикрасити листочками зелені.

Крекерной Дід Мороз

Природно, що для закуски до Нового року крекер повинен бути солоним. До нього ще будуть потрібні такі інгредієнти: салямі з сиром Рікотта. Додатково знадобляться оливки з маслинами - з них будуть зроблені очі з вусами.

Приготування закуски на Новий рік 2019 дуже просте і швидке. Потрібно нарізати ковбасу салямі трикутниками. Це будуть шапочки. Потім видавити сир з щільного мішечка, наприклад, кондитерського. При цьому малювати візерунки на шапочці і довгу бороду. Так вийде створити по-справжньому чудову новорічну закуску.

Так вийде створити по-справжньому чудову новорічну закуску

Тарталетки «Котики»

Такі святкові закуски на Новий 2019 рік сподобаються всім гостям. Вони дуже милі і ситні! Інгредієнтами для цієї закуски є огірки або авокадо, доповнює які сьомга або інша червона риба. Будуть потрібні ще 2 яйця з ікрою (вона може бути червоною або чорною). Для прикраси знадобляться зелена цибуля з вареною морквою.

Яйця з сьомгою необхідно дрібно порізати. Невелику частину білка залишити для прикраси. Покришити кубиками огірки. Змішати їх з яйцями, сьомгою. Викласти в тарталетки. Зверху додати ікру. Зробити мордочку котика з моркви. Білка і зеленої цибулі.

Білка і зеленої цибулі

Салати і закуски на Новий 2019 рік

Шинкові міні-рулети

Їх основою є будь-який салат. Нехай він буде найулюбленішим серед домочадців. Додатково до нього знадобляться такі інгредієнти: хліб для тостів, шинка і пір'я зеленої цибулі.

На скибочки шинки необхідно викласти трохи салату. Загорнути міні-рулети. Посередині скріпити його зеленою цибулею. Подавати таку новорічну закуску рекомендується на трикутниках тостів.

Подавати таку новорічну закуску рекомендується на трикутниках тостів

Яйця, фаршировані сьомгою

Сьомгу в цьому рецепті можна легко замінити фореллю. Яйця необхідно зварити круто і розрізати уздовж. Жовтки дрібно покришити і змішати з рубаною зеленню і майонезом.

Цю суміш укласти в ямки від жовтка. Зверху прикрасити тонким скибочкою риби. Додати гілочку зелені (кропу або петрушки). Вийде симпатична новорічна закуска 2019.

Вийде симпатична новорічна закуска 2019

Баклажани з волоськими горіхами

На два середніх баклажана потрібно 200 грамів очищених волоських горіхів. На додаток до них потрібно взяти майонез, рослинна олія, сіль і часник.

За півгодини до готування нарізати баклажани кружками, посипати їх сіллю. Горіхи для цієї закуски покладається подрібнити і змішати з майонезом. У цю масу додати дрібно порізаний часник.

Баклажани злегка обмити проточною водою, обсушити. Потім обсмажити їх з обох сторін. На паперовому рушнику промокнути від зайвого жиру. Укласти їх на блюдо. Зверху розмістити гірки приготовленої суміші. Поставити новорічну закуску в холодильник на годину.

Порада. У новорічні свята гості багато їдять. Якщо не хочеться вживати багато калорій, то майонез рекомендується замінити сумішшю нежирної сметани з гірчицею або натуральним йогуртом.

Готуйте швидкі закуски на Новий рік 2019 рецепти, яких дуже прості і бережіть сили на веселощі і спілкування з друзями.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама