Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Сходи на горище Fakro

  1. Технічні особливості горищних сходів Fakro
  2. Переваги горищних сходів Fakro
  3. Асортимент горищних сходів Fakro

Майже в кожному будинку є окреме горищне приміщення або мансарда, але не завжди зручно ставити повноцінну сходи. Тому складна модель Fakro - це зручний, практичний і безпечний варіант підйому вгору. І в складеному, і в розкладеному вигляді вона значно економить простір в приміщенні.

Складні сходи являють собою компактний блок, що зберігається у вбудованому в стелю люку. У комплектації можуть бути перила, що забезпечують безпеку підйому. У нашій компанії можна купити різні моделі за доступними цінами з доставкою в Москву, СПб і інші міста РФ.

Технічні особливості горищних сходів Fakro

Дерев'яні сходи виготовляється з натурального просоченого дерева. Сосну заготовляють взимку і просочують антисептиком. Кожен марш складається з трьох або чотирьох секцій, компактно складаються в кришку люка, а вбудований замок дає можливість закрити його і забезпечити хороший захист від несанкціонованого проникнення наверх.

Сходи на горище Fakro мають утеплену кришку люка - найважливіший фактор для використання в російському кліматі. Всі моделі «Факро» поставляються повністю в зборі, тому купувати окремі елементи не доведеться, та й встановити її можна без спеціальних навичок.

Складні вироби з оригінальним з'єднанням бічних елементів і сходинок в кріплення «ластівчин хвіст» відрізняються підвищеною міцністю. Сходи мають протиковзкі виїмки, які забезпечують безпеку використання і комфорт.

Переваги горищних сходів Fakro

  • Надійність несучих елементів і кріплення фурнітури (виконана з нержавіючої сталі), що гарантує тривалу експлуатацію.
  • Безпека, яка обумовлена ​​продуманою конструкцією і здатністю витримувати навантаження до 160-200 кг (в залежності від моделі).
  • Доступність. Сходи допомагає створити комфортні умови для користування мансардним приміщенням при мінімальних витратах.

Широкий асортимент дозволить вам придбати модель, що оптимально підходить під особливості горища (площа, висота, інтер'єр).

Асортимент горищних сходів Fakro

  • Дерев'яні - виготовлені з екологічно чистого матеріалу, обладнуються поручнями і ідеально вписуються в різні стилі інтер'єру.
  • Складні (моделі Thermo) - такі сходи на горище має люк з посиленою теплозахистом, завдяки чому можлива їх установка між приміщеннями з великою різницею температур.
  • Металеві - при невеликих габаритах здатні витримувати значне навантаження.
  • Ножиці - цей вид сходів складається за принципом ножиць, що дає можливість зробити дуже компактний люк.

Всі моделі можна придбати як в звичайному виконанні, так і з вогнетривкої захистом кришки, здатної протистояти поширенню пожежі протягом 15 хвилин. У комплекті з горищних сходами Fakro поставляються кутові петлі-шарніри і спеціальний трафарет. Ці комплектуючі дозволяють самостійно регулювати її висоту.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама