Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляція підлоги

  1. Способи гідроізоляції підлоги у ванній

За своєю суттю гідроізоляція підлоги - це захист різних конструкцій, споруд від проникнення води або іншої агресивної рідини За своєю суттю гідроізоляція підлоги - це захист різних конструкцій, споруд від проникнення води або іншої агресивної рідини. При відсутності гідроізоляції на підлозі або стінах утворюється конденсат, який згодом пошкоджує бетонну стяжку і провокує появу цвілі і грибків.

Своєчасні роботи щодо забезпечення надійної гідроізоляції окупаються, попереджаючи в подальшому залитий стелю сусідів і іншу псування вашого майна і майна ваших сусідів.

Способи гідроізоляції підлоги у ванній

Гідроізоляція підлоги у ванній є найбільш популярним видом робіт. Вибір способу гідроізоляції також безпосередньо залежить від типу основи підлоги: цементно-піщаним, бетонним і т.д. В даний час існує 5 способів гідроізоляції, це литтєвий, засипної, фарбувальний, обклеювальний і обмазувальної. Два останніх варіанти користуються найбільшою популярністю.

Компанія Мастерсіті підбере для вас найкращий варіант гідроізоляції підлоги і виконає всі роботи у визначений термін.

Дізнайтеся більше про гідроізоляції підлоги:

Телефонуйте: 8 (347) 266-17-53 (пн-пт 10: 00-19: 00); 8 917-346-73-27 (пн-нд 10: 00-21: 00)
або пишіть: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама