Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція стін підвалу

  1. За допомогою матеріалів від компанії «HYGROSTOP» гідроізоляція стін підвалу буде надійна і довговічна....

Хочете виконати гідроізоляцію стін підвалу Хочете виконати гідроізоляцію стін підвалу? Не знаєте, де замовити якісні матеріали для гідроізоляції? Потрібна тільки професійна, надійна компанія? Тоді звертайтеся в компанію «HYGROSTOP», яка зможе продати Вам якісні, надійні матеріали для гідроізоляції стін підвалу. Головним фундаментом будинків є грунтова і тала вода. Волога може руйнувати залізобетонну конструкцію, яка під час навантаження може зруйнуватися. Саме тому гідроізоляція не примха, а потрібна необхідність, яка зможе гарантувати безпеку всієї будови. Відмінні матеріали для гідроізоляції Ви можете замовити в компанії «HYGROSTOP».

Наша компанія є виробником унікальних, якісних сумішей для гідроізоляції бетону. Компанія «HYGROSTOP» більше 25-ти років надає матеріали для гідроізоляції стін підвалу. Ви можете особисто переконатися в якості нашого матеріалу, прийшовши в нашу компанію і набравши наш номер. Фахівці обслужать оперативно Вас і нададуть відмінну консультацію, після якої Ви будете точно знати, як замовити відмінні матеріали в компанії «HYGROSTOP», щоб гідроізоляція стін підвалу виконувалася якісно і надійно!

За допомогою матеріалів від компанії «HYGROSTOP» гідроізоляція стін підвалу буде надійна і довговічна. Приходьте до нас або набирайте наш номер, щоб Ви змогли замовити собі відмінні матеріали для гідроізоляції!

Якщо Вам терміново потрібні матеріали для того, щоб виконати в підвалі гідроізоляцію стін, то звертайтеся в компанію «HYGROSTOP», яка зможе продати Вам якісні матеріали!

Якщо Вам терміново потрібні матеріали для того, щоб виконати в підвалі гідроізоляцію стін, то звертайтеся в компанію «HYGROSTOP», яка зможе продати Вам якісні матеріали

Не знаєте, де замовити якісні матеріали для гідроізоляції?
Потрібна тільки професійна, надійна компанія?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама