Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція Ютафол Д Сільвер і пароізоляція Ютафол Н Сільвер

  1. Підпокрівельні плівки Ютафол Д (Сільвер), Ютафол ДТБ
  2. Пароізоляційні плівки Ютафол Н, Ютафол Н АЛ
  3. Використання в якості тимчасової крівлі
  4. З'єднання за допомогою стрічок
  5. Правила поводження і транспортування

Ютафол - гідроізоляційні і пароізоляційні плівки. Пропонуємо актуальні ціни та асортимент. Пароізоляція та гідроізоляція Jutafol і повна комплектація покрівлі.

Завантажити прайс-лист:


Підпокрівельні плівки Ютафол Д (Сільвер), Ютафол ДТБ

Ці гідроізоляційні матеріали призначені для вентильованих покрівельних систем Ці гідроізоляційні матеріали призначені для вентильованих покрівельних систем. Їх завдання - захистити від бруду, води, снігу і пилу утеплювач і конструкції покрівлі.

Гідроізоляція Ютафол Д і Ютафол ДТБ вдає із себе багатошарові плівки. Плетена сітка з поліетилену - це армована основа. Вона надає міцність. З двох сторін сітка ламінована поліетиленовою плівкою - вона визначає гідрозахисні властивості.

Плівка Ютафол Д Сільвер відрізняється кольором - вона сіро-срібляста.

Особливість Ютафол ДТБ - шар з текстильного нетканого матеріалу на стороні, зверненій всередину приміщення. Цей шар захищає плівку від пошкоджень при монтажі покрівлі і вбирає конденсат.


Область застосування

Плівки Ютафол Д призначені для вентильованих скатних покрівель з утепленням і дахів без утеплення Плівки Ютафол Д призначені для вентильованих скатних покрівель з утепленням і дахів без утеплення.

Між цією гідроізоляцією покрівлею і утеплювачем повинні бути вентиляційні зазори.

Область застосування Ютафол ДТБ аналогічна - вентильовані покрівлі з утепленням і неутеплені скатні покрівлі. Можливе використання плівок в покрівлях, де покрівельний матеріал стикається з плівкою.

Ютафол ДТБ може укладатися безпосередньо на суцільний настил або на площину крокв. Але мінімальний вентиляційний зазор під настилом має бути не менше 30 мм.

Паропроникність - одна з найважливіших характеристик гідроізоляції . У плівок Ютафол Д паропроникність забезпечується мікроперфорацією ламинирующей плівки.


Характеристики

Найменування Ютафол Д Ютафол ДТБ 150 Щільність г / м2 96 150 Товщина мм 0,17 0,3 Водотривкість (EN 1928) W2 W1 Паропроникність г / м2 / 24 год (при + 23 ° С і вологості 85% - CSN 727031)> 35> 10 Еквівалентна дифузійна товщина Sd - 4 м (EN 1931 N 12572) 4 4,5 Міцність на розрив Н / 5см 250/240 320/370 Міцність на розрив цвяхом Н / 20см 170/160 350/300 УФ-стабільність міс. 3 4

Пароізоляційні плівки Ютафол Н, Ютафол Н АЛ

Пароізоляція не пропускає вологу з житлових приміщень в покрівельний пиріг і стіни Пароізоляція не пропускає вологу з житлових приміщень в покрівельний пиріг і стіни. Кріпиться пароізоляційна плівка з внутрішньої сторони теплоізоляції. Ютафол Н подовжує термін служби утеплювача, запобігає конденсації води у внутрішніх шарах стін і покрівельного пирога. А також утримує тепло всередині приміщень.

Пароізоляційні плівки Ютафол Н - це багатошарові поліетиленові плівки. Основа - армована поліетиленова сітка. Вона з двох сторін ламінована тонкої поліетиленовою плівкою. Сітка забезпечує міцність гідроізоляційної плівки, а ламінуючі шари - її паронепроницаемость.

Маркування «АЛ» в позначенні пароізоляційної плівки показує, що на поверхні є тонкий відбивний шар алюмінію. Така пароізоляція покращує теплоізоляцію приміщення - адже тепло менше виходить назовні, частина його відбивається всередину.

Область застосування

Ютафол Н (Ютафол Н Сільвер) використовується для пароізоляції утеплених скатних покрівель і стін в приміщеннях з нормальною вологістю.

Ютафол Н АЛ підходить для приміщень з підвищеною вологістю (наприклад, лазні).

Характеристики

Найменування Ютафол Н Ютафол Н АЛ Щільність г / м2 96 170 Товщина мм 0,17 0,3 Паропроникність г / м2 / 24 год (при + 23 ° С і вологості 85% - CSN 727031) <1 <0,2 Еквівалентна дифузійна товщина Sd - 4 м (EN 1931 N 12572) 36> ​​300 Міцність на розрив Н / 5см 210/190 230/170 Міцність на розрив цвяхом Н / 20см 135/115 100/120 УФ-стабільність міс. 3 3

Використання в якості тимчасової крівлі

Через гарну УФ-стабільності плівки Ютафол можна залишати на відкритому сонці 3-4 міс Через гарну УФ-стабільності плівки Ютафол можна залишати на відкритому сонці 3-4 міс. без погіршення характеристик. Така якість особливо корисно, якщо при укладанні покрівлі виникають затримки - наприклад, утеплювач встановлений, а покрівельний матеріал ще не доставлено.

З'єднання за допомогою стрічок

Випускається три види стрічок:

Ютафол СП-1 - бутилкаучуковая стрічка. Служить для з'єднання листів, заклеювання невеликих пошкоджень і кріплення пароізоляції до рам.

Ютафол СП-АЛ - призначена для склеювання листів пароізоляції (виходять герметичні шви).

Ютафол ТП-15 - використовується для герметичного приєднання листів пароізоляції до елементів конструкції будинку.

Правила поводження і транспортування

  • Не допускати механічного пошкодження плівки.
  • Зберігати рулони в темряві, щоб на них не потрапляли сонячні промені.
  • Робочий діапазон температур - від -40 до + 80 ° С.
  • З'єднання самоклеящимися стрічками проводити при температурі не нижче + 5 ° С.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама