Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляційні суміші

  1. проникаюча гідроізоляція
  2. бронююча гідроізоляція
  3. Договірна ціна
  4. Розумний світло в квартирі

Гідроізоляція - це захист будівель, споруд, інших будівельних конструкцій від шкідливої ​​дії води. Гідроізоляційні матеріали перешкоджають проникненню води, відповідно продовжують термін життя будівель.

проникаюча гідроізоляція

Проникаючу гідроізоляцію використовують в основному для пористих поверхонь. Вона являє собою суху суміш. Розбавлене водою речовина наноситься на поверхню і проникає в середину матеріалу, де кристалізується - твердне. Утворені в результаті взаємодії речовини не розчиняються у воді, і застерігають від проникнення вологи.

Проникаючу гідроізоляцію застосовують для захисту об'єктів з бетону: басейнів, тунелів, фундаментів, виробничих приміщень, а також інших гідротехнічних споруд, які зводяться дуже глибоко, або близько до ґрунтових вод.

бронююча гідроізоляція

Бронююча гідроізоляція відрізняється від проникаючої тим, що вона не проникає всередину матеріалу, а навпаки, утворює на його поверхні захисний шар. Ця мембрана здатна протистояти руйнівному впливу вологи.

У суміш для бронюючої гідроізоляції можна додавати спеціальні компоненти, здатні посилити водонепроникність, міцність, морозостійкість У суміш для бронюючої гідроізоляції можна додавати спеціальні компоненти, здатні посилити водонепроникність, міцність, морозостійкість. Всі ці фактори в кінцевому підсумку впливають на довговічність служби об'єкта.

Бронюючу гідроізоляцію застосовують при виготовленні водонепроникних, міцних залізобетонних конструкцій, таких як гідротехнічні споруди, фундаменти, басейни. А також для реконструкції та ремонту вже існуючих гідроізоляційних об'єктів: у ванних кімнатах, підвалах, цокольних поверхах, вимощення і т.д.

Склад гідроізоляційної суміші завжди вибирається індивідуально. Немає універсального засобу для захисту басейну і підлоги у ванній. Для кожного конкретного клієнта і його об'єкта підбирається унікальна суміш, яка буде мати кращі гідроізоляційні властивості, які підходять саме під вказане спорудження.

При роботі з розчинами слід не забувати про засоби захисту: маска, рукавички, респіратор. Не можна допускати попадання розчину на шкіру і в очі. Гідроізоляцію басейнів, фундаментів і т.д. найкраще виконувати в літній період, коли рівень грунтових вод найнижчий.

Схожі записи

Договірна ціна

Договірна ціна договірна ціна входить в пакет кошторисної документації поряд з лока ...

Договірна ціна договірна ціна входить в пакет кошторисної документації поряд з лока

Розумний світло в квартирі

Розумний світло в квартирі Світло впливає на наше життя особливо помітно. Ми прокидаємося ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама