Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пластифікатори бетону - замовлення пластифікатора бетону в "Арт Актив"

  1. Пластифікатори для бетону

Пластифікатори для бетону

Пластифікатори, добавки в бетон, добавки застосовуються в будівництві спеціально для того, щоб розчини стали еластичними і в'язкими. Добавки в бетон збільшують термін загустіння, що дуже важливо для тривалого транспортування, прискорюють його затвердіння, додає швидкість і простоту укладання в підготовлену форму.

Якщо вас зацікавив даний товар, ви можете переглянути наш каталог, і вибрати відповідний пластифікатор з пропонованого асортименту. Магазин "АРТАКТІВ" завжди радий запропонувати вам якісний товар, який підійде для реалізації вашого плану. В наявності у нас є різні товари: пластифікатор для бетону, добавки для фундаменту і ін.

Якщо ви шукаєте утеплювачі, у нас в продажу є якісний пенополистерол Екструдований пенопілістірол .

Як вибрати пластифікатор

Як вибрати пластифікатор

При виборі варто насамперед звертати увагу не на ціни на пластифікатор, а на те, яка перед вами стоїть проблема і можливість вирішення її.

За допомогою різних добавок можна зменшити витрати на будівництво, а також поліпшити властивості бетону, який ділиться на дві групи: тонкомолотиє і хімічні.

Так само в будівництві не обійтися без мелкіхдеталей, таких як куточки і маяки .

Дивлячись, які пропорції додавання розчину можна змінити його електропровідність, а також підвищити щільність матеріалу, збільшити жаростійкість і т.п.

Тому, якщо ви вирішили купити пластифікатори бетону в магазині "АРТАКТІВ", прочитайте на упаковці або поцікавтеся у продавця про те, що вам дасть придбання цього продукту.

У нашому магазині Ви знайдете все для ре ремонту, наприклад сухі стяжок за хорошими цінами Ви знайдете тут .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама