Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Проведення гідроізоляції льоху за допомогою рідкої гуми

Переваги рідкої гуми:

  • будучи бітумно-полімерної мастикою холодного типу на водній основі, матеріал не потребує нагріванні;
  • в складі гуми немає розчинників, тому вона не має запаху і випарів;
  • будучи цілком безпечною для здоров'я, може застосовуватися навіть у непровітрюваних приміщеннях.

Сучасні матеріали для гідроізоляції є екологічно чистими, тому їх дозволено використовувати в приміщеннях, призначених для зберігання продуктових запасів.

Гідроізоляція льоху рідкої гумою

  1. На ізольовані стіни і підлогу пензлем попередньо наноситься праймер - грунтове розчин.
  2. Далі відкривається ємність з мастикою, і її вміст перемішується (можна використовувати дриль з відповідною насадкою).
  3. Гума наноситься на поверхню шпателем, кистю або валиком, при цьому особлива увага приділяється нерівностей і отворів. При капілярному просочуванні грунтових вод потрібно ретельно обмазати підлогу з заходом на стіни.
  4. Матеріалу дають висохнути, після чого він стане схожий на звичайну гуму - як зовні, так і за своїми властивостями.

щоб гідроізоляція в погребі прослужила довше, потрібно подумати про щільному притиску гумового покриття до поверхні стін. Це дозволить уникнути втрати зчеплення і відставання гуми від стін з роками.

Методи притиснення гідроізоляції до стіни:

  • створення бетонної стяжки поверх шару ізоляції;
  • обкладка гумової гідроізоляції плиткою;
  • спорудження підпірних цегляних стін.

Застосування будь-якого з представлених способів дасть Вам можливість не думати про повторну гідроізоляції в погребі близько 20 років.

Якісно проведена гідроізоляція дозволить без проблем зберігати овочі та інші їстівні припаси, а також будь-які предмети в погребі чи підвалі протягом тривалого часу і зробить приміщення прохолодним, але сухим - на радість господарям.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама