Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Утеплення і гідроізоляція лазні з бруса

  1. Утеплення стін у лазні
  2. Гідроізоляція підлоги в лазні з бруса
  3. Также интересно почитать:

Парилка - це місце в лазні, яке потрібно добре утеплити, оскільки мінімальні втрати тепла можуть викликати дискомфорт

Парилка - це місце в лазні, яке потрібно добре утеплити, оскільки мінімальні втрати тепла можуть викликати дискомфорт.

Для утеплення стелі будуть потрібні матеріали удвічі товстіший за для стін, адже имеено до стелі піднімається розпечений пар. Приблизний план робіт виглядає так:

  • стелю покривається рулонної папером, таким чином, щоб шви виходили внахлест;
  • папір кріпиться рейкою, між якою стелиться утеплювач;
  • за допомогою спеціальної стрічки до конструкції кріпиться фольга. Стрічка повинна бути високої якості.

У каркасної лазні утеплювати стелю годі й утеплювати, а при будівництві парильні з бруса і колоди без цієї процедури не обійтися.

Утеплення стін у лазні

Утеплення стін мало чим відрізняється від стелі. На стіни монтують вузькі рейки-маяки. Попередньо матеріал необхідно обробити просоченням.

У рейки врізають пазли для вагонки. Потім стелитися фольга без дефектів. Пошкоджена фольга може призвести до гниття дерева і витоку тепла. Зверху монтується вагонка.

Гідроізоляція підлоги в лазні з бруса

В першу чергу поверхня обробляється антисептичними засобами. Монтується решетування. Потім укладають шар утеплювача (мінеральна вата). Зверху утеплювача кладуть руберойд. Після цього стелитися чорнову підлогу, і можна приступати до декоративної облицювання.

Крім усього іншого, необхідно ретельного утеплити вікна, бажано встановлювати двокамерну чи трикамерну модель. Також потрібно звернути увагу на двері і поріг, оскільки саме через зазори в двері тепло виходить на вулицю. Тому необхідно встановлювати невисокі двері великим порогом.

Фірма «СтройДомКомфорт» пропонує недорогі та якісні лазні з бруса за типовими проектами. За бажанням клієнта ми виготовимо індивідуальний варіант лазні.

Также интересно почитать:

Подивитися всі статті

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама