Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Утеплення покрівлі пінополіуретаном (ППУ) | Утеплення будинку | Напилення і заливка пінополіуретану в Ростові-на-Дону, Краснодарі, Волгограді, Ставрополі (ЮФО)

  1. Пропонуємо вирішити проблему надійного утеплення і гідроізоляції плоскої покрівлі за допомогою напилення...
  2. Ми пропонуємо рішення вічної проблеми ізоляції покрівельних стиків і примикань!
  3. Переваги технології ППУ при утепленні даху:

Дах є одним з найважливіших елементів конструкції будь-яких будівель

Дах є одним з найважливіших елементів конструкції будь-яких будівель. Вона повинна гідно витримувати зовнішні впливи, захищати від атмосферних явищ: опадів, сонця і температурних явищ.

На частку даху доводиться до 30% всіх тепловтрат будівлі, тому її утеплення та гідроізоляція - це складний комплекс завдань, якісно впоратися з якими можуть тільки професіонали, і тільки при наявності якісних матеріалів На частку даху доводиться до 30% всіх тепловтрат будівлі, тому її утеплення та гідроізоляція - це складний комплекс завдань, якісно впоратися з якими можуть тільки професіонали, і тільки при наявності якісних матеріалів. Правильне утеплення покрівлі є запорукою енергоефективності, комфорту і довговічності всієї будівлі. У випадку зі скатної дахом, правильне утеплення даху може забезпечити можливість розширення житлового простору будинку за рахунок мансардного поверху. На даний момент покрівля більшості виробничих будівель і багатоповерхових житлових будинків являє собою кілька шарів: основа, пароізоляція, теплоізоляція, бетонна стяжка і гідроізоляція. Недосконалість цієї технології в тому, що всі ці матеріали мають шви, і не дивлячись на їх ретельну пропайкой і обробку, це значно знижує термін експлуатації споруди. До того ж ця конструкція вимагає велику кількість матеріалу і робочої сили.

Пропонуємо вирішити проблему надійного утеплення і гідроізоляції плоскої покрівлі за допомогою напилення пінополіуретану (ППУ) і подальшого нанесення гідроізоляційного або УФ-стійкого покриття.

Пропонуємо вирішити проблему надійного утеплення і гідроізоляції плоскої покрівлі за допомогою напилення пінополіуретану (ППУ) і подальшого нанесення гідроізоляційного або УФ-стійкого покриття

Мал. Напилення пінополіуретану на плоску покрівлю

пінополіуретан - безшовний напилюваний полімер, термін експлуатації якого перевищує 30 років! Вперше використовувати ППУ для утеплення покрівлі стали в Німеччині, США та Канаді, де вперше задумалися про ефективне витрачання теплоенергії. Там прийшли до висновку, що за допомогою якісного покриття покрівлі ППУ можна легко і значно знизити тепловтрати, а, отже, і скоротити використання опалювальних приладів. Тут же варто додати, що при утепленні покрівлі пінополіуретаном (ППУ) навіть невеликого шару ППУ досить для отримання надійної герметизації покрівлі.

ППУ - це єдиний матеріал, що включає в собі властивості паро-, волого-і теплоізоляції, дозволяє істотно знизити вартість проведення робіт і, отже, робить його більш економічним у порівнянні з іншими способами теплоізоляції.

ППУ володіє дуже низьким коефіцієнтом теплопровідності - 0,019-0,03 Вт / (м * С) - що дозволяє використовувати шар теплоізоляції в 1,5-2 рази тонше, ніж при використанні традиційних утеплювачів. Дах утеплена пінополіуретаном зберігає тепло, а також забезпечує додатковий акустичний комфорт. Щільність ППУ дозволяє безперешкодно ходити по ньому і обслуговувати обладнання, розташоване на даху.

За допомогою ППУ покрівлю можна утеплювати як зовні, так і зсередини (див. Рис.2)

2)

рис.2

При нанесенні ППУ на зовнішню поверхню даху необхідно захистити покриття від впливу сонячного світла. Це можна реалізувати за допомогою спеціальних мастик типу "рідка гума" або звичайними фасадними фарбами (див. Рис.3).

рис.3

Ці покриття додадуть покрівлі з ППУ стійкість до УФ-променів, додаткову гідроізоляцію і збільшать термін експлуатації ізоляції. Колір покриття можна підібрати на свій смак.

Необхідно також враховувати навантаження, які повинна буде витримувати покрівля: люди, що знаходяться на даху або велику кількість снігу в зимовий час. У таких випадках використовується ППУ підвищеної щільності, рекомендується застосовувати пінополіуретан з щільністю не нижче 50-60 кг / куб. м.

Особливу увагу слід загострити на обробці стиків і примикань. Обробка стиків (у разі, якщо на поверхні даху є труби або інші споруди) традиційними способами і матеріалами є дуже нелегке завдання. На жаль, старі методи не здатні забезпечити повноцінну і довгострокову гарантію від протікання.

Ми пропонуємо рішення вічної проблеми ізоляції покрівельних стиків і примикань!

Завдяки безшовному, монолітному покриттю ППУ такі протікання виключені - дах, ізольована пінополіуретаном (ППУ) є повністю герметичним, навіть в таких складних місцях як покрівельні стики і примикання.

На Рис.4 показаний приклад, як можна обробити місця примикань покрівельного покриття з трубою за допомогою ППУ. Таке покриття являє собою надійний і високоефективний водонепроникний бар'єр.

Таке покриття являє собою надійний і високоефективний водонепроникний бар'єр

рис.4

На Рис.5 показаний приклад примикання покрівлі і воздуховода установки для кондиціонування повітря: ППУ завдано на всю поверхню металевих листів.

рис.5

Нижче подання платниками податку на відеоролик ізоляції пінополіуретаном (ППУ) місць примикань вентиляційних шатх з покрівельним покриттям торгового павільйону з подальшим фінішним покриттям спеціальної поліуретанової мастикою.

Переваги технології ППУ при утепленні даху:

Переваги технології ППУ при утепленні даху:

  1. Немає необхідності в демонтажі старої покрівлі.
  2. Високий коефіцієнт теплопровідності ППУ, що дозволяє зменшити товщину утеплювача.
  3. ППУ має високий показник адгезії до більшості будматеріалів.
  4. Не потрібно якої-небудь спеціальної обробки або підготовки поверхні даху.
  5. Легко обволікає нерівності і поверхні будь-яких форм і вигинів.
  6. Утворює монолітне, безшовне покриття без швів і стиків, заповнюючи будь-які тріщини і дефекти.
  7. Висока швидкість проведення робіт.
  8. ППУ не схильний до гниття і перешкоджає поширенню грибків і плісняви
  9. У покриттях з ППУ не живуть комахи і гризуни.
  10. Покрівля, покрита ППУ практично виключає появу на ній бурульок і обмерзань (які є наслідком поганої теплоізоляції і супутнього їй танення снігу).

Покрівля, покрита ППУ практично виключає появу на ній бурульок і обмерзань (які є наслідком поганої теплоізоляції і супутнього їй танення снігу)

Мал. Напилення ППУ на купольну покрівлю

Низький коефіцієнт теплопровідності , Здатність вспениваться безпосередньо на поверхні, що ізолюється, заповнення всіляких тріщин і зазорів, створення міцного монолітного безшовного покриття, укупі з високим показником адгезії до будь-якої підстави, а також високі гідроізоляційні властивості і стійкість до впливу агресивних середовищ зумовило широкий спектр застосування пінополіуретану (ППУ) в різних сферах: утеплення ангарів і складів, утеплення ємностей і резервуарів, ізоляція трубопроводів, утеплення балконів і лоджій, утеплення будинків та ін.

Мал. Утеплення і гідроізоляція покрівлі р Аргун

Нижче представлений короткий відеоролик про утеплення купольної покрівлі жорстким закритоячеістие ППУ.

За більш детальною інформацією стосовно утеплення або гідроізоляції покрівлі будь ласка зв'яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом:

  • за телефонами: 8 (863) 248-30-24, 8 (905) 485-60-60;
  • по електронній пошті: Ця електронна e-mail адреса захищена від спам-ботів, для його перегляду у Вас повинен бути включений Javascript;
  • по SKYPE: newsfera.

Швидкий перехід до інших видів робіт:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама