Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Місяць у Терезах

  1. Вплив на народжених
  2. Місячний гороскоп здоров'я і краси
  3. Місячний календар для роботи в саду, на дачі
Місячний календар Місяць у Терезах

збільшує бажання гармонії, рівноваги, взаємодії з людьми. У цей період підвищується чутливість до проявів брутальності, безтактності й усякої дисгармонії. Загострюється почуття краси. У настрої і поведінці може проявлятися нерішучість і невизначеність.
Рекомендується: зав'язувати нові знайомства, приймати гостей, спілкуватися з партнерами по шлюбу і бізнесу. У цей час найкраще піде робота, пов'язана з прикрасою навколишнього простору, з громадськими та партнерськими відносинами.
Хороший період для художників, мистецтвознавців, а також юристів, соціологів, психологів-консультантів. Успішними повинні виявитися пластичні та косметичні операції, лікування зубів і органів слуху.
Не рекомендується: хірургічне втручання в області нирок, наднирників, попереку, усього хребта. Прийняття важливих рішень краще перенести на інший час.
ХАРАКТЕРИСТИКА МІСЯЧНОГО ДНЯ
Ці дні створені для того, щоб допомогти нам в будь-якій ситуації знайти компроміс. Коли Місяць переходить в знак Терези, ви можете відчути потребу у відпочинку після напружених днів Місяця в Діві.
При Місяці в Терезах краще займатися справами, які вимагають швидкого завершення, які повинні бути швидко оформлені та так же швидко закінчені.
Настає час прояви доброзичливості і любові, відчуття рівноваги, гармонії, справедливості. Ми прагнемо будь-яку ціну уникнути сварок і конфліктів, згладити гострі кути. Але, навіть ставши дипломатами, ми все-таки вважаємо за краще знаходитися в обраному суспільстві.
Для того щоб відчувати себе «у своїй тарілці», нам потрібно гармонійна середовище, і ми підсвідомо прагнемо змінити світ, облагородити його. У нас прокидається почуття прекрасного - саме в ці дні з'являється бажання купувати твори мистецтва і просто красиві речі.

Вплив на народжених

Місяць у Терезах дає своєму власникові особливу чуйність до почуттів інших людей, так що ви інтуїтивно знаєте, який засіб подіє, а який ні. Завдяки вродженому чуттю до расновесіі і гармонії ви тонко відчуваєте, коли люди і речі добре працюють разом. Природність в витонченість і красу - ваша стихія.
Жінка з Місяцем в Терезах шукає досконалості в рівновазі. У обох статей - творче самовираження, яке не знає пристрастей. Чоловік знаходиться в пошуках ідеальної краси, вміє тонко оцінити достоїнства жінки.

Місячний гороскоп здоров'я і краси

Уразливі нирки і ендокринна система, особливо підшлункова залоза. Люди з діабетом і панкреатитом повинні в ці дні бути особливо обережні. Якщо в останній день, коли Місяць в Діві, віддати перевагу важкій їжі, то на наступний день, коли Місяць увійде в Терези, це може погано позначитися на підшлунковій залозі. Можливі напади загострення хвороб.
У ці дні можна робити пластичні операції, виривати зуби, лікувати вуха, стояти на голові, розвивати органи чуття. Добре вдаватимуться пластичні операції на обличчі і шиї, корекція форми носа, вух, підборів пересадка волосяних цибулин і відновлення пошкоджених брів і вій. Сприятливий період для початку процедур щодо позбавлення від зайвої ваги.
Постарайтеся не дратуватися і не кричати - ризикуєте придбати на обличчі зморшки, від яких не зможете позбутися. Крім того, ваша нервозність відіб'ється на судинах голови - це моментально приведе до спазмів і стрибків артеріального тиску. Побільше гуляйте на свіжому повітрі.
Приймайте ванни з травами, робіть густі живильні маски для обличчя, пийте відвари сечогінних трав. У Овнів і Раков можливо прояв метеочутливості і алергічних реакцій.
Для лікування шкірних подразнень підходить відвар череди (рослина Терезів), який потрібно вживати тільки в свіжому вигляді. Позитивний ефект досягається і при вживанні відвару листя малини у вигляді чаю і для ванн з зігріваючим і очищує дією.
Дуже корисні гімнастика для очей, вправи на гнучкість хребта, повний масаж тіла. Очищення шкіри, тонізуючі маски і компрес будуть корисні Тельцям, Дівам і Козерогам. Парові ванни з рослинним ароматом рекомендуються Ракам і Скорпіонам.

Місячний календар для роботи в саду, на дачі

ваги

(Стихія Повітря, управляється Венерою) - дуже родючий знак. Місяць, перебуваючи в цьому знаку, дарує рослинам підвищену стійкість до хвороб і шкідників. Найсприятливіший час для посадки декоративних культур, особливо рослин з дрібними, але красивими квітками і плодами.
Дні Місяця в Терезах особливо гарні для посадки кісточкових фруктових дерев, коренеплодів (картоплі, ріпи, редису); стрічкових культур (гороху, квасолі і сочевиці, кормових трав та зернових). В цей час м'якоть плодів наливається і збільшується в об'ємі, а насіння утворюється в достатку.
Квіти Терезів виростають незвичайно красивими і ароматними, більшість з них краще починати вирощувати при зростанні Місяця. Сміливо поливайте, косите, закладайте бульби і насіння на зберігання.
Зрізайте квіти і доглядайте за кімнатними рослинами. Коренева система у рослин міцна, тому при пересадці вони швидко і добре приживаються. Насіння таких рослин дуже якісні і добре зберігаються.
Вдалий час для посіву, посадки і пересадки овочевих і квіткових рослин, ягідників і плодових дерев, вкорінення живців, щеплення і обрізки плодових дерев і ягідних кущів, а також для посадки картоплі.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама