Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

5 кращих чохлів для планшетів

  1. RIVA 3017 - зручний і міцний
  2. Defender Tablet purse Uni 10.1 - красивий і герметичний
  3. Book Cover для Samsung Tab A 10.1 - стильний і функціональний
  4. Book Cover для Samsung Book Galaxy Tab S 10.5 - тонкий і легкий
  5. UAG Metropolis Case для iPad - водостійкий і ударостійкий
  6. Друзям це теж буде цікаво

З вами завжди і скрізь ваш вірний друг - планшет? Ви берете його на навчання, на роботу, навіть на прогулянку з друзями? Подбайте про збереження улюбленого гаджета - підберіть для нього надійний і зручний чохол! Наш огляд присвячений 5 найпопулярнішим моделям 2017 року, який заслужив схвальні відгуки купівельної аудиторії. Вивчіть їх особливості, переваги та недоліки - це допоможе вам вибрати якісний аксесуар для вашого планшета.

Вивчіть їх особливості, переваги та недоліки - це допоможе вам вибрати якісний аксесуар для вашого планшета

RIVA 3017 - зручний і міцний

RIVA 3017 - зручний і міцний

Модель від китайської фірми Ріва можна назвати універсальною - по дизайну і конструкції вона підійде всім, від школяра до пенсіонера. Виріб виконаний з щільної штучної шкіри. Класична форма і округлені куточки полегшують перенесення девайса в сумці або рюкзаку.

Розмір розрахований на будь-які планшети з діагоналлю екрану 25,25 см. Поверхня гладка, з непомітним візерунком «під шкіру». Чохли випускаються в 7 відтінках - червоному, сірому, коричневому, чорному, жовтому, блакитному і рожевому.

Усередині знаходяться куточки-кріплення на еластичних ремінцях. З їх допомогою можна надійно закріпити планшет для роботи або перенесення. Чохол легко перетворюється в підставку. Кут нахилу підставки змінюється від 90 до 180 °. Зовні стулки чохла забезпечені магнітної застібкою.

рекомендації:

плюси:

  • Якість матеріалів. Шкіра обробки міцна, шви ретельно прошиті. Виріб зберігається 4-5 років без потертостей і подряпин.
  • Надійна застібка. Магніт міцно утримує стулки, так що футляр не розкривається навіть при падінні.
  • Доступна ціна. Максимальна вартість не перевищує 1000 руб.

мінуси:

  • Погана герметичність. Виріб не захищає від попадання пилу в роз'єми зарядки і мікрофона.
  • Відсутність вічка для камери. Щоб зробити знімок, доводиться виймати планшет з чохла.
  • Конструкція внутрішніх кріплень. Згодом еластичні ремінці на куточках розтягуються і слабшають.

Defender Tablet purse Uni 10.1 - красивий і герметичний

1 - красивий і герметичний

Недорогий вітчизняний чохол також призначений для гаджетів з діагоналлю дисплея 25,25 см. Цікава особливість моделі - застібка на блискавці, надійно захищає планшет від вологи і пилу. Матеріалом для виробу служить штучна шкіра.

Привертає увагу дизайн - оригінальний принт з англійських букв на світло-сірому тлі. Внутрішня частина оброблена м'якою підкладкою і забезпечена 4 гумками-держателями. Чохол можна використовувати як підставку, змінюючи кут нахилу для використання за столом, в транспорті або в ліжку.

переваги:

  • Сумісність. Виріб має запас по довжині і ширині, тому підходить для планшетів різних виробників, в тому числі і для пристроїв з клавіатурою.
  • Особливості застібки. Для додаткової зручності передбачено відкривання блискавки з двох сторін.
  • Невисока ціна. В інтернет-магазинах Tablet purse варто в межах 500 руб.

недоліки:

  • Неприємний запах. Спочатку виріб сильно пахне синтетикою, доводиться прати його або провітрювати.
  • Розташування кріплень. На деяких моделях планшетів кріплення зачіпають кнопку включення, роз'єм зарядки або регулятор гучності.
  • Якість обробки. Згодом на шкірі утворюються потертості.

Book Cover для Samsung Tab A 10.1 - стильний і функціональний

1 - стильний і функціональний

Фірмова серія чохлів Бук Кавер розроблена спеціально для планшетів Самсунг. Вона виконана у вигляді книжки з поліуретану.

У верхній кришці чохла передбачений вічко для камери, що дозволяє робити знімки, не виймаючи планшета. Є також вирізи для кнопок управління і роз'єми зарядки. Всі отвори закриваються герметичними кришками. Внутрішнє оздоблення з бархатистого матеріалу не пошкоджує поверхню планшета.

Гаджет утримується всередині за рахунок магніту. Вбудований механізм дозволяє використовувати чохол як підставку з трьома кутами нахилу. Відкривання кришки автоматично включає планшет, закривання дає змогу встановити в сплячий режим.

переваги:

  • Гарний дизайн. Закруглені краї, вертикальні тиснені лінії і логотип Samsung надають виробу стильний вигляд.
  • Сумісність. Модель призначена для пристроїв версії А 10.1, і точно відповідає їх формі і розташуванню кнопок і роз'ємів.
  • Механізм складання. Чохол влаштований так, що складається при випадковому натисканні, що попереджає пошкодження гаджета.

недоліки:

  • Невеликий вибір кольорів. У серії всього 4 відтінки, але в більшості російських магазинів представлені лише два - чорний і червоний.
  • Вади конструкції. Чохол не закриває бічну крайку планшета, тому при падінні з висоти можливі пошкодження.
  • Висока ціна. Мінімальна планка вартості - 2500 руб.

Book Cover для Samsung Book Galaxy Tab S 10.5 - тонкий і легкий

5 - тонкий і легкий

Другий зразок з серії від Бук Кавер призначений для планшетів лінійки Galaxy. Витончена обкладинка виконана з ударостійкого полікарбонату і екокожі.

Текстура зовнішнього покриття попереджає скупчення пилу і забруднень. Футляр виступає за зовнішні межі планшета на кілька міліметрів. На задній стулці знаходиться отвір для тильної камери з металевою окантовкою.

Внутрішня частина оброблена м'якою мікрофіброю. Тут знаходяться магнітні кнопки для фіксації планшета. Досить покласти пристрій на ці кнопки і натиснути до клацання. Кришка також закріплюється за допомогою вбудованого магніту. У закритому положенні вона захищає тильну камеру.

Обкладинка легко перетворюється в підставку з трикутним підставою. Користувач може відрегулювати кут нахилу для перегляду відео, набору тексту або ігрового використання.

плюси:

  • Якість матеріалу. Стійкий до ушкоджень чохла зберігає бездоганний вигляд до 3 років.
  • Невелика товщина. Чохол не збільшує обсягу і ваги планшета.
  • Функціональність. Бук Кавер автоматично переводить гаджет в сплячий режим при закритті кришки і включає при відкритті.

мінуси:

  • Штучні матеріали. Людям, які звикли до аксесуарів з натуральної шкіри, може не сподобатися синтетична обробка.
  • Відкриті краю. Бічні частини планшета залишаються відкритими, що знижує надійність чохла.
  • Висока ціна. Вона коливається від 3 до 4,5 тис. Руб.

UAG Metropolis Case для iPad - водостійкий і ударостійкий

UAG Metropolis Case для iPad - водостійкий і ударостійкий

Модель створена спеціально для планшетів від Apple, тому повністю пристосована до їх функціоналу. Вона зроблена з полікарбонату і поліуретану з водонепроникним покриттям. Тонкий і гнучкий футляр не збільшує ваги планшета. На поверхні з фігурною текстурою «жаб'яча шкіра» не збираються пил і сліди від пальців.

Девайс виконаний у формі книжки, в якій планшет надійно утримується за допомогою магнітної застібки. У кришці залишені отвори для роз'ємів, кнопок і камери. У комплектацію входить стилус Apple, для якого передбачений еластичний пластиковий тримач. Чохол можна трансформувати в підставку з 3 кутами нахилу.

переваги:

  • Надійність. Конструкція чохла має ударопоглинаючою ефектом. Планшет повністю захищений від падінь і поштовхів.
  • Якість матеріалів. Виріб розроблено відповідно до військових стандартів США по міцності і відображенню зовнішніх впливів.
  • Сумісність зі смарт-клавіатурою.

недоліки:

  • Відсутність «жіночих» відтінків. Виробник пропонує кольору, розраховані більше на чоловічий смак - криваво-червоний, чорний, кобальтово-синій, коричневий.
  • Якість внутрішньої обробки. Темна мікрофібра легко збирає пил і надає виробу неакуратний вигляд.
  • Відсутність блокування екрану при закритті кришки.

Вибирайте чохол для планшета, спираючись на 3 показника - міцність, функціональність і зовнішнє оформлення. Чим частіше ви користуєтеся улюбленим гаджетом, тим вище повинні бути вимоги до цих критеріїв.

Друзям це теж буде цікаво

Хочеш отримувати актуальні рейтинги і поради щодо вибору? Підпишись на наш Telegram .

Читайте також:

Якщо помітили помилку, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter

Ви берете його на навчання, на роботу, навіть на прогулянку з друзями?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама