Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Несправності люмінесцентних ламп і їх усунення

06.10.2014

У цій статті наведені більш властиві випадки поломок люмінесцентних ламп і методи їх ліквідації У цій статті наведені більш властиві випадки поломок люмінесцентних ламп і методи їх ліквідації.

1. Люмінесцентна лампочка не запалюється.
Причиною може бути пошкодження контакту або розрив кабель, обрив електродів в лампі, пошкодження стартера і мале напруга в мережі. Для знаходження і ліквідації неполадки, перш за все, необхідно поміняти лампочку; в разі якщо вона знову не горітиме, змінити стартер і перевірити напругу наконтактах власника. При відсутності напруги в контактах утримувача ламписледует відшукати і ліквідувати розрив мережі і перевірити контакти в ділянках приєднання дротів до баластного опору і держателю.

2. Люмінесцентна лампочка блимає, але не займається, світло спостерігається тільки з одного кінця лампи.
Причиною неполадки може бути замикання в проводах, тримачі або у висновках самої лампи. Для встановлення і ліквідації неполадки слід перемістити лампочку таким чином, щоб світиться і несправний кінець помінялися місцями. Якщо при цьому пошкодження не буде ліквідовано, то необхідно змінити лампочку або шукати вада в тримачі, або проводці.

3 3. В кінці люмінесцентної лампи помітно бліде помаранчеве сяйво, яке топропадает, то знову виникає, однак лампочка не запалюється.
Причина неполадки - присутність повітря в лампі. Подібна лампочка підлягає зміні.

4. Люмінесцентна лампочка спочатку загоряється нормально, проте потім простежується далеко не останнє потемніння її кінців, і вона гасне. Зазвичай подібний прояв пов'язано з поломкою баластного опору, необеспечівающего потрібний режим діяльність люмінесцентної лампи. У разі невідповідності лампи вашому напрузі найкраще і вибрати підходящий варіант. В даному випадку необхідно змінити баластні опір.

5. Люмінесцентна лампочка час від часу спалахує і гасне.
Це може статися згодом неполадки лампи або стартера. Слід змінити лампочку або стартер.

6. При включенні люмінесцентної лампи перегорають спіралі і чорніють краю лампи.
В цьому випадку необхідно перевірити напругу мережі живлення і відповідність його напрузі підключається лампи, а крім того баластні опір. Якщо напруга мережі відповідає напрузі лампи, то непрацездатних баластні опір, яке повинно бути замінено.


Принцип роботи люмінесцентної лампи

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама