Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дитяче харчування і безпеку

  1. Правильне дитяче харчування
  2. Безпека вашої дитини

Один з лідируючих запитів в інтернеті, правильне харчування, що їсти, щоб бути здоровим і т.п. А що вже говорити про дитяче харчування. Тут питання куди більш педантичним і ще більш індивідуальний. Ваш малюк Вам довіряє і знає, що ви для нього зробите все найкраще. Коли починати годувати дитину, ви зможете з'ясувати Ваш лікар, як правило, це в 4-6 місяців. Але діти все індивідуальні, тому у кожного свій час.

Правильне дитяче харчування

Перший час рекомендую починати з овочевого і яблучного пюре. При виборі дитячого харчування в магазині зверніть увагу на вік зазначений на упаковці. Не рекомендується його ігнорувати, так як якщо дитині ще рано давати ту чи іншу суміш, краще цього не робити.

Ми живемо в світі, де практично в усі продукти додають консерватори, загустіть, підсилювачі смаку. Тому так важливо перед покупкою прочитати склад. У Дитячому харчуванні повинні бути тільки натуральні продукти, термін зберігання яких кілька днів.

Перед годуванням свого чада переконайтеся:

  • що при відкритті баночки Ви почули хлопок (тобто до цього моменту вона була герметично закрита)
  • чи не має суміш або пюре специфічного запаху (наприклад, плісняви).

Для здоров'я малюка додавайте в раціон нові продукти поступово і спостерігайте за його реакцією. Чи немає висипу на тілі, на самопочуття дитини і т.д.

Безпека вашої дитини

Для дитини хочеться вибрати все найкраще. Купувати красиві і цікаві іграшки, найкращий одяг, навіть купити дитяче крісло в машину захочеться найбезпечніше і правильно підібране. Світ батьків з появою первістка поповнюється тисячею нових знань і досвіду.

Ось Вам кілька, на наш погляд, основних порад:
дитяче харчування має бути тільки з натуральних продуктів, якщо не хочете купувати в магазині - все можна приготувати вдома. Одяг та взуття настільки зручними, щоб не сковувати малюка в його рух. У будинку не повинно бути небезпечних для нього предметів на увазі. Ліжечко, з якої він не зможе випасти. Автокрісло краще вибирати у фахівців, таких як в магазині Avtopapa. А дитячий садок вибирати з самими люблячими вихователями і доброзичливими дітьми.

Зростайте здоровими і міцними)!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама