Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

NEWSru.com :: Людмила Путіна розповіла про особисте життя свого чоловіка

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей Людмила Путіна дала інтерв'ю кореспондентам трьох російських видань. Дружина російського президента розповіла про те, як вона виховує своїх дітей, і що Володимир Володимирович п'є перед сном
Свого чоловіка Путіна бачить рідко, а розмовляє з ним ще рідше. Важливі питання Путіна обговорює з президентом тоді, коли Володимир Володимирович сідати за стіл, щоб випити на ніч
За словами Путіної, її чоловік не приймає, і ніколи не брав активної участі у вихованні дітей

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей Людмила Путіна дала інтерв'ю кореспондентам трьох російських видань. Дружина російського президента розповіла про те, як вона виховує своїх дітей, і що Володимир Володимирович п'є перед сном.

Свого чоловіка Людмила Путіна бачить рідко, а розмовляє з ним ще рідше. Важливі питання Путіна обговорює з президентом тоді, коли Володимир Володимирович сідає за стіл, щоб випити на ніч.

"Він дуже багато працює. Всі члени сім'ї це знають, і тому хто хоче поспілкуватися, чекає його приїзду за столом, за чашкою вечірнього кефіру", - розповідає Путіна "Российской газете" . При цьому вона відзначає, що крім самого президента в їхній родині кефір не п'є ніхто.

За словами Путіної, її чоловік не приймає і ніколи не брав активної участі у вихованні дітей.

"Чоловік для мене завжди був як" направляюча лінія ". Він завжди говорив, чого б він хотів, а я приймала рішення і потім навіть забувала, що насправді цього хотів саме він. Але в нашій родині ніколи не економили на навчання та відпочинок . І якщо заходила мова про те, чи займатися дівчаткам танцями, ходити в школу, де не одну іноземну мову, а два, але це дорожче, то мій чоловік грошей на освіту ніколи не шкодував ", - розповідає Людмила Путіна. Вона також поскаржилася на своєрідне почуття гумору президента.

"Я з трудом розумію чорний гумор, іронію. Я люблю добрий простий гумор. Не можу сказати, що у нас в родині завжди такий гумор", - говорить Путіна.

Президентських дітей батьки повчальними бесідами не втомлюють і намагаються знизити навантаження на незміцнілі організми дівчаток.

"Моїм дітям, вважаю, пощастило, що у них такі батьки, які ніколи не питали, які оцінки вони отримали, дозволяли їм не ходити в школу, коли вони втомлювалися, якийсь час, правда вимушено, давали їм домашню освіту. Уявіть - дитина повинна йти в школу рано вранці і витримувати 10-годинний стрес - це шалений чергування предметів: фізика, спорт, математика. Навіть будучи домогосподаркою, протягом дня перемикаючись з одного рішення на інше, я здорово втомлююся. А дітям в школі доводиться переключатися з одного предмета на інший хв імум шість разів, кожні 45 хвилин. А ще вони повинні робити домашні завдання, відповідати на уроках, отримувати оцінки. І за ці оцінки їх може насварити спочатку вчитель, а потім - батьки. Уявляєте, який це колосальний стрес? " - розповідає дружина президента.

Незважаючи на такий ліберальний метод виховання своїми дітьми, Людмила Путіна задоволена. Вони володіють трьома мовами і поважають свою країну. За словами Путіної, "незважаючи на вік, вони також вкрай рідко використовують жаргонні слова. До речі, протягом дня вони говорять як мінімум на трьох мовах. У них є прагнення правильно говорити на будь-якій мові, і не просто правильно, а красиво. У той Водночас мої діти розуміють: коли людина красиво говорить на рідній мові, він проявляє до нього повагу, а значить, і повагу до своєї країни ".

Дружина президента впевнена, що її чоловік робить все для розвитку демократії в країні, і ображається, коли преса з нею в цьому питанні не погоджується.

"Критика в доброзичливому режимі діє як зворотний зв'язок, яка і повинна бути. Однак відверту брехню я сприймаю важко, тому що вважаю, що мій чоловік все свій час і сили віддає тому, щоб згуртувати нашу країну і вивести її на певний рівень розвитку і в плані економіки, і в плані політики, а також демократії і дотримання закону ", - говорить Путіна.

Уявляєте, який це колосальний стрес?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама