Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Gira, Bticino і Berker - Типи і види розеток і вимикачів

розетки і   вимикачі berker   - це механізми електричного кола, які дозволяють працювати їй і виконувати свої безпосередні функції розетки і вимикачі berker - це механізми електричного кола, які дозволяють працювати їй і виконувати свої безпосередні функції.

Проводка розеток і вимикачів може бути прихованою і відкритою. Іноді використовують проміжний спосіб. При відкритій проводці вимикачі і розетки встановлюються безпосередньо на стіну, при прихованій проводці в стіні робиться поглиблення відповідної форми. Проміжний спосіб установки використовується, якщо товщина стіни не дозволяє зробити приховану установку, або виконується прихована проводка.

Одним з найбільш поширених стандартів установки вимикачів bticino є німецький варіант, коли при установці вимикача або розетки під них ставиться круглий підрозетник. Також почали використовувати такий стандарт: прямокутна установча коробка з модульної розеткою або вимикачем. Крім розеток і вимикачів, в асортимент електроустановочних виробів входять регулятори потужності, електронні детектори та інтелектуальні системи «розумний дім».

Кріплення вимикачів буває гвинтове і безвинтовое. Гвинтовий спосіб - провід за допомогою гвинта з'єднують з контактними пластинами. Цей варіант відмінно підходить для алюмінієвих контактів, які з часом поступово відходять. Безгвинтовий спосіб застосовується і для мідних контактів разом з гвинтовим.

«Накладні» вимикачі використовуються при відкритій проводці, коли дроти закріплені зовні стіни. Внутрішня проводка означає, що дроти ховаються в стіну, а в місці установки вимикача довбати невеликий отвір. Сучасні вимикачі ставляться за допомогою металевих кріпильних пластинок з отворами: в такому випадку в стіні встановлюється настановна спеціальна коробка, в якій і кріпиться шурупами вимикач.

У продаж надходять Вимикачі, двоклавішні і дуже рідко-трехклавішние. У Європі великі групи вимикачів збирають з двухклавішний, об'єднуючи їх в красивій рамці. Американські і південнокорейські можуть створити навіть шестіклавішние і більш вимикачі, розмістивши на кожному вимикачі індикатор.

Перемикач - це варіант вимикача, коли треба вимкнути світло на одному поверсі і включити на наступному. Для більш легкої ідентифікації на перемикач з внутрішньої сторони наноситься схема підключення вироби, оскільки у неї є відмінності від класичного підключення стандартного вимикача.

Вимикачі з підсвічуванням і контрольні вимикачі мають зовнішню схожість, але різний принцип роботи. Індикаторна лампочка вимикача з підсвічуванням вказує його місце розташування в темному приміщенні. Контрольний вимикач з палаючої лампочкою повідомляє, що в приміщенні горить світло.

Светорегулятори або диммери - ще один вид вимикача. Регулюють насиченість - від яскравого до інтимного. Правильний вибір приладу залежить від його сумарного навантаження, яке витримується ім. 300W - значить, з його допомогою можна буде регулювати роботу пятірожковой люстри, де кожна лампочка розрахована на 60 W. Однак деякий запас регулятора дозволить бути більш спокійним і впевненим у надійності роботи.

У душових кімнатах, на вулицях встановлюють вимикачі gira , У яких під декоративною частиною вкладають пластиковий або гумовий кожух, який буде захищати механізм від впливу вологи, бруду і пилу. Це гарантує справну роботу вимикача і безпеку при його експлуатації.

Решта типів вимикачів розраховані на виконання додаткових функцій, які збережуть нерви і гроші.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама