Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Установка, перенесення і підключення електричної розетки Казань. "Прометей"

Установку і перенесення електричних вимикачів і розеток, найкраще, приурочити до ремонту, тому що описувані процеси супроводжуються штроблення стін

Установку і перенесення електричних вимикачів і розеток, найкраще, приурочити до ремонту, тому що описувані процеси супроводжуються штроблення стін. До виконання даних операцій найкраще залучати професійних електриків, які працюють в нашій компанії. Необхідно врахувати, що всі електротехнічні роботи виконуються при повному знеструмленні приміщення.

Оскільки установка і перенесення електророзетки вимагає штробления стін, в результаті чого, видовбують майданчик для монтажу підрозетника і прокладають траншейку для кабелю, то вона повинна починатися від місця, в якому планується установка пристроїв і тривати до найближчої розподільної коробки.

Після того, як монтажна коробка буде встановлена ​​на стіні, до неї приєднують розетку (вимикач). У штробу укладають алюмінієвий або мідний кабель. Його вибір залежить від того, який вид дроти становить основну проводку в будинку.

Якщо ширина канавки більше діаметра кабелю, і він випадає з неї, то доведеться виконати фіксацію за допомогою клею.

Подальша установка або перенесення електричних вимикачів і розеток у квартирі в Казані, пов'язана з приєднанням одного кінця дроту до відповідних виходів на пристрої, а другого - через розподільну коробку, з джерелом електропостачання приміщення. Всі з'єднання електричних проводів не допускають наявності скруток, а виробляються шляхом спайки або застосування спеціального клею.

Наступний етап, що виконується в процесі - перевірка роботи пристроїв і при їх нормальному функціонуванні, а потім - штукатурка штроби, сумішшю містить гіпсові домішки.

В окремих випадках виникає потреба установки і підключення електровимикача з двома клавішами В окремих випадках виникає потреба установки і підключення електровимикача з двома клавішами . Подібна дія часто буває обумовлено появою нових будівельних стандартів, відповідно до яких, вимикачі і розетки монтуються на висоті 80 см від підлоги.

При перенесенні розетки (вимикача) здійснюється її демонтаж, переміщення, що веде до неї частини електропроводки. Потім, на новому місці монтажу роблять поглиблення у вигляді площадки. На ній зміцнюють коробку, яка стане підставою для кріплення вимикача або розетки.

Подовжують канавку для електрокабеля шляхом штробления стіни. Вона повинна пролягати між розеткою і найближчій розподільчої коробкою. Подальші дії майстра аналогічні тим, які їм відбуваються при установці і підключенні електровимикача з підсвічуванням.

Вищевказане - це далеко не всі нюанси, які слід враховувати при виконанні електроробіт. Щоб вони були зроблені якісно і грамотно, не обійтися без кваліфікованих знань і досвіду. Все це є у електриків, що працюють в нашій компанії.

Якщо вам необхідна установка або перенесення розетки в Казані, телефонуйте або заповніть форму замовлення дзвінка нижче.

також здійснюємо установку і підключення електричних автоматів і УЗО , підключення люстр і установку світильників , монтаж теплих підлог , монтаж зовнішнього і зовнішнього освітлення , монтаж і ремонт електропроводки , підключення побутової техніки .

А також ви можете замовити послугу черговий електрик недорого з погодинною оплатою.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама