Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Рецепти тістечок Макаруни

  1. Складові:
  2. Складові:
  3. Складові:
  4. Складові:

Вишукана французька випічка, яка своїм незабутнім ніжним смаком завоювала місце в серці кожного ласуни. Ця добірка буде трохи відрізнятися від інших, так як деякі інгредієнти улюблених тістечок можуть виявитися важкодоступні, ми ж хочемо вирішити цю проблему.

Складові:

  • мигдаль - 500 грам.

Покроковий рецепт приготування

  1. Моєму горіхи, після висипаємо в миску з окропом і чекаємо близько двадцяти хвилин.
  2. Розміщуємо мигдаль на сито і повторно моєму кип'яченою, але вже холодною водою.
  3. Далі йде трохи клопіткий процес очищення горішків від шкірки. Господині на замітку: цей крок можна і втратити, але готову страву буде наділене насиченим кремовим кольором і ледь помітною гірчинкою.
  4. Сушимо горіхи. Це можна зробити двома способами. Перший - залишаємо на сонці на 3 дні, другий - нагріваємо духовку до 100 ° С і залишаємо там на півтори години.
  5. Після цього можна сміливо приступати до подрібнення мигдалю. Для цієї мети ви можете використовувати в ваших очах: ​​від кавомолки до кухонного комбайна. Тут також є важливий аспект - постарайтеся не перегріти масу, інакше борошно не вийде.
  6. Просіваємо і залишаємо в герметично закритій тарі.

П'ять кроків - і такий важливий інгредієнт, як мука для макарунів, вже чекає свого зоряного часу на вашій кухонній полиці.

Слід відразу ж попередити про те, що з першого разу такого роду десерти виходять в одиничних випадках, тому буквально необхідно точно слідувати всім крокам і пропорціям. Якщо ж ви все зробите правильно, честь вам і хвала, а також ціла порція відмінних тістечок.

Складові:

  • борошно з арахісу - 165 грам;
  • цукрова пудра - 165 грам;
  • цукор -150 грам;
  • яєчні білки (курячі) - 115 грам.

Макаруни без мигдальної муки. покроковий рецепт

  1. Спочатку слід просіяти борошно і пудру, поєднуючи їх. Бажано при цьому використовувати кухонні ваги.
  2. Після приступаємо до збивання білків, по чуть-чуть додаємо цукор і барвник (за бажанням). Барвник ми радимо вибирати гелевий, так як він швидкорозчинний. Продовжуємо процес до появи дуже густу піну.
  3. Дуже важливий момент! З'єднуємо піну і борошно з цукровою пудрою, будьте гранично уважними - тісто ні в якому разі не повинно стати рідким.
  4. Використовуючи кондитерський мішок, відкидають майбутні тістечка на пергаментний папір. Відстань між половинками (4.5 сантиметра) не повинно бути менше 3 сантиметрів.
  5. Ми залишаємо їх на двадцять хвилин на відкритому повітрі.
  6. Випікаємо при температурі 160 ° С 15 хвилин.

Ваші макаруни без мигдальної муки готові! Проявивши фантазію, можна відкрити велике розмаїття смаків, адже левова частка результату залежить від начинки тістечка.

Що ж робити, якщо під рукою виявилася тільки звичайнісінька пшеничне борошно? Чи не турбуйтеся, і на цей випадок ми приготували для вас чудовий рецепта і поспішаємо представити його вам! Звичайно, варто сказати, що смак такого тістечка буде трохи відрізнятися від оригінального, але ми адже ми і не професійні кухарі, чи не так?

Складові:

  • борошно пшеничне - 100 грам;
  • цукрова пудра - 80 грам;
  • яєчні білки (курячі) - 2 штуки.

Маракуни зі звичайної муки. покроковий рецепт

  1. По-перше, необхідно ретельно просіяти борошно і пудру, зверніть увагу на те, що 100 і 80 грам - вага вже просіяних інгредієнтів. Бажано робити це одночасно, щоб вони краще змішалися, не утворюючи грудочок.
  2. Другий крок - це білки. Пам'ятайте, в миску не повинно потрапити жодного грама жовтка, тоді всі старання підуть нанівець. Білки ми довго збиваємо, починаючи з найменшої швидкості, поступово рухаючись до максимуму. Коли вийде густа щільна піна - зупиняємося.
  3. Як і в попередньому рецепті, використовуючи кондитерський мішок, відправляємо майбутні половинки на деко. Пам'ятаємо про відстані.
  4. Ми залишаємо їх на повітрі на півгодини для появи характерної скоринки. При легкому дотику пальця до заготівлі не повинно залишатися слідів.
  5. Відправляємо в духовку на 15 хвилин при температурі 160 ° С.

Такі невигадливі макаруни зі звичайної муки з чашкою кави скрасять ваш романтичний вечір з коханою людиною або ж веселу вечірку в колі друзів. У будь-якому випадку від дегустації ви отримаєте масу задоволення.

У цьому рецепті буде використовуватися нутовая борошно. Таку легко знайти в супермаркеті або на сторінках спеціалізованих інтернет-магазинів. Не бійтеся замінювати відсутні продукти на інші, адже не все одно, чи з якої муки їсти макаруни: мигдальної, арахісової, нутовой, пшеничного, якщо ви робите це з коханою людиною?

Складові:

  • яєчні білки - 4 штуки;
  • борошно нутовая - 140 грам;
  • пудра цукрова - 150 грам;
  • какао-порошок - 20 грам;
  • вода - 40 мілілітрів;
  • цукор - 150 грам.

Тістечка макаруни без мигдальної муки. покроковий рецепт

  1. З'єднуємо какао-порошок, нутовую борошно, пудру. Можна спробувати подрібнити суміш в кавомолці. Перед виконанням наступного кроку потрібно просіяти суміш через дрібне сито.
  2. Половину білків вливаємо в борошно, не заважаємо. Другу половину збиваємо до утворення густої піни.
  3. Варимо сироп з води і цукру, доводимо до 100 ° С і потроху вводимо в білки, не перестаючи при цьому збивати.
  4. Додаємо піну в борошняну суміш, недовго заважаємо (близько двадцяти разів).
  5. Кондитерським мішком регулюємо розмір однієї половинки (не більше 4.5 сантиметрів), не забуваємо про інтервали між частинами тістечок.
  6. Випікаємо 15 хвилин при температурі 160 ° С.

Тістечка макаруни без мигдальної муки - відмінна альтернатива дорогим солодощів з пекарні. Не забувайте розбавляти смаки різними начинками, приготування яких гідно окремої статті. Приємного чаювання від «Дуже смачно»! І обов'язково спробуйте тістечко «Блаженство» і тістечко «Комочек щастя» .

І обов'язково спробуйте   тістечко «Блаженство»   і   тістечко «Комочек щастя»

Завантаження ...

Що ж робити, якщо під рукою виявилася тільки звичайнісінька пшеничне борошно?
Звичайно, варто сказати, що смак такого тістечка буде трохи відрізнятися від оригінального, але ми адже ми і не професійні кухарі, чи не так?
Не бійтеся замінювати відсутні продукти на інші, адже не все одно, чи з якої муки їсти макаруни: мигдальної, арахісової, нутовой, пшеничного, якщо ви робите це з коханою людиною?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама