Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оновлена ​​колекція інтенсивного омолодження Re-Nutriv Ultimate Lift від Estée Lauder

Компанія Estée Lauder представила оновлену версію засобів для омолодження з піввікової історією, а старший віце-президент з наукових розробок Надін Пернод розповіла, як виглядати молодше не тільки за допомогою крему

Особа або плаття?

«Пам'ятаю, як ми з мамою придумали назву Nutrition і тут же сказали, що це безглузде ім'я. Назва Re-Nutrition, або Re-Nutriv, з'явилося набагато пізніше. Коли ми запустили його в продаж, більшість кремів у конкурентів коштували 5-10 доларів, а наш - 115. Всі були впевнені, що мама - божевільна », - згадує спадкоємець імперії краси, філантроп і колекціонер мистецтва Рональд Лаудер на презентації лінії інтенсивного омолодження Re -Nutriv Ultimate Lift в Нью-Йорку.

Цього вечора, 5 жовтня, в музеї Neue Galerie найзнаменитіша картина Густава Клімта «Жінка в золотом» сусідить з іншими дорогоцінними творами індустрії краси. Кожна баночка нового крему або сироватки від Estée Lauder немов покрита рідким дорогоцінним металом. Захід майже сімейне - на першому поверсі галереї зібралися численні Лаудери, особа колекції модель Каролін Мерфі і вузьке коло журналістів.

«Люди часто запитували у мами, - продовжує спадкоємець імперії Рональд Лаудер, - чому вони повинні платити за крем 115 доларів? На що вона незворушно відповідала: "Що для вас важливіше: заплатити сто з гаком доларів за сукню, яке ви надягнете кілька разів, або ж витратити гроші на своє обличчя, яке ви носите постійно?" ».

Крем Re-Nutriv вже більше 50 років на ринку: змінюється упаковка, формула крему стає дедалі досконалішим, результат - більш очевидним. «Коли мені виповнилося 20 років, я почав користуватися цим кремом, - 72-річний Рональд робить крок до гостей і демонструє руки, - як бачите, жодної зморшки». Так крем або плаття?

секретна формула

У родині Лаудерів батькові Рональда - Джозефу - завжди доводилося тримати оборону: його постійно розпитували про формулу чудо-крему. Журналісти жартома порівнювали її з секретним рецептом Coca-Cola. Джозеф парирував: «Кому взагалі потрібен рецепт Coca-Cola, якщо вона не зробить вашу шкіру краще?».

Сьогодні компанія Estée Lauder сама відкриває завісу таємниці, називаючи два нових інгредієнта, які увійшли до складу коштів з нової колекції. Перший - гімалайська тирлич, гірська квітка, яка вміє захищатися і від дії ультрафіолетових променів, і від пронизливого холоду до -15 ºC. Другий інгредієнт - бразильський безсмертник. Квітка довголіття, який здатний цвісти всупереч посушливим зим і проростати в піску. Ці інгредієнти входять до складу комплексу Floralixir ™ Dew - основи серії Re-Nutriv Ultimate Lift. У колекції представлені чотири новинки: крем, гель-крем, сироватка і крем для області навколо очей.

У колекції представлені чотири новинки: крем, гель-крем, сироватка і крем для області навколо очей

Абсолютний хіт нової лінійки - сироватка. Краплі на водній основі мають гелеву текстуру і дозволяють зберегти ідеальний баланс розчинних у воді і маслі інгредієнтів. Обов'язкове доповнення до сироватці - креми: інтенсивно омолоджуючий крем Re-Nutriv Ultimate Lift і інтенсивно омолоджуючий гель-крем Re-Nutriv Ultimate Lift. Їх основні інгредієнти працюють на глибоке відновлення, дають ефект ліфтингу і зміцнюють ліпідний бар'єр шкіри. У складі, крім іншого, - перли Південного моря, що надає шкірі сяйво. Завершальний етап - крем для області навколо очей з комплексом з п'яти видів водоростей, які допомагають зняти роздратування, зменшують набряки і темні кола навколо очей.

Чи впливають гени на старіння?

Доктор Надін Пернод, старший віце-президент з наукових розробок Estée Lauder, вже більше 15 років вивчає біофізику, біологію та епігенетика. Надін знає, чому з точки зору науки вкладення в крем відмінно окупаються. Гени роблять всього 20 відсотків впливу на те, як буде проходити ваше старіння, інші 80 - це вплив способу життя. Надін розповіла Buro 24/7, як продовжити молодість шкіри і посилити ефект від кремів.

Не варто метушливо міняти купу продуктів для шкіри: якщо знайшли те, що підходить вам, - користуйтеся.

Навіть якщо у вас дуже хороша декоративна косметика, найважливіше - це зняти її перед сном. Вночі йде робота над шкірою. Очищення, на жаль, той крок, якого багато жінок не приділяють належної уваги. Можна використовувати неймовірно дорогі креми, але, якщо економити на очищенні шкіри, результату не буде.

Можна використовувати неймовірно дорогі креми, але, якщо економити на очищенні шкіри, результату не буде

Завжди використовуйте засоби, які не ушкоджують ліпідний бар'єр і не змінюють рівень pH.

Після очищення шкіри можна використовувати сироватку. Це справжній «важкоатлет» в плані догляду - мінімум зусиль і максимальна користь. Слідом після неї - крем. Він посилить ефект сироватки, а та, в свою чергу, допоможе елементам крему швидше впливати на шкіру.

Ніколи не нехтуйте в денний час кремом із захистом SPF. Навіть якщо ви виходите за все на 10 хвилин, бігаєте між машиною і офісом - захист від сонця необхідна, так як сонячні промені день за днем ​​знищують ваш колаген.

Після того як ви нанесли вечірній догляд, вирушайте спати, причому в повній темряві.

Оновлена ​​колекція Re-Nutriv вже доступна у продажу . Приємним бонусом стане золота ложечка (немов для чорної ікри) в комплекті. Ціна цілком порівнянна з делікатесом: 50 мл крему Ultimate Lift Regenerating Youth Creme обійдуться в 23 000 рублів.

«Люди часто запитували у мами, - продовжує спадкоємець імперії Рональд Лаудер, - чому вони повинні платити за крем 115 доларів?
Так крем або плаття?
Джозеф парирував: «Кому взагалі потрібен рецепт Coca-Cola, якщо вона не зробить вашу шкіру краще?
Чи впливають гени на старіння?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама