Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як правильно вибрати велосипед? види велосипедів

  1. Відео по темі:

З початком весни багато людей починають замислюватися над придбанням велосипеда. Мотиви у всіх можуть бути різними: хтось вирішив схуднути, хтось покататися по далеких маршрутах, ну, а хтось просто хоче купити велосипед для дитини. Різноманіття різних видів цього транспортного засобу ставить перед людиною нелегкий питання - як правильно вибрати велосипед? Далі ви дізнаєтеся більше про основних видах велосипедів, і з якою метою вони використовуються.

Далі ви дізнаєтеся більше про основних видах велосипедів, і з якою метою вони використовуються

  1. Гірські велосипеди. Призначені для поїздок по бездоріжжю і пересіченій місцевості, але можуть використовуватися і при їзді по місту. Конструкція таких велосипедів дозволяє легко маневрувати на маленькій швидкості, проте доставляє незручності при швидкісній їзді. У них використовуються покришки з грязьовими протекторами, тому при пересуванні будуть відчуватися вібрації. Гірські велосипеди випускаються без захисних крил, проте їх можна придбати окремо. Придбати велосипед такого типу - це значить подарувати собі безліч незабутніх годин справжнього єднання з природою.
  2. Кросськантрі. Призначені для людей, які люблять швидку і агресивну їзду. Як і попередній тип велосипеда, цей відмінно пристосований для перевезення на автомобілі, за допомогою спеціальних кріплень.
  3. Міські велосипеди. Призначені для спокійних прогулянок по місту. На колесах використовуються гладкі покришки, що дозволяє кататися комфортно, не докладаючи додаткових зусиль. Висота сидіння і керма можна регулювати, посадка влаштована так, щоб не створювати напругу на спину. Міські велосипеди забезпечуються крилами, захистом ланцюга, багажником і іншими корисними аксесуарами.
  4. Дорожні велосипеди. Призначені для спорту і далеких поїздок. При їх виготовленні використовуються легкі матеріали, завдяки чому на дорожньому велосипеді можна розвинути велику швидкість, приклавши при цьому мало зусиль. Можуть використовуватися в фітнесі для підтримки фізичної форми.
  5. Шосейні велосипеди. Дозволяють на рівній поверхні розвивати швидкість до 70 кілометрів на годину. Дуже крихкі, тому можуть застосовуватися тільки для гонок по шосе.
  6. Гібриди. Гірські велосипеди з підвищеними ходовими якостями пересувань по шосе.
  7. BMX велосипеди. Використовуються для гонок на спеціальній трасі з невеликими трамплінами. Через невеликого розміру і хорошою міцності користуються популярністю у підлітків.
  8. Фрістайл. Використовуються для виконання акробатичних трюків, а також стрибків через різні перешкоди.
  9. Дерт. Велосипеди з підвищеною міцністю, призначені для серйозних акробатичних стрибків з великими трамплінами (дерть).

Правильно вибравши велосипед, можна забезпечити себе хорошим варіантом підтримки фізичної форми і прогулянок на свіжому повітрі.


Відео по темі:

Огляд типів велосипедів. Який вибрати?

Різноманіття різних видів цього транспортного засобу ставить перед людиною нелегкий питання - як правильно вибрати велосипед?
Який вибрати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама