Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Зелена цибуля

  1. Історія продукту
  2. спосіб вживання
  3. Користь зеленого лука
  4. Шкода зеленої цибулі
  5. Як вибрати зелену цибулю

Історія продукту   Зелений або салатний цибулю являє собою незрілі зелені пір'я   ріпчастої цибулю   а

Історія продукту

Зелений або салатний цибулю являє собою незрілі зелені пір'я ріпчастої цибулю а. Людиною цибулю був введений в культуру кілька тисячоліть тому, до нашої ери. Вчені припускають, що прабатьківщиною цієї овочевої культури є прикордонна територія Афганістану і Ірану. На сьогодні цибуля вирощується повсюдно, на всіх континентах.

Найчастіше для використання в зеленому вигляді використовуються пір'я ріпчастої цибулі, іноді також використовують зелену масу цибулі-шалот і цибулі-батун. Самі смакові особливості у зеленої цибулі в той період, коли цибулина молода і не дозріла. зміст вітамінів

  • Вітамін-2 мг
  • ВітамінВ2-0.1мг
  • ВітамінВ1-0.02мг
  • Вітамін-1 мг
  • ВітамінС-30мг
  • ВітамінВ3-0.3мг
  • ВітамінВ9-18мкг

вміст мікроелементів

  • Кальцій-250мг
  • Калій-100мг
  • Магній-20мг
  • Натрій-10мг
  • Фосфор-26мг

Калорійність Середня калорійність ста грам зеленої цибулі 19 ккал. Жирність Зелена цибуля не містить жиру. Терміни придатності Швидкопсувний продукт. Зберігання У режимі холодильника 1-2 дня.

спосіб вживання

Застосовується як зелена добавка в вінегрети і салати, в овочеві та м'ясні страви, в фарші і соуси, підливи і як вітамінна добавка до супів .

Користь зеленого лука

Зелені пір'я цибулі багаті цукрами, вітамінами, мікроелементами і ефірними маслами. Зелена цибуля є прекрасним засобом для вирішення проблеми авітамінозу . Зелена цибуля корисний при ГРВІ і грипі, покращує апетит, нормалізує тиск. Допомагає при цукровому діабеті, стимулює серцево-судинну систему, знижує ризик виникнення онкологічних захворювань. Як бачимо, зелена цибуля користь проявляється у великій мірі. Крім усього перерахованого вище, зелена цибуля підвищує загальний тонус організму і нормалізує кровотворні процеси. Зелена цибуля має яскраво вираженими антисклеротичними, бактерицидними, антисептичними діями.

Шкода зеленої цибулі

Зелена цибуля може принести шкоду при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, деяких захворюваннях печінки і нирок.

Як вибрати зелену цибулю

. Тут все дуже просто. Свіжий, нещодавно зірваний цибулю має не зів'ялі, стрункі пір'я.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама