Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Емульгатори для маргаринів для випічки - від Palsgaard

  1. Ви хочете обійтися без лецитину в рецептурах з низьким вмістом жирів і транс-ізомерів жирних кислот?
  2. Вирішуються будь-які завдання - або на вашому підприємстві, або в наших центрах розробки

Пройшли ті часи, коли кондитери використовували один і той же маргарин для всіх видів випічки. Сучасні маргарини для випічки відрізняються високою спеціалізацією, і кожен з них застосовується для своєї мети.

Сучасні маргарини для випічки відрізняються високою спеціалізацією, і кожен з них застосовується для своєї мети

Можливості застосування:

Емульгатори грають велику роль в складі маргаринів, оскільки забезпечують їх різні властивості в залежності від призначення. А широкий асортимент емульгаторів Palsgaard, що застосовуються в маргарині для випічки, поряд з оптимізацією складу і технологічного процесу дозволить вам задовольнити всі потреби ринку.

Ви хочете обійтися без лецитину в рецептурах з низьким вмістом жирів і транс-ізомерів жирних кислот?

Вимоги до маргаринів для випічки з часом змінюються. Нові тенденції привнесли в галузь нові завдання:

  • зниження вмісту транс-ізомерів
  • зниження загального вмісту жирів
  • відмова від гидрогенизированного масла
  • відмова від лецитину

Фахівці Palsgaard підберуть необхідні для цього емульгатори і порадять, як відрегулювати технологічний процес, щоб отримати маргарин бажаної якості.

Вирішуються будь-які завдання - або на вашому підприємстві, або в наших центрах розробки

В наших великомасштабних центрах розробки можна відтворити будь-який технологічний процес і вивчити вплив його параметрів, щоб розробити рекомендації або внести зміни в регламенти власного виробництва.

Ви хочете обійтися без лецитину в рецептурах з низьким вмістом жирів і транс-ізомерів жирних кислот?
Ви хочете обійтися без лецитину в рецептурах з низьким вмістом жирів і транс-ізомерів жирних кислот?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама