Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Креслення обладнання для виробництва та виготовлення цементно-піщаної черепиці

В даний час на Заході в новому будівництві та ремонті натуральна (цементно-піщана) черепиця займає 86% і лише 14% інші покрівельні матеріали. Це зовсім не дивно. Черепиця абсолютно нечутлива до будь-яких впливів: жарі і морозу, граду і ураганів, кисню повітря, кислотних дощів, діяльності бактерій і нижчих рослин, сонячного випромінювання.

Глиняний і цементно-піщану черепиці можна сміливо об'єднати загальною назвою "натуральна", так як цементно-піщану черепицю виготовляють з цементу; по суті - та ж глина, а точніше, глинисто-карбонатні мергелі, пігменти і кварцовий пісок. Забавно, що ті ж люди, які вкрай рішуче купують для мощення тротуарів і садибних доріжок замість традиційного керамічного клінкеру таку ж довговічну, але більш дешеву цементно-піщану бруківку, занурюються в глибокий роздум побачивши цементно-піщаної черепиці.

З функціональної точки зору керамічна і цементно-піщана (бетонна) черепиці однакові. Основні показники та властивості у них схожі. Бетонна черепиця навіть на порядок перевершує керамічну за міцністю і морозостійкістю.

Технологія виготовлення цементно-піщаної черепиці досить проста. Спочатку з цементу, кварцового піску, води і фарбувального пігменту формується напівсуха суміш; з неї стрічковим способом виробляється черепиця-сирець, краї якої скругляются штампуванням. Потім протягом доби такий матеріал сушимо при температурі 60 ° С, після чого ще 28 днів витримується на складі. За цей час цементно-піщана черепиця набирає 70% міцності, а відсутні відсотки добирає вже після монтажу, під впливом води.
Фото черепиці дивіться на цій сторінці нашого сайту.

Фото черепиці дивіться на цій сторінці нашого сайту

Переваги натуральної (цементно-піщаної) черепиці:

Цементно-піщана черепиця практично не старіє, стійка до впливу ультрафіолетового випромінювання, добре чинить опір агресивних середовищ і витримує істотні навантаження, а завдяки своїй досить великій масі і невеликим розмірам плиток покрівлі з цих матеріалів не страшні навіть сильні урагани.

Черепиця повільно нагрівається і повільно остигає, тому літніми ночами в підпокрівельному просторі постійно циркулює тепле повітря, який перешкоджає конденсації вологи, зберігаючи тим самим кроквяну конструкцію даху.

За рахунок трьохміліметрового зазору, утвореного пазовими замками, черепична покрівля не деформується під впливом снігу або сильного вітру і "дихає", забезпечуючи сприятливий мікроклімат в будинку.

Черепиця добре поглинає шум, що особливо важливо для будинків з мансардою. А її екологічна чистота вже увійшла в приказку.

Масивна черепична покрівля краще захищає від усіх зовнішніх впливів, не руйнуючись при сильному вітрі або навіть ураганах, як це дуже часто трапляється з іншими покрівлями. Безліч малорозмірних черепичек, що утворюють важкий, одночасно жорсткий і еластичний покрівельний килим, як луска покриває несучу конструкцію даху, без напруги пристосовується до її геометричних погрішностей і неминучих деформацій при осіданні будівлі, температурних перепадах, вітрових навантаженнях і т. Д.

Цементно-піщана черепицю впевнено можна назвати одним з найбільш довговічних матеріалів; термін її служби - понад 100 років. Якщо у ваших планах років через 30 планується реконструювати будинок, поміняти або взагалі знести, використовувати черепицю в якості покрівельного матеріалу не має сенсу. А якщо ви будуєте будинок не тільки для себе, а для дітей і онуків, то, як то кажуть, інших варіантів просто немає і бути не може.

У переважній більшості випадків цементно-піщана черепиця не вимагає спеціального кріплення.
Невеликі розміри черепиці дозволяють легко вести її монтаж навіть одній людині.

Вважається, що через велику вагу (маса керамічної покрівлі становить 60 кг / м2, маса цементно-піщаної - 40 кг / м2) для черепиці потрібна масивна кроквяна конструкція. Але практика показує, що витрата матеріалу на кроквяні конструкції під черепицю зростає лише на 5 - 10% в порівнянні з легкою покрівлею, тому що основними при розрахунках є снігова або вітрова навантаження. Якщо несучі стіни будівлі виконані з цегли, легкого бетону, колод або бруса, то вони, як правило, мають великий запас міцності, і, відповідно, не вимагають посилення. Навряд чи варто турбуватися і за фундамент будівлі, адже частка покрівлі в загальній розрахунковій навантаженні невелика, а при багатоповерховому будівництві просто незначна.

Устаткування для виготовлення цементно-піщана черепиці, яке Ви просто не в змозі були придбати, тепер без великих витрат реально зробити самому практично в домашніх (гаражних) умовах своїми руками.

За нашими кресленнями, Ви зможете виготовити обладнання для виробництва та виготовлення цементно-піщана черепиці. Виробництво і виготовлення черепиці, так само, як і виробництво пінобетону або шлакоблоків , Це відмінна ідея бізнесу, яка допоможе Вам відкрити свою справу і гідно заробляти. Ви своїми руками без великих вкладень побудуєте свій міні-завод.

Пропонуємо пакет документації (креслення, малюнки та покроковий опис) для самостійної споруди устаткування для виробництва цементно-піщаної черепиці.

Вам буде надано 2 комплекти матеріалів (2 різні технології). Так скажімо 2 в 1. Ви самі зможете вибрати за якою технологією працювати і який верстат для виготовлення черепиці зібрати.

Зверніть увагу, що на нашому сайті в розділі "МІНІ-ЗАВОДИ І ОБЛАДНАННЯ" , Ви знайдете ще багато корисної інформації. наприклад, креслення обладнання для виробництва пінобетону , шлакоблоків та інше.

Крім того, дана технологія входить до складу диска - Міні-заводи, устаткування і альтернативні джерела енергії .

Зробити замовлення.


УВАГА !!! Ціна комплекту матеріалів "Креслення обладнання для виробництва цементно-піщаної черепиці" становить 700 руб.

Всім покупцям даного пакета матеріалів буде БЕЗКОШТОВНО висланий скандально відомий в мережі бізнес-пакет "Безкоштовний Інтернет в кожен будинок !!!".

Протягом 24 годин після підтвердження оплати, посилання на скачування пакета матеріалів буде вислана на Ваш E-mail.

Дізнатися реквізити для оплати комплекту матеріалів "Креслення обладнання для виробництва цементно-піщаної черепиці", Ви можете в розділі - ЗРОБИТИ ЗАМОВЛЕННЯ .

Якщо у Вас будуть питання, зв'язуйтеся зі мною по e-mail [email protected] або [email protected]

Для оптових і дрібнооптових клієнтів існує гнучка система знижок!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама