Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гороскоп здоров'я Ваги. Гороскопи.

Гороскоп здоров'я на тиждень для Терезів. Гороскоп здоров'я на тиждень для Терезів

На цьому тижні здоров'я терезів в значній мірі залежить від стану емоційної сфери. Все, що здатне вас заспокоювати, налаштовувати на позитив, слід використовувати в ці дні особливо активно. У хід може йти що завгодно - від запахів до звуків, проте зірки рекомендують обов'язково використовувати силу стихій повітря і води. Вони підуть на користь ще й тому, що протягом цього тижня шкіра Терезів відрізняється особливою сприйнятливістю і чутливістю. У цього явища є і інша сторона: ви ризикуєте, швидше, ніж зазвичай, роздобути роздратування і алергічну реакцію.

На наступний тиждень


багато ваги на цьому тижні будуть відчувати себе не в самій блискучій формі. Ви будете періодично відчувати невмотивовану втому, відсутність життєвих сил, бажання відмовитися від якихось планів, що передбачають великі енергетичні витрати. Частково компенсувати цей стан можна за допомогою тонізуючих засобів, однак високий ризик переборщити з їх кількістю. Це тим більш небезпечно, оскільки протягом тижня у Терезів ослаблені судини, і зайва "гімнастика" має абсолютно ні до чого. До кінця тижня такий стан має потихеньку вирівнятися, тому найкраще трохи потерпіти і провести ці дні в щадному режимі.

Також дивіться тижневі: любовний гороскоп Терезів , гороскоп знайомств Терезів , дитячий , фінансовий , покупок і подорожей .


Коментарі:

Іван

2014-01-27 19:09:58

Валентина, і що тепер, все ваги повинні бути при смерті?

Олена

2014-01-07 20:20:09

Точно .Страшно німіють руки, болять суглоби на руках і на ногах ...

Дарина

2013-10-08 2:44:43

А у мене затримка місяць

Валентина

2013-01-28 00:12:17

Мій брат при смерті, а ви йому пишете "вдалий рік". Обманщики.

Наталя

2012-02-02 19:34:43

Гороскоп повністю збігся. Розтягла собі кісточку і підхопила нежить. (((

Наталя

2011-11-22 9:07:06

Спробую надходити, як радить гороскоп.


Сторінки: [1]

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама