Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Найдорожча кішка в світі і 18 найбільш дорогих красунь!

  1. Девон-Рекс - вісімнадцяте місце
  2. Петерболд - сімнадцяте місце
  3. Гімалайський кіт - шістнадцяте місце
  4. Шотландська висловуха - п'ятнадцяте місце рейтингу
  5. Канадський сфінкс - чотирнадцяте місце
  6. Британська короткошерста - тринадцяте місце
  7. Мейн-Кун - дванадцяте місце
  8. Кучерявий лаперм - 11 місце
  9. Російська блакитна - десяте місце
  10. Серенгеті - дев'яте місце
  11. Ельф - восьме місце
  12. Тойгер - сьоме місце
  13. Американський Керл - шосте місце
  14. Бенгальська кішка - п'яте місце
  15. Сафарі - четверте місце
  16. Као-мані - третє місце
  17. Чаузі - друге місце
  18. Найдорожча кішка в світі - савана

Кішка - це ласкаве і ніжне створіння, яке ось уже понад 10 000 років проживає поруч з людиною. В даний час вона вважається однією з найпопулярніших серед домашніх вихованців. Відповідаючи на питання про те, яка найдорожча кішка в світі, слід розуміти, що існує дуже багато порід. Деякі з них з'явилися по чистій випадковості, а інші були спеціально виведені селекціонерами. Однак, кожна з порід унікальна і таємнича. На вартість пухнастою (або не дуже) красуні впливають такі фактори, як: рідкість і чистота. Так, за одне кошеня деякі люди готові заплатити від кількох сотень до кількох десятків тисяч американських грошей, так само, як і за найдорожчу собаку в світі . У нашому рейтингу ви знайдете вісімнадцять найдорожчих порід кішечок світу.

Девон-Рекс - вісімнадцяте місце

На самій останній сходинці нашого рейтингу знаходиться не найдорожча кішка в світі під назвою Девон-Рекс. Ця кішка неординарної зовнішності короткошерста, вона з'явилася в 1960 році і являє собою тендітне створіння з величезними вухами, покрите кучерявим хутром. Особи цієї породи розумні і легко піддаються дресируванню, здатні виконувати навіть найскладніші трюки. Особливістю такої кішки є те, що вона відноситься до класу гіпоалергенних, що додає їй популярності. Вартість кошеня цієї породи становить від 400 до 1200 доларів США.
На самій останній сходинці нашого рейтингу знаходиться не найдорожча кішка в світі під назвою Девон-Рекс

Петерболд - сімнадцяте місце

Ще одна не найдорожча кішка в світі - це сфінкс петербурзький, або петерболд. Її вивели в Росії в 1994 році шляхом гібридизації орієнтальної породи і донського сфінкса. Тіло цієї тварини витончене, повністю лисе, або ж вкрите легким пушком. Відмінністю від інших порід є також і те, що голова описуваного звіра довга, а вуха великі і розведені в сторони. За характером петербурзькі сфінкси цікаві, ласкаві, відрізняються дружелюбністю і потребують людському спілкуванні. Завдяки тому, що тварина має виняткове розумом і запросто йде на контакт, його легко дресирувати. Сьогодні ціна за одне кошеня коливається в межах 300 - 1300 умовних одиниць.
Ще одна не найдорожча кішка в світі - це сфінкс петербурзький, або петерболд

Гімалайський кіт - шістнадцяте місце

Говорячи про те, що являє собою найдорожча порода кішок в світі, не можна не згадати про гімалайської кішці. Вона відноситься до класу довгошерстих тварин і зовні нагадує перську, однак має блакитні очі і своєрідний забарвлення колор пойнт (мордочка, лапи, хвіст і вуха темні, а тіло світле). Дана порода була виведена в 1950 р в Сполучених Штатах після схрещування сіамського і перського котів. Описувана кішка активніше персів, і при цьому не так нав'язується, як представники сіамської породи, вона лагідна, слухняна і доброзичлива. Гімалаец грайливий, але при цьому володіємо м'яким і спокійним характером. Ціна кошеня варіюється від п'ятисот до півтори тисячі доларів.
Говорячи про те, що являє собою найдорожча порода кішок в світі, не можна не згадати про гімалайської кішці

Шотландська висловуха - п'ятнадцяте місце рейтингу

Ще одна не найдорожча кішка в світі коштує від 200 до 1500 умовних одиниць. Йдеться про породу Шотландська висловуха. Особливість кішки полягає в своєрідному будові вушних раковин, які загнуті вниз і вперед. Зовнішність цієї породи - наслідок мутації генів. Вперше така кішечка була виявлена ​​в Шотландії, в 1961 році, а тому має ще одну назву - скотишся-фолд.

Шотландська висловуха чудово ладнає з людьми, вона розумна, грайлива, а характер її урівноважений. При цьому, вона має ряд особливостей, наприклад, скрипучий голос, а також здатність стояти на задніх лапах протягом тривалого часу (таким чином кішка розглядає цікавить її предмет). Крім того, скотишся фолд воліють сидіти в г-подібної позі з витягнутими нижніми кінцівками і прямою спиною. Такий стан називається «позою Будди».
Шотландська висловуха чудово ладнає з людьми, вона розумна, грайлива, а характер її урівноважений

Канадський сфінкс - чотирнадцяте місце

Історія канадського сфінкса офіційно стартувала в 1966 році, проте, за деякими відомостями, ці створіння були відомі ще за часів фараонів Єгипту, а також були поширені в стародавній Мексиці, в храмах інків і ацтеків. Ця не найдорожча порода кішок в світі є бесшерстной. Вона дуже доброзичлива, товариська і миролюбна. Всі представники канадського сфінкса розумні й енергійні, і, як, наприклад, найдорожчі собаки світу, віддані своєму господареві. Відмінною особливістю тваринного є те, що воно здатне надовго завмирати в різноманітних дивовижних позах. Вартість такого кошеня на сьогоднішній день варіюється в межах 400 - 1500 у.о.
Історія канадського сфінкса офіційно стартувала в 1966 році, проте, за деякими відомостями, ці створіння були відомі ще за часів фараонів Єгипту, а також були поширені в стародавній Мексиці, в храмах інків і ацтеків

Британська короткошерста - тринадцяте місце

Ще одна найдорожча кішка в світі, що займає тринадцяту сходинку нашого рейтингу - це брітанкская короткошерста. За неї люди готові заплатити від 500 до 1500 доларів. Це кішка середнього або великого розміру із суцільним, шоколадним, чорним, блакитним або фіолетовим забарвленням. Хоча, варіантів забарвлення цієї породи набагато більше. Звір знайшов визнання на офіційному рівні в 1984 році. Британці відрізняються стриманим характером і мають почуття власної гідності, як справжні англійці. Ці коти запросто переносять самотність, не вимагають до себе уваги, незалежні. Іноді хочуть пограти або поспілкуватися, про що обов'язково дадуть вам знати.
Ще одна найдорожча кішка в світі, що займає тринадцяту сходинку нашого рейтингу - це брітанкская короткошерста

Мейн-Кун - дванадцяте місце

Мейн-кун - це досить велика кішка. Її предки мешкали північному сході Америки, на фермах штату Мен. Зовні нагадували єнотів, а все тому, що мали чорно-смугасте забарвлення і величезний, пухнастий хвіст. Особи цієї породи можуть важити від п'яти до п'ятнадцяти кілограмів, при цьому довжина їх тіла в деяких випадках досягає 1,23 метра. Незважаючи на те, що зовнішній вигляд красенів досить таки грізний, вони дуже доброзичливі і ніжні, люблять грати і славляться співучістю. Сольні виступи мейн-кунів заворожують. Їх ціна коливається в межах 600 - 1600 доларів за кошеня. Тепер ви знаєте, яка найдорожча кішка в світі є справжнім співцем.
Мейн-кун - це досить велика кішка

Кучерявий лаперм - 11 місце

Цей кіт з'явився в США в 1980-х роках. Він дуже допитливий і любить полювати, але при цьому ласкавий. Його можна придбати сім'ї, члени якої є алергікам. Але ціна одного кошеняти коливається від 200 до 2000 умовних одиниць, в залежності від статі і інших чинників.
Цей кіт з'явився в США в 1980-х роках

Російська блакитна - десяте місце

На десятій ступені нашого рейтингу розташована російська блакитна. Вона пішла від кішок древніх слов'ян, є короткошерстої і дуже популярною. За межами Росії про неї дізналися в 1893 році завдяки англійській заводчиця по імені Карен Кокс, яка вивезла двох блакитних кошенят з Архангельська. Основна відмінність представників породи - коротка блакитна шерсть з красивим золотистим відливом. Російська блакитна дуже добра і миролюбна, проте іноді проявляє впертість і волелюбність. Згідно з повір'ям, така красуня принесе в дім щастя і благополуччя. На сьогоднішній день «талісман» коштує від 400 до 2000 у.о. Найдорожча кішка в світі російська блакитна входить до двадцятки найбільш популярних.
На десятій ступені нашого рейтингу розташована російська блакитна

Серенгеті - дев'яте місце

Цю породу домашніх вихованців вивели в 1994 році в Каліфорнії, внаслідок гібридизації орієнтальної і бенгальської котів. Важить така витончена красуня, в середньому, від 8 до 12 кілограмів, відрізняється міцним складанням, має довгі кінцівки, великі вуха і плямисте забарвлення. Тварина характеризується як миролюбна, рухливе, грайливий і комунікабельність. На сьогоднішній день придбати кошеня Серенгеті можна за 600-2000 американських грошей.
Цю породу домашніх вихованців вивели в 1994 році в Каліфорнії, внаслідок гібридизації орієнтальної і бенгальської котів

Ельф - восьме місце

На восьмому місці знаходиться молода порода кішок, виведена в 2006 році в Америці, яка називається ельф. Для того, щоб вивести таку тварину, селекціонери схрестили американського кёрла і сфінкса канадського. Описуваний домашній вихованець не має шерсті, його вуха загнуті вперед. Він відрізняється розумом, відданий господареві, при цьому дуже товариський і допитливий. Якщо ви вирішите придбати таке унікальне створіння, вам доведеться заплатити за нього 2000 американських грошей.
На восьмому місці знаходиться молода порода кішок, виведена в 2006 році в Америці, яка називається ельф

Тойгер - сьоме місце

Найдорожча кішка в світі, що займає сьому сходинку нашого рейтингу - це тойгер, виведений в 1993 році, і офіційно визнаний в 2007 році. Зовні це тварина нагадує тигра. В середньому дорослий представник породи важить від 7 до 10 кілограм. У тойгера дуже спокійний темперамент, він інтелігентний і легко піддається дресируванню. Коштує такий міні тигр від 500 до 3000 американських грошей.
Найдорожча кішка в світі, що займає сьому сходинку нашого рейтингу - це тойгер, виведений в 1993 році, і офіційно визнаний в 2007 році

Американський Керл - шосте місце

Відноситься до класу напівдовгошерстих і короткошерстих тварин. Вперше був виявлений в Каліфорнії в 1981 році. Вуха цієї кішки особливі, вони загорнуті назад, як невеликі ріжки. Примітно те, що вуха новонароджених кошенят прямі, а потім, з другого по десятий день життя, вони починають закручуватися назад. Представники цієї породи інтелігентні і доброзичливі, проявляють цікавість і люблять пограти. Тварини відрізняються відданістю і вміють добре пристосовуватися до різних умов. Варто один кошеня Американський Керл від однієї до трьох тисяч доларів. Така вартість обумовлюється рідкістю породи.
Відноситься до класу напівдовгошерстих і короткошерстих тварин

Бенгальська кішка - п'яте місце

Бенгальська кішка є гібридної породою, яка була виведена в США в 1980-х роках після схрещування домашнього кота з леопардовим азіатської. Основною перевагою тваринного є його шикарна густа шерсть леопардового окрасу. Дорослий бенгал важить від чотирьох до восьми кілограм. Описувана красуня дуже товариська, не може обходитися без людини, розумна і активна. Кішка зовсім не агресивна, а навпаки, дуже ніжна і чутлива. Вміє швидко пристосуватися до змін.

Тварина має звички. Наприклад, любить водні процедури, часто грає з водою, навіть проситься в душ до господаря. Незважаючи на великі розміри, забирається на плечі до людини. Варто в середньому від тисячі до чотирьох тисяч доларів.
Тварина має звички

Сафарі - четверте місце

Сафарі є гібридною породу кішок, отриману шляхом схрещування простого домашнього вихованця і південноамериканського дикого кота Жоффруа. Перші особи були виведені в 1970 році в наукових цілях, для вивчення лейкемії. Вага дорослої кішки становить одинадцять кілограм. У цьому незвичайному тваринному поєднується розкішний забарвлення дикого Жоффруа і ніжність домашньої кішечки. У представників породи урівноважений і доброзичливий характер, вони надзвичайно розумні й енергійні. Варто один кошеня сафарі від 4 до 8000 доларів.
Сафарі є гібридною породу кішок, отриману шляхом схрещування простого домашнього вихованця і південноамериканського дикого кота Жоффруа

Као-мані - третє місце

Найдорожча кішка в світі, що займає третє місце нашого рейтингу - це као-мані тайського походження. Порода вважається рідкісною і древньої, перші згадки про неї можна знайти в Котячої Книзі Поем (1350 - 1767гг.). Перші као-мані жили виключно в королівських сім'ях і були символом багатства, довголіття та удачі. Кішка має білосніжну гладку шерсть і виразні, жовті, блакитні або різнокольорові, очі. Дуже комунікабельна, активна і розумна, легко піддається дресируванню. Середня вартість одного представника цієї породи становить від 7000 до 10 000 умовних одиниць.
Найдорожча кішка в світі, що займає третє місце нашого рейтингу - це као-мані тайського походження

Чаузі - друге місце

Чаузі - рідкісна домашня кішка, виведена після схрещування болотної рисі і домашньої абіссінської кішки, в кінці 60-х років. Середня особина важить від 4-х до 8-ми кілограм. Ці кішки мають вуха значного розміру і довгі ноги, вони стрункі і витончені. Що стосується характеру, то це тварина дуже розумне, активне і завзяте, причому, протягом усього свого життя. Звір здатний дружити не тільки з людиною, але і з іншими котами, і навіть собаками, так як дуже товариська. Ціна кошеня на сьогоднішній день коливається від восьми до десяти тисяч доларів.
Чаузі - рідкісна домашня кішка, виведена після схрещування болотної рисі і домашньої абіссінської кішки, в кінці 60-х років

Найдорожча кішка в світі - савана

Яка найдорожча кішка в світі? Можна з упевненістю сказати, що це савана, так як саме ця порода займає перше місце нашого рейтингу. Вона була виведена внаслідок гібридизації домашньої кішки і сервала африканського, на початку 1980-х років. Висота тварини становить 60 сантиметрів, а середня вага дорослого кота - п'ятнадцять кілограм.
Яка найдорожча кішка в світі

Представники описуваної породи мають струнке тіло, довгі ноги і густу плямисту шерсть. Вуха тварини відрізняються чашоподібної формою. Саванна має гарний рівень інтелекту і дуже спокійна, але при цьому активна і допитлива. Ще одна її особливість полягає в тому, що вона запросто адаптується до нових життєвих умов. Такий кішці потрібно багато простору. Вона відмінно ладнає з іншими тваринами, любить гуляти на свіжому повітрі і купатися. Залежно від класу і статі коштує від 4 до 22 тисяч доларів.

Отже, найдорожча порода кішок в світі - це савана. А яку з описаних вище виберете ви? Читайте також: " Двадцятка найбільш дорогих собак «.

А яку з описаних вище виберете ви?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама