Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Інфрачервоний пол: принцип роботи і гідності

  1. Інфрачервона підлога як різновид теплих підлог
  2. Принцип роботи інфрачервоних підлог і їх основні технічні параметри
  3. Переваги ІК підлог і властиві їм недоліки

Якщо ви прихильник швидких відповідей і не любите лазити по нетрях словесних обгрунтувань, для вас ми відразу ж відповідаємо на поставлене запитання: на нашу думку, тепла підлога інфрачервоний - це саме те, що заслуговує на увагу і що однозначно варто встановити в своїй квартирі.

Зміст статті

Якщо ж ви хочете отримати обґрунтовану відповідь, прочитайте всю нашу статтю, в якій ми маємо намір розповісти про переваги цього виду обігріву, не приховуючи при цьому його недоліків. З нашої статті ви також зможете дізнатися:

  • як працює інфрачервоний підлогу;
  • чи підійде він під лінолеум, ламінат та інші види підлогових покриттів;
  • сумісний інфрачервоний підлогу з килимом;
  • що думають про інфрачервоних підлогах користувачі, і які їхні відгуки.

І на цьому ми не зупинимося: для тих, хто вирішить себе і свою сім'ю винагородити цим благом цивілізації, ми написали окрему статтю , В якій розповіли, як вибрати інфрачервоний підлогу і як його встановити.



Інфрачервона підлога як різновид теплих підлог

Інфрачервона підлога являє собою одну з різновидів теплих плов, де в ролі нагрівального елементу виступає термостійкий плівка з поліетилену, на яку нанесені смуги карбонової пасти. Смуги між собою з'єднуються за допомогою мідних шин.

При підключенні статі до мережі він починає випускати інфрачервоне випромінювання, довжина хвилі якого становить 5 ÷ 20 мкм. Особливість забезпечується таким чином обігріву полягає в тому, що виключається ймовірність нагрівання повітря і його висушування, що спостерігається при обігріві за допомогою традиційних обігрівачів. У випромінювання відсутні будь-які електромагнітні властивості, воно абсолютно нешкідливо для будь-яких живих організмів, людей і рослин.

Велика кількість позитивних відгуків про інфрачервоних підлогах, що укладаються під плитку, ламінат, килим та інші покриття для підлоги, обумовлено як великим числом властивих їм переваг, так і тим, що даний вид обігріву вважається екологічно чистим і повністю нешкідливим. Більш того, вчені відзначають особливу доброчинність інфрачервоних променів, яку вони надають ними на живі організми.

У порівнянні з іншими різновидами електрообігріву, даний тип теплої підлоги відрізняється високим рівнем економічності. Рівень же його енергоспоживання визначається режимом експлуатації і площею встановленого нагрівального елементу. Зараз велика кількість моделей ІК статі досить велике, тому проблем з вибором оптимального варіанту не виникає ніколи.



Принцип роботи інфрачервоних підлог і їх основні технічні параметри

Дана інноваційна система обігріву здатна забезпечувати ефективний прогрів приміщення, абсолютно не займаючи в них житлового обсягу. В інфрачервоних підлогах використовується принцип вторинної конвекції, відповідно до якого спочатку відбувається розігрів людського тіла і предметів домашньої обстановки, які віддають потім своє тепло навколишньому їх повітрю.

До основних параметрів, що характеризують ІК підлоги, слід віднести:

  • напругу живлення - 220 В;
  • питома споживана потужність - 45 ÷ 65 Вт / м год;
  • довжина испускаемой хвилі - 5 ÷ 20 мкм;
  • частка ІК променів в випромінюваному спектрі - 95%;
  • максимально допустима довжина термопленочного полотнища - 8 м;
  • ширина полотнища - 0,5 м;
  • температура плавлення плівки - 130 °.

Переваги ІК підлог і властиві їм недоліки

Ми вже писали вище про достаток переваг даного виду обігріву, тому набирайтеся терпіння, щоб вчитатися в наступний об'ємний перелік:

  • створювана статями атмосфера комфортна для людини і абсолютно безпечна для його здоров'я;
  • вироблене тепло практично ідентично натуральному сонячного;
  • інсталяція НЕ усушает повітря;
  • ІК підлоги забезпечують можливість зонального обігріву;
  • систему можна змонтувати в будь-якому приміщенні, що має будь-яку площу;
  • в вартісному відношенні ІК підлогу більш доступний, ніж системи кабельні або водяні;
  • практично повна відсутність теплової інерційності дозволяє максимально швидко забезпечити досягнення бажаної температури при високому ступені її рівномірності по висоті;
  • монтаж ІК підлог виробляється дуже швидко і досить легко.

Як ми і обіцяли і як того вимагає об'єктивність, ми перерахуємо і недоліки інфрачервоних підлог:

  • неможливість встановлення меблів там, де покладена дана система обігріву;
  • розігрів системою всіх предметів інтер'єру;
  • присутність деякої імовірності електричного ураження;
  • менша економічність, ніж у підлоги водяного;
  • при укладанні системи під будь м'яке покриття необхідна наявність досить міцного проміжного шару.

неможливість встановлення меблів там, де покладена дана система обігріву;   розігрів системою всіх предметів інтер'єру;   присутність деякої імовірності електричного ураження;   менша економічність, ніж у підлоги водяного;   при укладанні системи під будь м'яке покриття необхідна наявність досить міцного проміжного шару

Отже, ми сподіваємося, що сказаним вище ми зуміли підтвердити нашу позитивну оцінку даної системи обігріву і що можемо вважати вас в числі наших прихильників. Якщо це дійсно так і якщо у вас виникло бажання придбати і встановити інфрачервоний підлогу, скористаюся нагодою прочитати нашу статтю , Присвячену його вибору та встановлення.

Автор статті: Сергій Мінєєв, написано статей: 710 . Коментував: 2126.

Я вкладаю в написані мною матеріали всю свою душу і всі свої знання в надії, що це буде корисно відвідувачам нашого сайту. Буду дуже вдячний всім, хто вирішить написати свою думку про мою роботу, свої зауваження і пропозиції у формі для коментарів, наявної після кожної з опублікованих мною статей.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама