Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як зменшити розмір кільця

У багатьох несподівано виникає питання: як зменшити розмір кільця? Трапляються різні ситуації, після яких улюблене ювелірну прикрасу або навіть біжутерія залишається перебувати в скриньці, замість того, щоб радувати власну господарку і всіх оточуючих на пальці руки.

Але не варто заздалегідь турбуватися з цього приводу, так як все можна виправити. Пропонуємо вам докладну інструкцію про те, як же зменшити розмір кільця.

Почнемо з того, що це рішення має бути добре обдуманим. Майже всі ювелірні майстерні надають таку послугу, але потрібно розуміти, що назад повернути розмір кільця буде досить складно. А також багато що залежить від самого виробу: якщо поверхня у нього шліфована, без малюнків і каменів, то зменшити кільце можливо хоч на три розміри.

Якщо ж прикраса йде з додатковою гравіюванням, то зменшити навіть на один розмір виявиться проблематичним справою.

Далі знадобиться визначити точний розмір пальця, на якому ви хочете носити кільце. Для цього можна зайти в будь-який салон, де продають ювелірні прикраси, і приміряти зразки розмірів. Варто відзначити, що в цей момент руки має бути не набряклі і не опухлі.

Такий стан може бути викликано дуже високою температурою повітря на вулиці (або навпаки дуже низькою), фізичними навантаженнями або хворобами. Також рекомендується дізнатися початковий розмір кільця, який ви хочете зменшити.

Потім можна починати пошуки ювелірної майстерні. Рекомендується розглядати кілька варіантів, порівнюючи між собою і читаючи відгуки про готових роботах. У цьому питанні можуть допомогти консультанти в салоні ювелірних виробів.

Коли приблизні ювелірні майстерні вже обрані, то краще за все буде заздалегідь порадитися про майбутній ремонт з двома або трьома майстрами. Якщо у кільця шліфована поверхня, то для нього підійде стиснення, яке робиться порівняно швидко, допомагає уникнути деформації і залишає початкову форму виробу.

Ще одним варіантом є вирізання шматочка металу. Але це робиться тільки в разі, якщо на кільці присутні насічки. Вирізання металу найкраще робити близько проби, щоб воно було менш помітним.

Далеко не всі майстри беруться за зменшення кільця з гравіюванням, так як її можна легко пошкодити. А також потрібно пам'ятати, що ремонт кілець з платини відбувається виключно на спеціальному обладнанні, яке присутнє лише в небагатьох майстерень. І цей вид роботи є більш дорогим.

У висновку хотілося б додати, що до такої справи потрібно підходити дуже відповідально, не залежно від ціни виробу. Зупиніть свій вибір на тій майстерні, де зможуть дати гарантію якісного виконання.

Зупиніть свій вибір на тій майстерні, де зможуть дати гарантію якісного виконання

(Поки оцінок немає)
(Поки оцінок немає)   Завантаження Завантаження ...

Якщо так - Поділіться з друзями!

У багатьох несподівано виникає питання: як зменшити розмір кільця?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама