Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Найсмачніші столові і винні сорти винограду

  1. Який він, справді смачний виноград?
  2. Кращі столові сорти
  3. Фаворити серед винних сортів
  4. Найкращі сорти винограду. Господарство Салмін.

Кількість відомих на сьогодні сортів винограду перевалило за тисячу, і будь-який з них володіє своєю неповторною родзинкою

Кількість відомих на сьогодні сортів винограду перевалило за тисячу, і будь-який з них володіє своєю неповторною родзинкою. Серед цього достатку є види, ягоди яких припадають до смаку практично всім.

зміст

  • Який він, справді смачний виноград?
  • Кращі столові сорти
  • Фаворити серед винних сортів

Який він, справді смачний виноград?

Крім того просте споглядання виноградних грон народжує в душі почуття ейфорії. Недарма хтось повідомив: Виноград спершу їдять очима .... Але не менше задоволення приносить аромат і смак ягід.

Кращі сорти культури - це гармонія між чарівним багатим і зовнішнім виглядом внутрішнім змістом.

Різноманітні смакові переваги любителів винограду ускладнюють завдання по вибору фаворита. Важко з'ясувати, за якими параметрами оцінювати ягоду. Крім цього, необхідно вибрати з них пріоритетні, якісь б задовольнили більшість поціновувачів культури.

Споживачі звертають увагу на концентрацію цукру, консистенцію м'якоті, товщину шкірки, запах, смаковий відтінок.

Щоб вибрати найкращі сорти, потрібно розібратися з їх різноманітністю. Існують столові, винні і технічні, універсальні види винограду. Будь-який з них за власним неповторним.

Перевага перших - соковиті, апетитні ягоди високої якості. Грона друге подрібніше, але перемагають за рахунок гарного смаку. Технічний виноград застосовують як сировину для виготовлення соків. Ягоди універсальних видів їдять свіжими і переробляють.

З величезної кількості сортів винограду дуже складно вибрати найсмачніші, оскільки у кожного споживача власні переваги в цьому задумі.

Кращі столові сорти

Такі грона привабливі зовні, цінуються за високі смакові якості. Вони прикрасять будь-який стіл. Досконалої форми ягоди радують погляд яскравою, насиченою палітрою.

Вживають їх здебільшого свіжими.

Дуже популярні сорти:

  • Аркадія. Вельми ранній виноград. Уже через 115-125 днів можливо зрізати стиглі грона. Вони великі: в середньому по 500-700 г, бачаться гіганти до двох кілограм. Серцеподібні ягоди також величезні (від 7 до 15 г). Їх міцна, але не через чур товста шкірка дозволяє транспортувати врожаї без особливих втрат. Цукристість - 15-16%.
  • Різамат. Грона дозрівають за 130-135 днів. Рожеві циліндричні ягоди покриті вузької шкіркою, яка легко з'їдається. У щільною хрусткою м'якоті зовсім відчуваються кісточки (в кожній виноградині 3-4 штуки). Концентрація цукру - 23-25%.
  • Мускат Гамбурзький. Конічні грона чималі. Фіолетово-сині ягоди покриті щільним блискучим нальотом. Виноград володіє приємним смаком з вишуканим мускатним запахом. Шкірочка товста. В - 2-3 щодо величезних насіння.
  • Тайфи. Середньої щільності конічні грона відрізняються величезним розміром і вагою (19 × 27 см, 480-550 г). Круглі ягоди мають на вершині поверхневу борозенку. Колір плодів - темно-рожевий з ноткою фіолетового. На товстій, еластичною шкірці видно точки і восковий наліт. З внутрішньої сторони вона насиченого червоного кольору. Хрустка м'якоть мало терпка, з приємним освіжаючим смаком.
  • Гарольд. Вельми ранній гібридний виноград. Бурштинові круглі ягоди достигають вже 25 липня. Привертають сильним мускатним запахом. Вага грон - до 0,5 кг.
  • Болгарія. Належить до раннім сортам. Уже в першій половині серпня можна спробувати великі ягоди. Палітра - нейтральна, з рожевим відтінком. Їх ласкава вузька шкірка не відчувається на протязі їжі. М'ясиста, соковита м'якоть має приємний мускатний смак.

Урожай з кращих столових сортів винограду - це великі, привабливі на вигляд і вельми смачні грона.

Фаворити серед винних сортів

Велика частина садівників культивують виноград для вина. Виходячи з цього такі сорти користуються величезною популярністю. Улюблені у всьому світі види:

  • Ізабелла. Середнього розміру грона складаються з темних, з синюватим відтінком ягід. На товстій шкірці видно щільний білий наліт. Ласуючи мало слизовій оболонці м'якоттю, створюється відчуття, що це суниця. Пізній сорт: грона достигають приблизно за 180 днів. До збору врожаю приступають в останніх числах Вересня.
  • Шардоне. Універсальний сорт. Культура вдало починається в довільних кліматичних умовах. Сировина для білих бургундських вин. З білого винограду створюють шампанське. Маса ягід - приблизно 3 г, а грона - 180 г.
  • Бьянка. Ранній виноград, плодоносний і урожайний. З солодкої і соковитою м'якоті виходить вино з гармонійним і повним смаком, що залежить від регіону зростання лози. У ньому відчуваються квіткові, екзотичні або медові нотки.
  • Регент. Середньопізній гібридний сорт, виведений німецькими селекціонерами. Помірної щільності грона мають Цилиндроконические форму. Смак округлих темних ягід неординарно гармонійний. Їх маса - 1.5 м Соковита м'якоть насиченого кольору покрита вузької шкіркою. Кількість цукру - 20-22%.
  • Піно Нуар. Дрібні циліндричні грона виростають в довжину від 7 до 12 см. Їх ширина - 5-8 см. Діаметр темно-синього солодких ягід - приблизно 15 мм. На їх вузької, але міцної шкірці видно сизий наліт. Текстура м'якоті дуже ласкава. З виноградин виділяється безбарвний сік.
  • Каберне Кортис. Середнього розміру, нещільні грона достигають рано. З круглих фіолетових ягід створюють відмінні вина з сильним запахом. Вміст цукру - 19-21%. Пагони володіють імунітетом проти мільдью, оїдіуму і сірої гнилі.

Виростивши будинку виноград винного сорти, можливо насолоджуватися соковитими ягодами і приготувати смачний алкогольний напій.

Культивування винограду дає можливість придбати відмінне ласощі і масу хороших почуттів. Найголовніше - вибрати з усього різноманіття сортів власний, що буде здаватися найсмачнішим.

Найкращі сорти винограду. Господарство Салмін.

Захоплюючі замітки:

Підібрані по важім запитам, релевантні статті:

  • Кращі ранні сорти винограду: особливості та опис вирощування

    Раніше дозрівання будь ягоди привабливо для садівників, особливо що живуть в жорстких кліматичних умовах. Виноград не виняток, у зв'язку з тим, що, ...

  • Сорти винограду пізнього строку дозрівання

    Зміст: Перемога Беренцева Сенсо Таємна Данко ХVIII-2-4-1 Перемога Беренцева Белоягодная форма пізнього строку дозрівання, дуже сильноросла, врожайна ....

  • Опис сортів винограду жіночі пальчики

    Зміст: Справжні найменування «сорти» винограду «Жіночі пальчики» - Хусайне Жіночі пальчики »- це не сорт, а форма винограду Опис сорту винограду ...

  • Як вірно вирощувати сорт винограду перетворення?

    Цей сорт винограду - справжня знахідка для садівника. Він невибагливий в догляді і має великі, смачні ягоди. Грона в більшості випадків досягають одного ...

  • Особливості винограду сорту алекса

    Виноград добре увійшов в долю людей. Його культивую і застосовують в різному задумі. Масла, витяжки, макуха, сік, екстракт, свіжі ягоди, сухофрукти, лист і ...

  • Сорти винограду раннього терміну дозрівання

    Зміст: Легенда Фрумоаса албе Реал Кінг Рубі стійкий Болгарське диво Голба Ноу Сверхранний мускат (рожевий) Софія Платовский (Рання зоря) ...

Найкращі сорти винограду


Який він, справді смачний виноград?
Як вірно вирощувати сорт винограду перетворення?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама