Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як позбутися від попелиці на квітах і плодових деревах?

Не за горами вже, коли на плодових деревах і чагарниках розпустяться листочки, і вони почнуть цвісти і радувати нас своєю красою Не за горами вже, коли на плодових деревах і чагарниках розпустяться листочки, і вони почнуть цвісти і радувати нас своєю красою. але і шкідники садових рослин починають з приходом весни нове життя, і їм теж хочеться їсти. Тому нам завжди потрібно бути напоготові і знати, яким чином можна протистояти тим чи іншим паразитам, щоб ми змогли захистити наші плодові рослини від непрошених гостей. Попелиця - це один з тих шкідників, які доставляють садівникам чимало клопоту і роблять рослини дуже негарними тільки однією своєю присутністю на них. Тому давайте навчимося боротися з цією напастю народними способами.

Отже, чи можливо це зробити, без хімічних препаратів в саду? Адже використання хімічних препаратів проти попелиці в плодовому саду вкрай небажано і для рослин і для садівників. Як цілком надійною альтернативи можна запропонувати Вам обприскувати рослини молоком. Молоко склеює комах і заважає їм дихати, від чого вони гинуть.

Для обприскування цілком підійде нежирне молоко. Його потрібно буде змішати з водою в рівних пропорціях. І все наш препарат готовий до боротьби з цими шкідниками. Потім цією сумішшю просто обробляємо рослини в місцях скупчення попелиці. Подібне обприскування потрібно повторювати кілька разів з інтервалом в чотири, п'ять днів і обов'язково тільки в суху погоду.

А ось ще один альтернативний метод для Вас по боротьбі з попелицею і мурашками на Вашій садовій ділянці. Подивіться, будь ласка, це відео. Сподіваюся, воно дасть Вам відповіді на Ваші запитання.

PS Стаття була корисною Вам? Поділіться, будь ласка, їй з Вашими друзями в соціальних мережах. буду дуже вдячний Вам за це.

Отже, чи можливо це зробити, без хімічних препаратів в саду?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама