Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Боротьба з пирієм на городі

  1. Як вивести пирій з городу.
  2. Боротьба з пирієм на городі закінчена. Поговоримо про користь.

Пирій - бур'ян, яка часто не дає спокою в городі. З безлічі видів пирію найчастіше нам зустрічається пирій повзучий. Прозвали його так за здатність коренів швидко розповзатися під землею і завойовувати все більші території.

Як вивести пирій з городу.

Існує кілька способів позбавитися від цього настирливого сусіда назавжди.

  • Пирій - бур'ян, яка часто не дає спокою в городі Виробляти постійне скошування трави. Косити не рідше разу на тиждень. Через ослаблення рослини, через місяць-два воно пропаде.
  • Хороший ефект дає посадка жоржин в місцях скупчення бур'яну .
  • Посів злакових сидератів, як жито і овес - винищують пирій. За сезон необхідно провести 2-3 посіву. Виросла траву скошують і перекопують. Крім зникнення багатьох бур'янів, грунт отримає велику кількість поживних речовин, стане більш родючою.
  • Часта перекопування вилами і видалення коренів.
  • Полив пирію окропом призводить до його загибелі.
  • Мульчування. Для винищення пирію використовують картон, його укладають навесні на молоді пагони бур'яну, а на нього насипають або скошену траву, або торф. Якщо пагони сильно галузі, то їх обприскують оцтом, це призводить до засихання надземної частини. До осені боротьба з пирієм на городі буде успішно завершена, а картон перегниє.
  • Буває таке, що пирій повзе з сусідської ділянки. В цьому випадку допоможе вкопування дощок або шиферу по периметру на глибину 30-35 см. Таку підземну перешкоду йому не подужати.

Боротьба з пирієм на городі закінчена. Поговоримо про користь.

Майже у кожного бур'яну в нашому саду є корисні властивості , І пирій - не виняток. Починаючи з ним війну, варто подумати, а чи так необхідно знищити його на всій ділянці?

У природі все рослини мають свою цінність. Огородник буде нищити дикорослі трави на своїй ділянці, може отримувати від них користь для свого здоров'я.

Оновлене: 17.10.2016

Починаючи з ним війну, варто подумати, а чи так необхідно знищити його на всій ділянці?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама