Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Метелики з пластикового посуду. Блискуча метелик з пластикової пляшки.

  1. 1. Готуємо матеріали та інструменти
  2. 2. Підготовка шаблону і заготовки
  3. 3. Перенесення шаблону на пластик
  4. 4. Декорування заготовки
  5. Що знадобиться?
  6. шаблони
  7. Підготовка пластикової пляшки і перенесення шаблону на її поверхню
  8. вирізаємо
  9. оформляємо
  10. кріплення
  11. Підведемо підсумки
  12. Покрокова інструкція з виготовлення
  13. Як прикрасити готову метелика
  14. Ідеї ​​щодо застосування
  15. Як зробити метелика з пляшки:
  16. Інший варіант виготовлення метелика з пляшки:
  17. Процес виготовлення метелика з пластикової пляшки
  18. Як прикріпити метелика до предмету

Для того щоб прикрасити квіткові композиції або горшкові рослини, не потрібно купувати дорогі декоративні елементи. Їх цілком здатна замінити метелик з пластикової пляшки . З її допомогою літо завжди буде похитувати крильцями на завіски або холодильнику.

Майстер-клас: метелик з пластикової пляшки

1. Готуємо матеріали та інструменти

Виходячи з розміру і основного відтінку метелики, виберіть відповідну ємність. Малюнок повинен вміститися на поверхні пляшки цілком. Також знадобиться папір для шаблону або вирізка самого шаблону. У процесі обробки заготовки знадобляться: гострі маленькі ножиці, свічка або сірники, шило. Для нанесення шаблону - спирт, водостійкий маркер. Для декору - лак для нігтів звичайний і з блискітками (або акрилові вітражні фарби), стрази, блискітки, бусинки, магніт, бісер, тонка пензлик, безбарвний клей або клей-гліттер, тонка дріт.


2. Підготовка шаблону і заготовки

Сьогодні існує дуже багато шаблонів, залишається тільки вибрати той варіант метелики, який ви зможете намалювати і вирізати. Новачкам краще набити руку на моделях з простим малюнком крил, а після перейти на більш вишукані зображення. Намагайтеся вибирати симетричні малюнки, такі метелики виглядають красивіше асиметричних.




Вирізати заготовки можна з ємності будь-якого кольору і розміру. Але краще, наприклад, робити зелених метеликів із зелених пляшок, інакше доведеться витратити набагато більше лаку, щоб замаскувати початковий відтінок. Перед тим, як переносити на ємність малюнок, потрібно добре відчистити її від слідів етикетки або інших забруднень. Після відрізається горловина і дно пляшки, щоб вийшла рівна бокова поверхня без виступів або канавок. Тепер необхідно знайти місце, де проходить шов пластикової пляшки. Саме ця пряма стане серединою метелики і дозволить отримати природний вигин крил. Розріжте пляшку в місці, протилежному шву і розкладіть заготовку на столі для розпрямлення. Щоб маркер і лак добре лягали, краще протерти поверхню спиртом.

3. Перенесення шаблону на пластик

Для цього необхідно підкласти малюнок під прозорий пластик і обвести лінії водостійким маркером. Не забудьте поєднати середину черевця метелики і пляшковий шов. Щоб зображення вийшло рівним і чітким, закріпіть його на пляшці за допомогою двостороннього скотча. Тепер необхідно акуратно вирізати, щоб не порвати пластик, а після загнути в зворотну сторону крильця. Невелика підказка: малюйте абсолютно рівне витягнуте черевце, це полегшить загинання крил. Пройдіться розпеченим шилом по зрізах, щоб вони трохи поплавилися.


4. Декорування заготовки

Процес декору залежить лише від фантазії власника метелики. Але в будь-якому випадку перед тим, як прикрашати модель стразами, бісером, перлинами або блискітками, необхідно забезпечити рівне пофарбоване покриття. Спочатку необхідно промальовувати всі лінії малюнка золотим або чорним контуром. Після акриловими фарбами або непотрібним лаком для нігтів (дешевший варіант) потрібно двічі фарбувати лицьову сторону метелики. І обидва рази дочекатися висихання фарби. Після можна наносити прозорий лак з блискітками або використовувати клей-гліттер. При необхідності повторити нанесення контуру з блискітками. Черевце часто прикрашають намистинками. Тильну сторону метелики також необхідно розфарбувати, наприклад, водостійким чорним маркером, щоб не обтяжувати її додатковим шаром фарби. З дроту або пластику можна вирізати вусики і закріпити їх на голові комахи. На тильну сторону черевця можна приклеїти двосторонній скотч або магніт, тоді метелика можна буде прикріпити до кімнатній рослині, стіни або холодильника.


Такі красуні можуть з'явитися на світ протягом всього декількох годин. Так що проявіть трохи фантазії і завзятості, і метелик з пластикової пляшки назавжди оселиться у вашому будинку або саду.

Красиве і елегантне прикраса для будь-якої дитячої кімнати - це метелики з пластикової пляшки. Своїми руками їх виготовити досить просто. Саме порядок виготовлення такої вироби і буде викладено в рамках цієї невеликої статті. Причому цей порядок є універсальним, і з його допомогою можна виготовити будь-які вироби з пластикових пляшок (метелики - не виняток).

Що знадобиться?

Перед тим як зробити метелика з пластикової пляшки, розберемося з тим, що в процесі роботи нам знадобитися. В першу чергу - це пластикова пляшка. Її розмір підбираємо виходячи з того, якою буде кінцева виріб. Наприклад, для створення великого метелика краще використовувати 2- або 3-літрову тару, а ось для маленької буде досить і ємності в 0,5 літра. Також в процесі роботи нам знадобиться чорний маркер. З його допомогою зручно розмічати заготовку. Не забуваємо і ножиці, за допомогою яких будемо вирізати розмічену метелика з пластикової тари. Також при виконанні деяких операцій в процесі виготовлення виробу рекомендується замість ножиць використовувати ніж (наприклад, при відрізанні горлечка і дна ємності). Не забуваємо про запобіжні заходи і намагаємося виконувати всі операції максимально акуратно для виключення можливого травматизму. Для оформлення належним чином кінцевого результату рекомендується використовувати акрилові фарби. В крайньому випадку, для оформлення можна використовувати набір кольорового паперу або яскраві вирізки з глянцевих журналів. В останньому випадку доведеться використовувати клей, для того щоб приклеїти папір або вирізки до поверхні метелики. А ще в процесі роботи доведеться використовувати аркуш цупкого паперу. На ньому необхідно за допомогою принтера роздрукувати шаблон, який в подальшому буде вирізаний і перенесений на поверхню пластикової пляшки.

шаблони

Варіант перший - виготовляємо шаблони метеликів своїми силами. Для цього щільний аркуш паперу необхідних розмірів (наприклад, ватман) згинаємо навпіл. Біля вигину малюємо половину метелики. Потім, не розгинаючи лист, вирізаємо шаблон. Варіант другий - завантажуємо вже готові шаблони метеликів з глобальної павутини і роздруковуємо на принтері. Далі вирізаємо отриману заготовку. У першому випадку отримуємо суто індивідуальну саморобку, але при цьому доведеться значно більше часу витратити на її виготовлення. У другому ж випадку процес створення метелики буде значно коротшим, але ось особливою індивідуальністю вона вже не зможе похвалитися.

Підготовка пластикової пляшки і перенесення шаблону на її поверхню

Далі готові шаблони прикладаються до поверхні пластикової пляшки і обводятся за допомогою маркера. Потім необхідно обрізати днище і шийку пластикової ємності за допомогою ножа (не забуваємо про обережне виконанні даної операції). Також намагаємося максимально акуратно це робити: нанесення маркером мітки при цьому не повинні постраждати. Якщо ж акуратно не вийшло розрізати пляшку, то підводимо заново лінії розрізу. Частину, що залишилася циліндричну частину ємності акуратно розрізаємо по прямій так, щоб вийшов лист.


вирізаємо

На наступному етапі вже вирізаємо метелики з пластикової пляшки. Своїми руками і ножицями акуратно проходимо кожну лінію, нанесену маркером на попередньому етапі. Чи не поспішаємо і акуратно вирізаємо кожну заготовку. Також потрібно бути уважним під час виконання цієї операції. Один неправильний рух ножицями - і виріб зіпсована. Щоб цього не сталося, робимо короткочасні перерви в процесі роботи. Також попередньо буде незайвим визначити найбільш простий і зручний спосіб вирізання заготовки.


оформляємо

Далі необхідно розфарбувати і оформити виготовлені метелики з пластикової пляшки. Своїми руками це зробити не складає особливих труднощів. Заздалегідь придумуємо малюнок метелики. Потім кожен колір поетапно наноситься на її поверхню. Щоб різні кольори не перемішувалися між собою, необхідно робити паузу хвилин на 20-30 після нанесення чергового відтінку. Також в процесі роботи можна використовувати будь-які підручні засоби, наприклад, бісер або прикраси. Це дозволить зробити кінцеву саморобку більш незвичайною. Якщо ж фарб немає, то їх можна замінити кольоровим папером або вирізками з глянцевого журналу. В цьому випадку прорисовуємо кожен елемент прикраси, вирізаємо його і наклеюємо на поверхні метелики за допомогою клею. Знову-таки, не забуваємо робити паузи, для того щоб клей встиг належним чином засохнути. В кінці вже практично готову метелика розкриваємо поетапно лаком і даємо можливість йому висохнути. Це дозволить значно довше їй зберігати свій первісний стан.

кріплення

Не зовсім цікаво, якщо метелик просто лежатиме на столі або ще якомусь іншому місці і припадати пилом. Тому рекомендується придумати якесь незвичайне кріплення для метелики з пластикової пляшки. Своїми руками його виготовити не складе особливих труднощів. Найбільш простий спосіб - це використання нитки або мотузки. Перше рішення більш детально визначений: так буде складатися враження, що метелик ширяє в повітрі. Ще один варіант - це за допомогою клею зафіксувати виріб на якийсь вертикальної поверхні (наприклад, двері або стіні). Ще один креативний варіант розміщення такої метелики в кімнаті - це використання магніту. З одного боку до метелику прикріплюється за допомогою клею монетка (вона повинна в обов'язковому порядку магнітитися). А потім, наприклад, до завіски прикладається магніт, а з іншого боку - метелик. Ще один цікавий варіант кріплення - це дріт. У цьому випадку один її кінець з використанням клею фіксується на метелику, а другий - на який-небудь твердої, але рухомий поверхні (наприклад, двері). У підсумку, при русі поверхні, метелик буде як би «парити» в повітрі. При цьому, після того як двері зупиниться, саморобка ще буде довго вібрувати в просторі.

Підведемо підсумки

У цій статті наведено простий і доступний спосіб того, як може бути зроблена метелик з пластикової пляшки. Майстер-клас досить простий, і він під силу навіть тим, хто цим ніколи не займався. Так що включаємо фантазію і робимо яскраві і незвичайні вироби з пластикових пляшок.

Всі необхідні предмети для метелики швидше за все є у вас вдома, а саме:

  • пластикові пляшки будь-яких кольорів і розмірів;
  • чистий аркуш паперу;
  • маркер, олівець або ручка;
  • ножиці.

Якщо ви хочете прикрасити метелика, зробити її яскравою, різнобарвною і веселою, тоді ще слід запастися такими предметами:

  • кольорові, яскраві лаки, вітражні або акрилові фарби;
  • дріт;
  • шило;
  • намистини.

Приготувавши все необхідне, виберіть зручне для творіння місце. Для цього відмінно підійде стіл. Якщо в будинку є маленькі діти, їх теж можна запросити взяти участь в цьому веселому і нескладному справі.

Незвичайне рослина молодило - про його посадці і догляду дізнайтеся.

Покрокова інструкція з виготовлення

Крок 1. Озбройтеся ручкою (олівцем) і намалюйте на аркуші паперу симетричну метелика. Вона обов'язково повинна бути рівною, тільки так можна буде в підсумку отримати гарну метелика.

Якщо є можливість, можна знайти в інтернеті схеми різних метеликів і роздрукувати.

Якщо є можливість, можна знайти в інтернеті схеми   різних метеликів   і роздрукувати

Якщо ви не дуже добре малюєте, використовуйте шаблони метеликів

Намалюйте тільце, від нього крильця, на крильцях зробіть на свій розсуд різні візерунки: кружечки, смужки, завитки і т.п.

Крок 2. Після того, як метелик намальована, візьміть ножиці і виріжте її по контуру. Після цього відкладіть її на деякий час в сторону.

Крок 3. Візьміть пластикову пляшку, відірвіть від неї етикетку і ретельно промийте всередині і зовні.

Не важливо якого кольору пляшка, оскільки її все одно потрібно буде розфарбувати в яскраві кольори.

Крок 4. Для основи метелики вам знадобиться рівна частина пляшки, без візерунків, а саме середина. Відріжте верх і дно пляшки і ви отримаєте рівний циліндр.

Крок 5. Розріжте вийшов циліндр навпіл, і ось вже у вас в руках дві поверхні для роботи - майбутні метелики.

Розріжте вийшов циліндр навпіл, і ось вже у вас в руках дві поверхні для роботи - майбутні метелики

Для зручності прикріпіть ескіз метелики до пластику скріпками і вирізуйте

Крок 6. Візьміть відкладену раніше, вирізану схему метелики, підкладіть її під половинку розрізаного циліндра і обведіть маркером.

Крок 7. Виріжте ножицями вийшла метелика. Потім зігніть крильця вгору, щоб вона нагадувала справжню метелика.

Макет метелики готовий. Створення метелики з пластикових пляшок своїми руками - не така вже й складна справа. Тепер належить зробити метелика красивою і різнобарвною, щоб вона радувала око.

Ескізи метеликів зібрані тут:

Ескізи метеликів зібрані тут:

Як прикрасити готову метелика

Для початку потрібно її розфарбувати. У хід можуть піти яскраві лаки з блискітками, лаки металевих відтінків, просто жовті, салатові, червоні, сині та інші будуть дуже до речі.

Також до місця будуть вітражні фарби, які особливо вигідно виглядають на подібних виробах, надаючи їм певну родзинку.

Акрилові фарби теж допоможуть створити з нудною метелики яскравий акцент саду.

Виберіть за своїми уподобаннями або візьміть те, що маєте, і можна приступати до розфарбовування метелики.

Чим більше квітів ви використовуєте, тим красивіше і веселіше вийде виріб.

Прикрасити метелика з пластикової пляшки можна будь-якими предметами: стразами, бісером, намистинами, мереживами, паєтками та ін.

Після того, як метелик заграла яскравими фарбами, пора виготовити тільце для неї. Потрібно взяти шило і з його допомогою зробити кілька отворів в тілі метелика. Дістаньте дріт, нанизуйте на неї намистини і протягують через тільце.

Також можна зробити метелику вусики. Для цього вам знадобиться дріт і всього дві намистини, які потрібно нанизати на краю зволікань. Інші кінці прикріпіть до верхньої частини тулуба за допомогою отворів, зроблених шилом.

Метелик готова. За бажанням можна прикрасити її бісером, стразами або ще якими-небудь елементами.

Про те, як зробити рокарій своїми руками, ви дізнаєтеся з.

За декоративним рослиною з цілющими властивостями.

Ідеї ​​щодо застосування

Що саме ви будете прикрашати, залежить лише від польоту вашої фантазії.

Таку метелика можна посадити на горщики з квітами або прикрасити ними клумби. Прикріпивши дріт до бичка, можна розвісити метеликів в саду, створивши відчуття пурхання справжніх метеликів.

особливо оригінально пластикові метелики виглядають як прикраса альтанки або веранди, а також будь-який інший садибної споруди.


Прикрасити метеликами з пластикових пляшок можна не тільки будинок, але і сад і присадибні споруди

Створення метелики з пляшки займає небагато часу і не передбачає великих витрат, все необхідні матеріали можна знайти у себе вдома.

Олена Тимощук

Зараз такий час, що куди подивіться скрізь пластикові пляшки та поліетиленові пакети. І часом, ми починаємо їх збирати, щоб використовувати в інший раз. Адже це багаторазові упаковки, якщо їх, звичайно, не бруднити і тримати в чистому вигляді. Але іноді їх стає так багато, що краще просто викинути. Але не поспішайте цього робити. Так як з них можна зробити оригінальні, незвичайні і красиві вироби . Такими виробами можна дивувати ваших гостей.

Тут представлений варіант, коли з пластикової пляшки можна зробити метелика, якій можна прикрасити ваш інтер'єр, зробити трохи веселіше ваші квіти, прикріпивши туди метеликів, якісь шпильки, підвіски на двері, на люстру, мобілі для дітей, або прикрашати ними подарунки, особливо актуально для тих, хто народився влітку.

Як зробити метелика з пляшки:

Для цього знадобляться пластикова пляшка, підготовлений малюнок метелики, фломастери, маркери, ножиці, вітражні та контурні фарби, фарби з блискітками.

  • Візьміть пластикову пляшку і розріжте її так, як показано на фото нижче, щоб залишилася рівна частина.

Візьміть пластикову пляшку і розріжте її так, як показано на фото нижче, щоб залишилася рівна частина

  • Тепер розріжте вийшов циліндр так, щоб утворилася пряма робоча поверхня. Але, звичайно, прямої вона не стане, а буде трохи закруглятися. Потім до цієї поверхні закріплюєте підготовлений малюнок метелики. На фото нижче жовтим кольором вказані лінії, які потрібно буде обвести контурними фарбами.

На фото нижче   жовтим кольором   вказані лінії, які потрібно буде обвести контурними фарбами

  • Обведіть контурними фарбами потрібні лінії. Чекаєте, поки підсохне.

Чекаєте, поки підсохне

  • Як тільки фарба підсохне, то починаєте вирізати метелика по цих лініях, тільки не впритул, а залишивши 1-2 мм по краю.

Як тільки фарба підсохне, то починаєте вирізати метелика по цих лініях, тільки не впритул, а залишивши 1-2 мм по краю

  • Оздоблюються метелика вітражними фарбами, фарбами або клеєм з блискітками. Загалом, все на ваш розсуд.

Загалом, все на ваш розсуд

  • Метелик готова! Чарівне винахід.

Можна зробити заготовки метеликів з пластикових пляшок і використовувати їх як розмальовки для дітей. Вони цього будуть дуже задоволені.

Інший варіант виготовлення метелика з пляшки:

Він схожий з попереднім, але краще його теж показати, так як у вас може не виявитися якихось інструментів і засобів, і цей метод виявиться краще.

У цьому випадку, ви також вирізаєте рівну частину з пляшки, потім робите з неї пряму робочу поверхню, малюєте маркером контур метелика, вирізуєте її.

Ці милі, ніжні, невагомі метелики зроблені зі звичайної пластикової пляшки, яку ми, як правило, викидаємо в сміття. Строкаті метелики можуть стати незвичайним елементом декору будь-якого предмета.

Ними можна прикрасити стіну або штору, розмістити на тумбочці або холодильнику, прикріпити до дзеркала або скла, додати оригінальність келихах або пляшці святкового вина.

Сьогодні ми навчимося робити ось таких різнокольорових метеликів.

Процес виготовлення метеликів з пластикової пляшки зовсім простий і доставляє масу задоволення. Працюють не тільки руки, але і фантазія, проявляється художній смак. У підсумку кожна метелик виходить особливою і неповторною. Ну що, давайте зробимо її разом?

Предмети і матеріали, які нам знадобляться:

Прозора пластикова пляшка будь-якого діаметру
Ножиці
Маркер або фломастер
макет метелики
спирт
Акрилові кольорові фарби
Акриловий безбарвний лак
Рибальська волосінь або тонкий дріт
Декоративна присипка, бісер, блискітки

Процес виготовлення метелика з пластикової пляшки

1.1. Відрізаємо у пляшки верхню і нижню частини.


1.2 Разрезаем отриманий циліндр з одного боку вздовж осі.


2
2. Розвертаємо підготовлений пластик, прикладаємо до нього макет метелики і обводимо її за допомогою маркера.


Розвертаємо підготовлений пластик, прикладаємо до нього макет метелики і обводимо її за допомогою маркера


3. За обведеному контуру вирізаємо метелика.
4. Робимо згини біля основи крил, відокремлюючи їх від тулуба.
5. Знежирюємо поверхню метелики за допомогою тампона, змоченого в спирті. Це забезпечить якісне фарбування, а також очистить поверхню від слідів маркера.


6. оздоблюються метелика кольоровими акриловими фарбами, даємо їй висохнути, і розкриваємо безбарвним акриловим лаком.


7. Формуємо з попередньо пофарбованої волосіні або тонкого дроту вусики для метелики. Потім клеїмо їх за допомогою акрилового лаку до основи тулуба зі зворотного боку.


8. Готову метелика можна за бажанням прикрасити бісером, лелітками або декоративною присипкою.


Як прикріпити метелика до предмету

Прикріпити метелика до тканинній основі можна за допомогою шпильки. Для цього приклейте до низу черевця маленький шматочок поролону або тканини. Для кріплення метелики на рівну поверхню найкраще використовувати двосторонній скотч.

От і все.

Корисного проведення часу Вам!

Що знадобиться?
Ну що, давайте зробимо її разом?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама