Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пожвавлюємо інтер'єр: вази з пляшок своїми руками

  1. Декор інтер'єру своїми руками Пляшку з широким горлом зараз зустріти не важко, в таку ємність промисловість...
  2. Вази з пляшок своїми руками: пускаємо в хід ізоляційну стрічку
  3. Декупаж скляної вази

Декор інтер'єру своїми руками

Пляшку з широким горлом зараз зустріти не важко, в таку ємність промисловість сік розливає, так що не викидайте цінний продукт після того, як його вміст випито, а залишайте де-небудь в затишному місці, попередньо вимивши з содою харчової і висушивши феном. Навіщо феном? Справа в тому, що дно такої вази з пляшок своїми руками висихає не тільки довго, але й ще залишає вапняний наліт: ось його-то якраз польові квіти і не люблять. Повернувши пляшці догори дном, ви даєте можливість частині вологи впасти на рушник, а що залишилися краплі випаруються під впливом гарячого струменя.

Вази з пляшок своїми руками, декоровані папером гофр

Обклеїти папером скло або пластик в даний час не важко, тільки треба купити клей, який при висихання не буде видно. У найближчому господарському магазині вам такий порадять, а якщо немає, то можна і шпалерних скористатися. Майстри вважають за краще «Метилан», правда, доведеться його розводити строго в зазначених пропорціях, але зменшених в кілька разів. Тут вам математика в допомогу, інакше отримаєте не вазу з пляшки а місиво з пап'є-маше, хоча їм декорувати предмети інтер'єру теж не погано.

Гофрований папір у кілька шарів пожвавить і дачний інтер'єр, і кімнату дитини, якщо підібрати веселі тони і залучити до декорування посуду малюків. Цікаво виглядають варіанти в горизонтальну і вертикальну смужку. Для стилю прованс або будь-якого іншого сільського стилю (кантрі, російської) підійдуть будь-які відтінки, близькі до природних кольорів.

Вази з пляшок своїми руками: пускаємо в хід ізоляційну стрічку

Можете і кольорову ізоляційну стрічку використовувати, але надмірна строкатість добре виглядає на кухні, а не в спальні або вітальні. Для веранди і балкона більше яскравих відтінків: вони рано чи пізно все одно на сонці вигорятимуть, так що ефект старовини отримаєте природним шляхом.

За допомогою ізоляційної стрічки, черепашок, камінчиків і скляних бус ви можете скласти цілі сюжети, наприклад, високу траву з водою. У таких невисоких вазах дивно гармонійно виглядають незабудки і проліски.

Декупаж скляної вази

Якщо в будинку є старі вази, настільки вийшли з моди, що їх зберігають подалі від людських очей, то можете зробити декупаж і повернути колишню славу незамінним предмету інтер'єру.

Що для цього потрібно? Парочку глянцевих журналів і кілька картинок з них. Вирізуєте, приклеюєте, зверху проходите прозорим лаком і чекаєте, поки виріб висохне.

Тепер для вантажного стилю є те, чого так не вистачало на нічному столику або на полиці в кухні.

Живі квіти в такі вази не ставте, а ось сухоцвіти або штучний букет - будь ласка!

Ваза з пляшки. Декор своїми руками

Навіщо феном?
Що для цього потрібно?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама