Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Жуйка для рук купити в Санкт-Петербурзі в магазині оригінальних подарунків

Так само його називають розумний пластилін, жуйка для рук, хендгам, handgum або Silly Putty (дурна замазка) Так само його називають розумний пластилін, жуйка для рук, хендгам, handgum або Silly Putty (дурна замазка). Таку назву йому дали не просто так. Справа в тому, що за своїми тактильним властивостями він нагадує звичайний пластилін. Різниця в тому, що звичайний пластилін якщо його сильно розігріти руками, починає бруднити руки і поверхню. З неогамом таких проблем у вас не буде. Він абсолютно не забруднює поверхню і не залишає жирних слідів. Властивість розумного пластиліну дуже цікаві, якщо його м'яти в руках, він м'який, а якщо ж сильно кинути його, то він відскочить немов каучуковий м'ячик. З нього можна зліпити все що завгодно, але якщо залишити на тривалий час, то він почне розтікатися і перетворитися в однорідну масу. подивіться інформаційне відео про розумний пластилін.

Властивостей і варіантів забарвлення розумного пластиліну дуже багато. Вони бувають з магнітними гранулами, які будуть примагничивается до себе невеликі монетки. А уявіть як вашій дитині буде цікаво з ним грати знаючи що від температури він змінює колір. Так само бувають і світяться в темряві неогами. З таким пластиліном ваша дитина зможе ставити різноманітні досліди.

Не тільки дітям можна дарувати такі подарунки. Дорослі можуть використовувати його як антистрес. Адже якщо скачати кульку з такого пластиліну і сильно вдарити по ньому чим небудь твердим, він розлетиться на шматки. Таким способом можна скинути будь-який стрес накопичився за день.

Розповідь про розумному пластиліні на п'ятому каналі в передачі Петербурзький щоденник:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама