Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Декоративні панелі для внутрішньої обробки

  1. Деякі види оздоблювальних панелей

Декоративні панелі для внутрішньої обробки будинку послужать чудовим і практичним варіантом для того, щоб приміщення перетворилося, і при цьому були витрачені мінімальні суми на покупку матеріалу та час на монтаж.

Даний декоративний матеріал може бути проведений як з натуральних, так і штучних компонентів, але в будь-якому випадку, виглядають такі панелі досить привабливо і мають широкий спектр, як колірної гами, так і імітують різні оздоблювальні матеріали.

Деякі види оздоблювальних панелей

  1. декоративні дерев'яні панелі для внутрішньої обробки стін - матеріал натуральний, екологічно чистий, «дихаючий». Панелі мають природною красою деревини, для поліпшення їх водовідштовхувальних і захисних властивостей, вони покриваються спеціальними складами або воском, дуже популярні, особливо при обробці заміських будинків.
  2. Декоративні панелі ПВХ і МДФ. Панелі МДФ являють собою міцні, тепло- і звукоізоляційні плити, виготовлені з деревних відходів, пиломатеріалів. Завдана на поверхню панелей плівка, дозволяє виготовляти декоративні панелі МДФ під камінь, цегла, дерево, метал, що надає величезні дизайнерські можливості, для внутрішньої обробки приміщень.
  3. Плити ПВХ - досить вологостійкі, нешкідливі, не вимагають складного догляду. Ці декоративні пластикові панелі для внутрішньої обробки стін випускаються різноманітними по колірній гамі, фактурі, мають прекрасні гігієнічні властивості, хороші для обробки санвузлів, неопалюваних приміщень, і ціна їх невисока.
  4. 3D панелі володіють неймовірним декоративним ефектом, їх стали також часто використовувати для внутрішньої обробки стін, особливо стильно і сучасно вони виглядають при світлодіодному підсвічуванню, яка підкреслює їх обсяг і плавні форми.
  5. За допомогою декоративних панелей можна не тільки красиво обробити приміщення, але і легко вирішити проблеми з нерівностями поверхонь, різними вадами на них.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама