Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Фасадні панелі для зовнішньої обробки будинку: фото, ціна

  1. Широкий вибір
  2. японські зразки
  3. Пластикові фасадні зразки
  4. сайдинг
  5. металеві
  6. сендвіч зразки
  7. ПВХ
  8. Екопан
  9. декоративні
  10. цокольні
  11. Виробники

Роблячи ремонт у будинку, одним з важливих етапів вважається обробка стін зовні. Зараз досить поширені сучасні матеріали, які прикрашають будинок. При цьому вони є не тільки прикрасою, але і служать захистом від різних негативних факторів зовнішнього середовища. І майже всі будматеріали для фасадної обробки будинку виявляють парниковий ефект і мають хорошу звукоізоляцію.

Широкий вибір

Будівельний ринок запропонує масу варіантів для облицювання фасадів, причому всі вони будуть відрізнятися за своїми властивостями і цінами. Наприклад, панелі з натуральних матеріалів коштуватимуть на порядок вище, ніж панелі з штучних матеріалів.

як встановлюються Також пропонуємо п панелі для зовнішньої обробки будинку можна побачити з даної статті.

як встановлюються   Також пропонуємо п панелі для зовнішньої обробки будинку   можна побачити з даної статті

При цьому штучні панелі за якістю не буду поступатися. Роблячи вибір, людина звертає увагу на зовнішні характеристики. І тільки після запитує про ціни. Тому краще за все вивчити ринок будівельних матеріалів заздалегідь. Так ви зможете оцінити всі позитивні сторони і дрібні недоліки того чи іншого матеріалу.

Але існують так же панель під цеглу для внутрішньої обробки в будинку, про які детально можна дізнатися з цієї статті.

японські зразки

Є позитивні якості, які характеризують цей вид панелей. В першу чергу, матеріал є екологічно чистим і не горючий. KMEW - японська компанія, яка займається виробництвом таких панелей близько 40 років. Особливу увагу варто звернути на гіпсові панелі для стін Леруа Мерлен . Є позитивні якості, які характеризують цей вид панелей

Японські панелі мають стандартні розміри. Довжина їх становить 3 метри, а ширина - 3, 5 см. Товщина варіюється в межах від 14 до 21 мм. Всі панелі кріпляться за допомогою одного і того ж методу. Тому їх легко і зручно ремонтувати. Японські панелі мають:

  • хорошу шумо- і звукоізоляцію;
  • пожежобезпечні;
  • високу міцність;
  • стійкі до різних проявів зовнішнього середовища, наприклад, до вигорання і дощів;
  • маленький вага, який не навантажує фундамент;
  • зручні і прості в експлуатації.

Для обробки можна використовувати мдф панелі склад яких описаний в даній статті.

На відео - фасадні стінові панелі для зовнішньої обробки будинку:

Існують і недоліки, які характерні для більшості матеріалів:

  • висока ціна
  • установка обрешітки на стіни будинку.

Пластикові стінові панелі в Леруа Мерлен ціна та інші характеристики оздоблювального матеріалу можна подивитися в даній статті.

Пластикові фасадні зразки

Мабуть, даний матеріал вважається найпоширенішим на сьогоднішній день. Даний вид має масу позитивних сторін. переваги:

  1. Виступають хорошим захистом від атмосферних опадів.
  2. При впливі ультрафіолетових променів не вигоряють, за рахунок використання сучасних технологій при виготовленні.
  3. Перепад температур переносять добре.
  4. Величезний вибір серед колірної гами.

Якщо ви хочете, щоб пластикові панелі в повній мірі виконували всі свої функції, то потрібно покрити стіни одним шаром гідроізоляції. Їм може бути вощений папір, пергамін. Пластикові панелі виготовляють в різних варіаціях. Вони можуть бути великих розмірів і дрібних, можуть мати кілька шарів, можуть бути довгими і вузькими. Загалом, різноманітність їх велике. Однією з різновидів пластикових панелей вважається сайдинг.

Покрівельні сендвіч панелі як один з варіантів частково обробити будинок за певних умов будівництва і архітектури будівлі.

сайдинг

Являє собою поверхню, яка має дощату структуру. Такий матеріал дуже акуратно і зі смаком виглядатиме на будівлі. Сайдинг не вибагливий у плані того, яким буде будинок. Будь це котедж або просто літній будиночок - стіни перетворяться. Випускають сайдинг в самих різних кольорах і різних форм. Обшивка будинку займе трохи часу. Її можна зробити і самостійно, так як кріплення сайдинга досить прості. Оздоблення будинку сайдингом заощадить ваш час і гроші. Являє собою поверхню, яка має дощату структуру

Читайте про те, як підібрати утеплювач для стін будинку зовні під сайдинг .

металеві

Виготовляють панелі з алюмінію або оцинкованої сталі. Також поверхню роблять або перфорованої, або гладкою. Металеві панелі мають захисне покриття. На 1 квадратний метр вага панелей складе близько 9 кг, тобто слід врахувати навантаження на фундамент. Важливим буде відзначити, що металеві відносяться до листовим негорючих матеріалів .

Один з варіантів обробки це листові стінові панелі для ванної кімнати, опис яких можна подивитися в даній статті.

Найлегшими вважаються алюмінієві панелі. А перевага сталевих панелей укладено в тому, що вони дуже добре реагують на сильні перепади температур, і можуть експлуатуватися в екстремальних для наших висот умовах. Переваги металевих панелей:

  • довговічні - термін експлуатації становить близько 30 років;
  • вологонепроникні;
  • можуть заморожувати і розморожувати близько 50 разів;
  • пожежобезпечні;
  • не схильні до впливу корозії.

Такий варіант обробки як стінові панелі для оздоблення коридору можна побачити тут у статті.

недоліки:

  • навантаження на фундамент;
  • ціна;
  • труднощі при монтажі.

Дізнатися більше про стінових панелях під цеглу для зовнішньої обробки можна дізнатися тут в даній статті.

сендвіч зразки

Якщо перед вами стоїть завдання не тільки прикрасити стіни будинку, але і утеплити його, то варто придивитися до сендвіч-панелей. Вони в своєму складі мають кілька шарів утеплювача. Також в складі є пароізоляційний шар, пластик і метал. Панелі подібного типу добре переносять перепад температур і мають хороші звукоізоляційні властивості. Для підбору підходящої сендвіч-панелі необхідно знати вага сендвіч-панелей 100мм . Зазвичай кріплять панелі за допомогою саморізів. Але якщо підстава стіни бетонне, то варто звернутися до дюбелів. переваги:

Недоліки панелей:

  • ранимі при монтажі та подальшої експлуатації;
  • пошкодження покриття відбувається при недбалому поводженні;
  • промерзає на стиках, якщо температура опускається нижче -20 градусів.

зі статті можна дізнатися які розміри панелей МДФ для стін можна використовувати при будівництві або ремонті.

ПВХ

Друга назва, яке більш широко поширене в масах, це євро вагонка . Часто її використовують при обробці всередині будинку. Це виправдано тим, що він простий у використанні, добре чиститься. Навіть при зовнішній обробці він цілком виправдовує себе. Є морозостійким, при високих і низьких температурах не деформується. Якщо ви захочете використовувати звичайні ПВХ панелі на стіну в зовнішній обробці, то в підсумку це призведе до того, що вони просто не витримають впливу ультрафіолету. Тому зараз виробляють вагонку, яка стійка до впливу сонця. Це робиться за рахунок додавання деяких компонентів і покриття лаку. Друга назва, яке більш широко поширене в масах, це   євро вагонка

Екопан

Екопан - сип-панелі. Зазвичай будівля повністю зводять з цього матеріалу. Складаються вони з стружкових плит, товщина їх не більше 10 мм. До складу входить утеплювач пінополістирол. Існує маса позитивних сторін екопан. В першу чергу, це ціна. З таких панелей в багатьох країнах будують будинки. Якими ще перевагами володіє екопан?

  1. Дуже хороша теплоізоляція. Коефіцієнт теплопровідності набагато вище, ніж у дерева. У підсумку ви заощадите ще й на опаленні будинку.
  2. Чи здатна витримувати досить великі навантаження, хоча на перший погляд може здатися, що сип-панелі досить слабкі.
  3. Невелика вага, який досягається через невеликий щільності складових.
  4. Пожаростойкий матеріал. Здатний утримувати полум'я протягом однієї години.

декоративні

Цей вид панелей поширений, має масу варіантів обробки. Окремо можна вибрати декоративну МДФ панель вже для внутрішньої обробки.

  1. Під цегла. Обробивши стіни панелями під цеглу, ви зможете подивитися на свій будинок по-новому. Такий матеріал говорить про вашому добрий смак. Але варто знати, що такий матеріал обійдеться вам досить дорого. Самі панелі коштують дорого, плюс потрібно використовувати матеріал для укладання і роботу майстра. Якщо порівнювати декоративний і камінь і панелі, то, звичайно, панелі обійдуться вам набагато дешевше. Знайти якісь відмінності можна тільки в тому випадку, якщо близько підійти до будинку. Здалеку ніхто не помітить, що стіни обкладені панелями. Існує два види панелей: з комбінованою структурою і однорідною. У комбінованій структурі є шар утеплювача. Зазвичай їм є пінополістирол. Фасадні панелі кріплять за допомогою гарячого з'єднання. У цьому випадку воно більш ефективно, ніж клей. Перевага панелей перед цеглою в тому, що укладати їх можна в будь-яких погодних умовах. А про те, як відбувається внутрішня обробка декоративним цеглою читайте в нашій статті.
  2. Під камінь. Використовуючи натуральний цегла в обробці, знайте, що буде потрібно хороша сума грошей. Тому панелі під цеглу будуть хорошим варіантом для заміни. Дуже дорого і красиво виглядатиме ваш будинок. За своїми характеристиками вони схожі на панелі під цеглу. Комбіновані панелі теж мають шар утеплювача, другий шар виступає в якості декоративного елемента. Укладати панелі можна за допомогою спеціального клею або на металеве облицювання. При цьому металеві профілі потрібно встановити заздалегідь. Ціна панелей буде залежати від товщини панелей, кольору, від матеріалу, з якого вони були зроблені. Вага панелей дуже маленький, а встановлювати їх можна і самостійно.
  3. Клінкеру. Головною складовою стає клінкерна плитка. Спочатку плитка була зроблена для укладання тротуарних доріжок. Але в процесі спостережень було відмічено, що вона міцна, відмінно переносить перепад температур і зберігає тепло. Незабаром її стали застосовувати для обробки фасадів. Такі панелі добре запобігають появі цвілі і грибків.

Як використовувати вологостійку стінну панель під камінь можна прочитати тут зі статті.

На фото - панелі для зовнішньої обробки будинку:

На фото - панелі для зовнішньої обробки будинку:

цокольні

Цокольні панелі використовують для облицювання цокольної частини будівлі, яка є найбільш вразливою. Переваги цокольних панелей:

Цоколь за рахунок різних кольорів і фактур можна зробити дуже привабливим і цікавим. При монтажі варто враховувати, що потрібно зробити додаткову і теплоізоляцію, і гідроізоляцію. Укладаючи панелі, робіть це при температурі не нижче 0. Тільки саморізи або цвяхи допоможуть в монтажі.

Виробники

  1. Холь пласт. Серія Wandstien змогла поєднати в собі дизайнерські рішення і всі позитивні сторони полімерних матеріалів. Ціна одного квадратного метра лежить в межах від 300 рублів.
  2. Docke-R (Деці), країна виробник Німеччина. Зазвичай панелі цього виробника використовують для обробки торгових центрів, невеликих будиночків і лазень. Квадратний метр обійдеться в 500-700 рублів.
  3. FineBer. Продукція виготовлена ​​з ПВХ панелей. Часто застосовують для цокольній частині будівлі. Але використовують і для всіх інших частин будівлі. Близько 1000 буде коштувати квадратний метр.
  4. Альфа-Профіль - теж спеціалізуються на випуску ПВХ панелей. Характеризуються тим, що добре стійкі до снігопадів. Вартість однієї панелі близько 8, 5 доларів.
  5. Nailite International - компанія, яка почала освоювати ринок ще в 1978 році. Виступає лідером серед інших виробників. 900 рублів вартість однієї упаковки.

На відео - утеплені фасадні панелі для зовнішньої обробки будинку:

При використанні фасадних панелей ви подаруєте йому друге життя. Він стане привабливим і стане виділятися з загальної маси. Ви зможете вибрати панелі, які підійдуть за фактурою і кольором для вашого будинку. Також ви зможете підібрати і відповідну для себе ціну.

Якими ще перевагами володіє екопан?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама