Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оздоблення балконів пластиковими панелями: опис, фото вартість обшивки балкона ПВХ в Санкт-Петербурзі

  1. Чому панелі ПВХ
  2. Плюси пластикових панелей
  3. пазова система
  4. Спосіб нанесення фактури на ПВХ панель
  5. На що варто звернути увагу при виборі пластикових панелей
  6. Монтаж панелей на балконі
  7. вартість
  8. Термін виконання робіт

Хочете замовити внутрішню обробку балкона панелями? Шукайте професіоналів які виконають роботи швидко, якісно і за розумні гроші? Зупиніть свій вибір на нашій компанії. Ми займаємося склінням і обробкою балконів з 2008 року, наші монтажники мають величезний досвід. Як матеріал не доводиться сумніватися, для обробки балконів, ми використовуємо перевірений матеріал в бездоганній якості якого переконалися особисто. Хочете замовити внутрішню обробку балкона панелями

Чому панелі ПВХ

На будівельному ринку існує велика різноманітність оздоблювальних матеріалів, для балкона наприклад: гіпсокартон, керамічна плитка, дерев'яна вагонка, штучний камінь, однак, все більше людей вибираючи матеріал для внутрішньої обробки балкона, віддає перевагу пластиковим панелям. Чим же так популярний цей матеріал?

Плюси пластикових панелей

  1. Одним з основних переваг стінових ПВХ панелей є хороша адгезія- пластик не вбирає воду, і тому не втрачає своїх фізичних властивостей при тривалому перебуванні у вологому середовищі;
  2. Панелі мають низькою проникністю, завдяки цій особливості, практично не вимагають обслуговування, щоб їх очистити від забруднення досить протерти вологою губкою. Застосування дезінфікуючих неабразивних засобів дозволяє домогтися стерильності поверхні;
  3. Ще одна перевага панелей, це легкий і швидкий монтаж. Щоб обшити балкон пластиком не буде потрібно багато часу і використання складного обладнання. А після роботи не залишиться багато сміття, тільки тирса та обрізки панелей і напрямних;
  4. Через вміст в ПВХ молекул хлору, цей матеріал є важкозаймистим, хоча при відкритому вогні панелі можуть руйнуватися, в той же час їм властиво самозагасання;
  5. Сучасні панелі досить довговічні, стійкі до УФ випромінювання і в закінченні часу не вимагають підфарбовування або підклеювання. Якщо ж поверхня панелі пошкоджується або власнику хочеться оновити дизайн балкона, то обшивку панелями можна легко замінити.

Характеристики панелей ПВХ

Основу будь-якої пластикової панелі становить полівінілхлорид. ПВХ виробляється в промислових масштабах з 1912 року. Цей матеріал використовується в багатьох галузях, наприклад для виробництва плівок, віконних профілів або сантехнічних труб. Профіль ПВХ панелі складається з двох стінок розділеними ребрами жорсткості. Ребра жорсткості роблять панель міцної і покращують показники тепло і шумоізоляції.
Схожі за своєю основі, панелі можуть відрізнятися пазової системою і способом нанесення фактури на лицьову поверхню.

Схожі за своєю основі, панелі можуть відрізнятися пазової системою і способом нанесення фактури на лицьову поверхню

пазова система

Розрізняють два варіанти з'єднання ПВХ панелей між собою:

  1. Прихований паз- з'єднання при якому створюється рівна площина, а місце стику панелей практично непомітно;
  2. Стик з пазом- місце стику панелей виділяється невеликим углубленіем- пазом. Обшита площину має чергуються канавки, що робить облицювання більш об'ємніше, а в деяких випадках, обробка балкона панелями з пазом візуально збільшує розміри приміщення.

Спосіб нанесення фактури на ПВХ панель

Для обробки балконів і лоджій, як правило використовуються пластикові панелі трьох типів:

  1. Без фактури, зазвичай білого кольору з матової або глянсової, гладкою поверхнею. Такі панелі використовуються для обшивки стелі або віконних укосів.
  2. Панелі з малюнком нанесеним методом термодруку. При такому способі фактура друкується в масі панелей, при цьому лицьова поверхня залишається гладкою. Термопечать дає можливість нанести на поверхню панелі практично будь-який малюнок, немає обмежень і в кольоровій гамі.
  3. Ламінація або наклеювання на панель спеціальної плівки з об'ємною текстурою повторює поверхню натуральних матеріалів. Ламінуюча плівка має високу щільність, що значно покращує експлуатаційні характеристики пластикової панелі.

На що варто звернути увагу при виборі пластикових панелей

У магазинах і будівельних базах представлений величезний вибір ПВХ панелей. Як правило, це продукція російських, білоруських, китайських, рідше американських виробників. Різноманітність колірної гами й фактури вражає уяву, починаючи від білих з гладкою поверхнею, якими вже нікого не здивуєш і закінчуючи ламінованим 3D панелями, які можуть бути дизайнерським доповненням не тільки балкона, але і квартири.
Вибираючи ПВХ панелі для внутрішньої обробки варто приділити увагу не тільки колірною гамою але і якістю виробу. Ось деякі ознаки бракованих або панелей низької якості, на які не варто витрачати гроші:

  • Стінові панелі з ПВХ високої якості відрізняє, перш за все, міцність лицьової поверхні, цей показник залежить від наступних факторів: товщина лицьової стінки, кількість ребер жорсткості і якість пластика, з якого виготовлено виріб. Перевірити жорсткість панелі можна простим способом: натиснувши на панель пальцем, якщо на поверхні залишилася вм'ятина, такий продукт, однозначно, не підійде для обробки стін, але цілком може використовуватися для обробки стелі.
  • Поверхня повинна бути рівною, на ній не повинні випирати або навіть просвічуватися ребра жорсткості. Ці недоліки говорять про недотримання технології виробництва панелі.
  • Торець повинен мати рівний спіл- без сколів і тріщин, а сама панель не повинна мати різкий хімічним запахом. Наявність цих дефектів говорить про низьку якість пластика.
  • Фактурна плівка не повинна відшаровуватися від основи (для ламінації), малюнок повинен бути чітким, не розмитим (для термодруку). Деякі дефекти, такі як неякісний стик, можна виявити тільки при монтажі.

Крім перерахованих вище дефектів зустрічаються ушкодження панелей отримані при транспортуванні та розвантаженні, тому перед покупкою не зайвим буде переконатися в цілісності упаковки.

Монтаж панелей на балконі

Для облицювання балкона панелями потрібно невеликий набір інструментів. Так для кріплення напрямних до стіни потрібен перфоратор, для розпилу панелі можна використовувати ножівку з дрібним зубом, електролобзик або углошлифовальную машинку (болгарку). Для того щоб виставити площину стін і рівно закріпити стінну панель буде потрібно будівельний рівень. Для точної підгонки можуть знадобиться ніж або рубанок.
Щоб закріпити панель до стіни існує кілька варіантів:

  1. Кріплення панелі на клей. Для монтажу використовується спеціальний клей "рідкі цвяхи для ПВХ панелей". Такий спосіб кріплення дозволяє заощадити простір балкона, але не підходить для балконів з нерівними стінами.
  2. Кріплення панелей на напрямні. Як напрямні можуть бути спеціальні пластикові, металеві профілі або дерев'яні лаги. Лаги кріпляться до стіни за рівнем з кроком 50-60 см; згладжують нерівності стін. Кріплення панелей до напрямних здійснюється на кліпси, цвяхи, саморізи або за допомогою степлера.

Монтаж панелей на балконі можливий як у вертикальному, так і в горизонтальному напрямку.
Щоб ще більше полегшити монтаж, виробники панелей розробили ПВХ профілі різного призначення. Це можуть бути стартові, стикувальні планки або зовнішні і внутрішні кути. Мінусом більшості сполучних профілів є їх виготовлення в білому кольорі. Біла планка може виглядати недоречно на кольорових або темних панелях. Однак, для ламінованих панелей існують гнучкі кути повністю збігаються за фактурою.

вартість

Вартість обробки балкона пластиковими панелями розраховується за квадратними метрами. У нашій компанії 1 м2 обробки ламінованим панелями коштує 1400 руб. У вартість входить матеріал (панелі, направляючі, куточки, кріплення) і робота.

Ви можете дізнатися попередню вартість обшивки Вашого балкона на онлайн калькуляторі, для цього введіть габарити балкона і виберіть необхідні опції.

калькулятор обробки

Калькулятор або менеджер, роблячи розрахунок по телефону, не може врахувати всіх нюансів конфігурації балкона, які можуть вплинути на складання кошторису. тому остаточну вартість зможе озвучити заміряє Фенстер СПб після огляду об'єкту. Щоб викликати замірника зателефонуйте нам або залиште заявку на сайті .

Мінімальна вартість замовлення на обробку лоджії 10 000 руб.

Термін виконання робіт

Час обробки балкона 3 метри під ключ у людини не має будівельних навичок займає від 2 тижнів до місяця, а в більшості випадків роботи залишаються незавершеними на 100%.
Від 3 до 5 днів може знадобитися хорошого майстра працює в будівельній сфері.
І нарешті, всього 1 день знадобитися монтажникам Фенстер СПб, що б виконати комплексну обробку балкона пластиковими панелями під ключ. При цьому Вам не доведеться відвідувати будівельні майданчики, рахувати кількість матеріалу і піклуватися про його доставку, весь необхідний для ремонту матеріал привезуть і піднімуть на поверх майстри нашої компанії.

Вибрати колір і оцінити якість панелей можна у нас в офісі або за зразками, під час заміру балкона.
Так само при вимірі можна отримати рекомендації по обробці та оформити договір на дому .

У нас можна замовити обробку балкона панелями в Санкт-Петербурзі на вихідні дні.

Залишити заявку на замір

Шукайте професіоналів які виконають роботи швидко, якісно і за розумні гроші?
Чим же так популярний цей матеріал?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама