Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Внутрішня і зовнішня обробка будівель

  1. Оздоблення промислових будівель і споруд
  2. Зовнішнє оздоблення будівель
  3. Внутрішнє оздоблення будівель
  4. Переваги співпраці з нашою компанією

На завершальному етапі будівництва, коли фундамент, несучі конструкції і перекриття споруджені, починаються оздоблювальні роботи На завершальному етапі будівництва, коли фундамент, несучі конструкції і перекриття споруджені, починаються оздоблювальні роботи. На перший погляд, їх проводять для того, щоб надати споруді закінчений вигляд, щоб воно відповідало певним естетичним вимогам. Насправді справа йде трохи інакше. Зовнішня і внутрішня обробка дозволяє підсилити експлуатаційні якості будівлі. До таких робіт відносяться:

  • монтаж віконних і дверних блоків;
  • оштукатурювання, облицювання та малярні роботи;
  • скління та декорування;
  • пристрій перекриттів підлог та інше.

Оздоблення сучасних будівель - це, безумовно, складний процес, який вимагає не тільки професіоналізму і знання матеріалів, а й креативного підходу.

Громадські та адміністративні будівлі грають важливу роль в міській архітектурі. Як правило, вони відрізняються лаконічністю форм, але продуманим дизайном. Роботи в них передбачають:

  • зовнішні оздоблювальні роботи;
  • внутрішнє оздоблення приміщень;
  • пристрій інтер'єрів.

Громадські та адміністративні будівлі, в першу чергу, місця присутні, тому до них пред'являються певні вимоги. Вони повинні мати зручні під'їзди і просторі автостоянки. Стелі в приміщеннях повинні бути не нижче 270 см., А вікна і двері розташовані максимально раціонально. Всі використані матеріали повинні мати сертифікати якості та екологічної безпеки. І не менш важлива вимога: облаштування будівель інженерними системами: відеоспостереження, сигналізації, оповіщення, телефонією та інше.

Оздоблення промислових будівель і споруд

Оздоблення промислових об'єктів характеризується більшою функціональністю, ніж естетизмом. В даному випадку переважні такі етапи:

  • захист від несприятливого впливу зовнішнього середовища: температурних перепадів, вологості, атмосферних опадів, зледеніння, наносів снігу і сильних вітрів, тобто зовнішня обробка, переважно, повинна захищати несучі конструкції і продовжувати їх термін служби;
  • фасади повинні захищати від ультрафіолетового випромінювання, володіти вогнестійкістю і мати хорошу тепло- і звукоізоляцію;
  • роботи по зовнішній облицюванні повинні забезпечити пароізоляцію, але пропускати достатню кількість повітря, не допускати утворення конденсату.

Зовнішнє оздоблення будівель

Незалежно від матеріалів несучих конструкцій і стін остаточні роботи повинні приховати вади і дефекти і принципово поліпшити зовнішній вигляд споруди. Прекрасно показали себе такі матеріали, як штучний камінь, керамограніт, оштукатурювання і облицювальну цеглу. Але перед вибором будь-якого з цих будматеріалів для зовнішньої обробки будинку, спочатку, необхідно провести обстеження і розрахунки. У більшості випадків саме вони зумовлюють вибір оптимального матеріалу, оскільки в одному випадку ускладнення конструкцій обробкою зовні може викликати розтріскування і перекоси фундаменту, а в інших - фасади не матимуть ту, функціональність, яка необхідна. Наприклад, будівля буде недостатньо утеплено.

Внутрішнє оздоблення будівель

Внутрішнє оздоблення будівель, в першу чергу, повинна повністю відповідати призначенню приміщень. Незважаючи, що даний вид робіт в першу чергу покликаний створювати комфортні і естетичні простору, тут так само в повній мірі присутній принцип раціональності. Наприклад, в присутственном місці сходи краще зводити з міцних і довговічних матеріалів, а в приміщеннях з підвищеною вологістю необхідно використовувати вологостійкі матеріали. Також в приміщеннях потрібно приділяти велику увагу екологічності матеріалів, наприклад, навряд чи варто стіни спальної кімнати обшивати панелями ПВХ, нехай навіть дуже красивими. Кольорові рішення так само мають велике значення, оскільки офісне приміщення світло-блакитного кольору навряд чи буде мати у своєму розпорядженні ваших співробітників до продуктивної роботи.

Переваги співпраці з нашою компанією

Наша компанія спеціалізується на зовнішній і внутрішній обробці будівель і споруд, і знаємо про завершальний етап будівництва все. Наші фахівці мають високі кваліфікації і великий успішний досвід роботи. Їм доступні будь-які об'єкти: адміністративні будівлі і промислові споруди, приватні будинки і багатоквартирні будівлі. Ми використовуємо виключно якісні матеріали від відомих і перевірених постачальників. Наше кредо в здійсненні всіх робіт: високий естетизм і максимальна функціональність. Наші фахівці проводять роботи швидко, без втрати якості. Ми жорстко витримуємо технології, а тому впевнені в добротності наших робіт і даємо на них гарантію. Довірте обробку професіоналам!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама