Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Внутрішнє оздоблення будинку з бруса

  1. Внутрішнє оздоблення будинку імітація бруса - варіант не для кожного
  2. Клеєний брус - внутрішнє оздоблення ні до чого
  3. Внутрішнє оздоблення будинку з бруса гіпсокартоном

Як всім відомо, дерев'яні будинки, це екологічні, красиві і добротні будівлі. Так, наприклад будинок з бруса, виглядає естетично, з правильними прямими лініями і натуральним кольором, такий будинок є відмінним житлом. Внутрішнє оздоблення будинку з бруса, в принципі не потрібно, так як сам брус, це вже готове інтер'єрне рішення. Але, багато домовласників, не зупиняються на тому, що є, і всіляко покращують вигляд дерев'яного будинку, гіпсокартоном, імітацією бруса, якщо це не обходимо і так далі.

Але, багато домовласників, не зупиняються на тому, що є, і всіляко покращують вигляд дерев'яного будинку, гіпсокартоном, імітацією бруса, якщо це не обходимо і так далі

Ми підібрали добірку фото внутрішнього оздоблення дерев'яного будинку з бруса, де використані різні прийоми, для додання дому, ще більшою витонченості і краси. Так само, дивіться фото дизайну дерев'яного будинку з бруса всередині .

Внутрішнє оздоблення будинку імітація бруса - варіант не для кожного

У будинках, де при будівництві використовувався звичайний профільований брус, стіни як зовні, так і всередині, виглядають досить непривабливо. Саме в цих випадках, буде доцільно, зробити обробку стін імітацією бруса, де в якості заміни бруса, може служити та ж вагонка, тільки виготовлена ​​трохи інакше.

Чим гарний такий спосіб обробки, так це тим, що імітація бруса, легко монтується, напрямок самого бруса можна вибирати за бажанням, так для візуального підйому стелі, брус кріпиться вертикально. Імітація бруса, майже не відрізняється від справжнього бруса, а вишуканість, яку придбає приміщення, де використовувався цей матеріал, варто того.
Чим гарний такий спосіб обробки, так це тим, що імітація бруса, легко монтується, напрямок самого бруса можна вибирати за бажанням, так для візуального підйому стелі, брус кріпиться вертикально


Клеєний брус - внутрішнє оздоблення ні до чого

Внутрішнє оздоблення будинку з клеєного бруса, взагалі не потрібно. Клеєний брус настільки красивий і практичний, що його, можна хіба що пофарбувати або обробити спеціальними маслами, надавши той чи інший колір і відтінок. І фото нижче, це доводять.
Внутрішнє оздоблення будинку з клеєного бруса, взагалі не потрібно


Внутрішнє оздоблення будинку з бруса гіпсокартоном

Гіпсокартон, використовується в оздобленні будинків і квартир, повсюдно. У дерев'яних будинках, в тому числі будинках з бруса, він застосовується в мінімальних кількостях, як правило, для обробки мокрих зон, ванної кімнати і санвузла. У житлових же приміщеннях, якщо вони виконані з дерева, гіпсокартон, застосовується точково, частина стіни, стелі, щоб виділити певну зону і додати інтер'єру більш складний характер. На фото нижче, вдале застосування гіпсокартону у внутрішній обробці будинків з бруса.



Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама