Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Які камені долі у кожного знака Зодіаку?

  1. Козеріг Людям, які народилися під знаком Козерога, допомагатимуть їх талісмани: рубін, онікс і зелений...
  2. риби

Козеріг

Людям, які народилися під знаком Козерога, допомагатимуть їх талісмани: рубін, онікс і зелений малахіт.

Рубін - дорогоцінний червоний камінь з пурпурним відблиском. Він приносить щастя в любові: той, хто хоче досягти взаємності повинен подарувати рубін свого обранця. Рубін хорошої людини робить ще добрішими, злого перетворює на справжнього лиходія, а благородний і мужній чоловік, що носить цей камінь, здобуває перемоги і здійснює подвиги. Рубін має властивість темніти - значить власнику загрожує небезпека.

Планеті-управителю Козерога Сатурну добре підходить один з різновидів агата - онікс. Онікс счітется «каменем вождів». Він дає власнику владу над іншими людьми, прояснює розум і дозволяє проникати в задуми політичних супротивників. Онікс зміцнює пам'ять і охороняє від раптової смерті і замахів на життя. Онікс, оправлений у срібло, виліковує хвороби серця і безсоння, дає бажання жити і проганяє чорні думки.

І ще один з талісманів Козерога - малахіт. Завдяки високому вмісту міді темні сорти малахіту благотворно впливають на стан нервової системи, покращують сон. Взагалі, малахіт вважається «каменем здоров'я». Діапазон його цілющого впливу охоплює серцево-судинну систему, органи травлення, мозок та ін.

Водолій

Водолій

Найбільш щасливим каменем для Водоліїв є аметист. За старовинним переказами, аметист володіє надприродною силою - приносить удачу, захищає від чаклунства, хвороб, охороняє від сп'яніння. Цей камінь цінувався мандрівниками, тому що зміна його кольору вдень віщувало бурю і сильний вітер.

Водоліям властива розкиданість, надмірна цікавість до всього нового, а справжній успіх приходить тільки до тих з них, які зуміють сконцентруватися на вирішенні певного завдання. Аметист корисний Водоліям при занепаді сил, під час туги і втраченої надії через нездійснених бажань. Цей камінь відроджує оптимізм в душі Водолія, надає йому віри в себе і можливість перемогти.

Як амулет аметист захищає Водолія від заздрісників, нечесних конкурентів і колег. Аметист гармонізує всі рівні свідомості, знімає нервове збудження, направляє здатності в потрібне русло.

Ще один талісман Водоліїв, що оберігає їх від усіх бід та нещасть, це циркон. Він покращує розумові здібності, збуджує прагнення до наук і до пізнання істини, зміцнює пам'ять, підвищує кмітливість.

Найбільш красива різновид циркону - гіацинт. Вірили, що завдяки гіацинту подорожньому забезпечений сердечний прийом в будь-якому готелі. Індійська назва гіацинта «рахуратка».

Індійці присвячували цей камінь міфічному драконові, викликає сонячні і місячні затемнення. Раху і кету (місячні вузли) в астрології як раз і названі ім'ям цього дракона: Раху - голова, Кету - хвіст дракона. Якщо ви народилися в сонячне або місячне затемнення, то якимось чином обов'язково будете відзначені долею. Талісман у вигляді гіацинта може послабити (усунути) фатальний вплив або підсилити позитивну карму.

риби

Щасливими каменями Риб вважаються аквамарин, перли і аметист.

Аквамарин послаблює недоліки Риб, надає їм сміливості, почуття власної гідності і відновлює справедливість - вчить їх піклуватися не тільки про оточуючих, а й про себе. Аквамарин захищає Риб від надмірної розтрати себе на допомогу іншим людям, особливо тим, хто не заслуговує цієї допомоги. Крім цього, він повертає Риб «з небес на землю», коли ті надто замріявся.

Перли сприяють процвітанню і довголіттю, приносить щастя Рибам. Він береже від «лихого ока», дає здатність передбачати майбутнє. Кільце з перлами охороняє від злодіїв і від нечесних угод.

Аметист вважається щасливим каменем для всіх, хто народився під знаком Риб. Аметист здатний викликати любов до того, хто дарує, колишню любов замінює на байдужість, а серце відкриває для нової любові. Вважається, що якщо вирізати на камені знак Місяця або Сонця, то він рятує від отруєння.

Вдівці та вдови, які не збираються знову вступати в шлюб, носять аметист на знак вічної любові до пішов з життя подружжю. У зв'язку з цим, камінь є символом вірної, відданої любові.

Поділіться з друзями в соціальних мережах!

джерело: vk.com

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама