Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Які квіти дарувати різним знакам Зодіаку по астрології: детальний аналіз

  1. ОВЕН
  2. ТЕЛЕЦЬ
  3. БЛИЗНЮКИ
  4. РАК
  5. ЛЕВ
  6. ДІВА
  7. ТЕРЕЗИ
  8. СКОРПІОН
  9. СТРІЛЕЦЬ
  10. КОЗЕРІГ
  11. ВОДОЛІЙ
  12. РИБИ

Дуже часто ми даруємо комусь сезонні квіти просто тому, що не знаємо про переваги людини. Але це не проблема, якщо ви знаєте його дату народження. Астрологи запевняють, що краще за все дарувати квіти, враховуючи знаки Зодіаку. Також дуже корисно для себе самих підбирати квіти.

2,9 5 41

Астрологи рекомендують представникам різних знаків Зодіаку оточувати себе відповідними їх сузір'я квітами і рослинами, які сприяють енергетичного балансу. Пропонуємо дізнатися, якими.

Читати також Три знака Зодіаку, які стають кращими в світі дружинами

ОВЕН

Практично, кожен Овен - це темпераментний лідер. Їх невгамовної силі волі можна тільки позаздрити. Біля Овнів завжди дуже багато людей, які мають за честь бути частиною життя цих вогненних знаків. Найбільший недолік Овнів - невміння вчасно зупинятися . Це стосується як особистому житті, так і соціальної. Ідеальний букет для Овна складається з таких кольорів, як: гілки оливкового дерева, мак, дрік та глід. Вони допоможуть висловити найкращі якості Овна і знизять зайву гарячність Марса.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці - вперті знаки Зодіаку в хорошому сенсі цих слів. Вони завжди знають напевно, чого хочуть про життя, тому впевнено йдуть крізь терни до зірок, намагаючись не зачіпати нікого навколо. Тельці - прихильники сімейних цінностей і моральних підвалин. Ці знаки Зодіаку, незважаючи на свою можливу грубість і показне зарозумілість, вміють любити по-справжньому . Серед недоліків Тельців - часта нерозбірливість в людях. Букет для Тельця, який допоможе збалансувати внутрішню енергію, повинен складатися з таких рослин, як: бузина, бузок, льон і мирт.

Читати також Будь напоготові! 6 самих невірних знаків Зодіаку

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам вдається дивовижним чином поєднувати в собі красу, інтелект, працездатність і моральні якості. Ці знаки Зодіаку терпіти не можуть самотність і, в той же час, коли хтось намагається влізти на їх територію. З ними завжди тільки обрані люди, яким Близнюки довіряють на все 100%. Близнюки - це найнадійніші друзі, готові прийти на допомогу в будь-якій ситуації. Їх недолік - двоїста манера спілкування і часта невизначеність, що таке добре, а що таке погано. Близнюкам підійде таке поєднання кольорів, як: вербена, жасмин, лавр і гілки ожини.

РАК

Раки - самі емоційні та чуттєві знаки Зодіаку. Їх романтична натура часто призводить до розчарувань в житті, проте оптимізм і весела вдача змушують підніматися, де б вони не впали. Раки дуже цінують своїх рідних і навіть тих, хто їх зрадив. Вони ніколи не можуть до кінця обривати нитки, тому що у всіх знаходять позитивні риси, вміючи пояснити і звести нанівець самі мерзенні вчинки інших. Такі негативні якості представників цього знака, як образливість, самовпевненість і істеричність , Збалансує букет з білосніжних лілій або півоній.

Читати також Індійський гороскоп на 2018 рік: для тих, хто все ще не вірить в зірки

ЛЕВ

леви - самовпевнені, самовдоволені і шалено горді знаки Зодіаку. Вони завжди поводяться так, ніби пощупали небо. Навіть коли у них проблем хоч греблю гати, Леви схильні поводитися, як королі. Якщо Львів починають ігнорувати або робити щось не по їх волі, вони починають мститися. Щоб Леви відчували себе комфортно і не грубить, до них потрібно проявляти постійне повагу і турботу. Ідеальний букет для Львів, який допоможе висловити найкращі якості цього знака, складається з анемонов, шафрану, лаванди і омели.

ДІВА

Діви - дуже методичні, педантичні і виконавчі знаки Зодіаку. Дев завжди повинна оточувати гармонія і порядок, хоча вони можуть нормально адаптуватися і в ситуації повного хаосу. На першому плані в Дев завжди - сім'я і рідні люди. Вони нікого не підпустять до своєї хаті, бо дуже віддані ідеї інституту сім'ї. Для гармонізації енергії астрологи рекомендують Дівам букет, який складається з гладіолусів, незабудок і деревію.

ТЕРЕЗИ

Ваги - самі дипломатичні знаки Зодіаку. Їм завжди притаманна вроджена аристократичність і тактовність. Ці знаки Зодіаку практично ніколи не можуть сказати чогось недоречного або того, про що потім будуть шкодувати. Головна риса характеру Терезів - вірність і самовідданість, але якщо вони дізнаються про зраду, то пощади не чекайте. Головний причал, до якого Ваги поспішають все життя - це їх діти. Щоб додати більше балансу в своє життя, Терезам рекомендують такі квіти, як: білі троянди, фіалки і гіацинти.

Читати також Оскар в студію! Знаки Зодіаку, які брешуть краще професійних акторів

СКОРПІОН

Скорпіони - відчайдушні, рішучі і витримані представники Зодіаку. Їх завжди характеризують, як людей з високим почуттям власної гідності, величністю і внутрішнім самоконтролем. Скорпіон - символ птиці фенікс, яка знищує і воскрешає себе з попелу, що відбивається в характері цих людей. Вони майже завжди злопам'ятні і безжальні до суперників, ніколи зі світом не відступлять від свого. У будь-якому випадку, якщо у кого-то виникає конфлікт з представниками цього знака, то це надовго. Проявити кращі якості свого знака допоможе букет з вереском і польовим шавлією.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці - працьовиті і самовіддані знаки Зодіаку. Ними завжди керує підвищене почуття справедливості. Представники цього знака завжди знають, чого хочуть, тому зносять всі перепони на своєму шляху. Найчастіше Стрільці дуже щедрі і простодушні, проте можуть бути грубими і прямолінійними , Що негативно відображається на відносинах з багатьма оточуючими. Недолік Стрільців - постійна тяга до розваг і можлива хіть. Ідеальний букет для Стрільця складається з мальви і червоних троянд.

Читати також Браво мені! Кращі якості кожного знака Зодіаку

КОЗЕРІГ

Козероги - найвитриваліші знаки Зодіаку. Вони можуть терпіти до того часу, поки обставини не здадуться під силою характеру упертих Козерогів. Вони ніколи не прагнуть бути кимось, крім себе самих. Часто Козероги вважають себе соціопат, але глибоко в душі - співпереживають і співчувають кожному живому організму. Козерогам в будь-якому випадку вдається досягти вершини, тому що вони готові до будь-яких непередбачуваних ситуацій. Цим знакам Зодіаку потрібно навчитися мислити позитивно . Допомогти проявити кращі якості свого знака можуть такі рослини і квіти, як чорний мак, беладона, гілки сосни та ялиці.

ВОДОЛІЙ

Водолії - самі неординарні й оригінальні знаки Зодіаку. Вони - найпрогресивніші і неймовірно наполегливі люди. У будь-якому віці Водолій йде в ногу з часом і неможливо вгадати, скільки їм років. Ці знаки Зодіаку часто домагаються великих висот, тому що на першому плані завжди кар'єра . Водолії - трудоголіки з великої літери, які не бояться стресів і відмов. Відволікатися від постійних напружених ситуацій Водолії воліють за допомогою гучних вечірок. Ідеальний букет для Водоліїв складається з гілок мімози.

РИБИ

Риби - самі замріяні знаки Зодіаку. Їх красномовство і хід думок завжди заворожує. Риби - дуже духовні, моральні і чесні люди. Вони ніколи не стануть щось придумувати і прикрашати, щоб виглядати кращими в очах оточуючих. Ними завжди рухає висока мета і бажання зробити світ кращим. Риби завжди і в усьому намагаються відшукати гармонію , А де її немає - внесуть. Риби воліють вільний політ і самостійність, але дуже прив'язані до "своїм" людям. Букет для представників цього знака повинен складатися з папороті, соняшників і диких троянд.

Ви згодні з цими характеристиками?

НЕ пропустіть: гороскоп нечистих сил за знаком Зодіаку.

Ви згодні з цими характеристиками?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама