Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Секс гороскоп для Бика

З Биков виходять дуже хороші друзі - надійні і вірні. А ось як сексуальних партнерів вони не завжди бувають на висоті. Це пов'язано з тим, що Бик - занадто нерозторопність і в чомусь навіть ліниве тварина. Його важко розворушити, роздратувати. Але вже якщо він буде захоплений кимось по-справжньому, то від нього не буде спокою ні вдень, ні тим більше вночі.

Бики бувають вельми пристрасними натурами в ліжку, особливо якщо партнер їм дуже подобається. Взагалі ж, що стосується сексу, то тут Биков не можна назвати натурами захоплюються. Вони рідко змінюють партнера без особливих на те підстав. Так як секс займає далеко не найголовніше місце в їхньому житті, то розрив з партнером їм не загрожує через сексуальну несумісність. Якщо Бик і кине когось, то тут причини будуть набагато глибше і серйозніше.

Бика можна назвати майстерним коханцем: в сексі, як і в усьому іншому, він не дуже винахідливий, але все ж рідко ходить "наліво" в пошуках нових відчуттів. Для цього він занадто ледачий.

Вибір сексуального партнера Бик здійснює довго і прискіпливо, він не буде ділити ліжко з ким попало. Бик пред'являє високі вимоги як до зовнішності партнера, так і до його інтелектуальними здібностями.

Зовні Бики рідко виглядають сексуальними. Їх не сприймають як об'єкт сексуальної пристрасті. Але тим не менш досвідчений очей зможе визначити в ньому людини надійного і вірного навіть в ліжку.

Якщо вам не потрібно пристрасний і полум'яний коханець, а потрібен постійний і надійний партнер для інтимних відносин, то кращого супутника, ніж Бик, вам не знайти. Звичайно, у відносинах з ним у вас не буде серіальних пристрастей, але добротний і регулярний секс вам буде забезпечений.

Чоловік-Бик ідеально підходить в якості коханця жінці-Бику, жінці-Змії, жінці-Тигру. Між ними не обов'язково будуть теплі і безконфліктні відносини, але в якості сексуальних партнерів ці знаки найбільше підходять один одному.

А жінка-Бик проведе незабутні хвилини сексуальної насолоди з чоловіком-Биком, чоловіком-Кроликом і чоловіком-Драконом.

В цілому на секс Бики дивляться як на невід'ємну частину свого життя, але не зводять його на п'єдестал. Вони ніколи не відмовляться провести приємно час в компанії людини, якому симпатизують, але не будуть через секс ламати свої плани, жертвувати чимось.

У своїх сексуальних зв'язках Бики далеко не безладні, вони люблять порядок у всьому: як у справах, так і в інтимному житті. Бик ніколи не буде зустрічатися з декількома партнерами одночасно. Якщо з'явиться на горизонті людина, з яким Бик захоче почати сексуальні відносини, в цей же час перебуваючи в зв'язку ще з кимось, він спочатку порве відносини з колишнім партнером, а вже тільки потім зав'яже їх з іншою людиною.

При перших сексуальних зустрічах Бик не буде проявляти себе повністю, спочатку йому потрібно озирнутися, а вже потім він покаже себе у всій своїй красі. Тому багато хто вважає, що Бики - погані коханці.

Статеве життя Бики починають, перебуваючи в самому оптимальному для цього віці. Рідко трапляється, що вони занадто рано або дуже пізно вступають в близькість з представниками протилежної статі. Зазвичай свій перший сексуальний досвід вони отримують досить традиційно. Як правило, це відбувається в ліжку, як то кажуть, з усіма зручностями. Романтики в цьому не те що б ні, просто Бики першої близькості на природі або в під'їзді воліють звичайний, зручний і звичний спосіб.

Протягом усього життя Бики не стають в сексі ні краще, ні гірше. З роками вони не набувають досвіду в сексуальних відносинах, але і та фантазія, якої вони наділені від природи, в них не згасає.

При всій своїй врівноваженості Бики проте можуть бути вельми активними і пристрасними в сексі в тому випадку, якщо їх гарненько розігріти. Якщо партнер ідеально підходить Бикові, то вони вдвох зможуть створити вельми гармонійну в інтимному сенсі пару.

Бик-тварина незалежне, і ця риса характеру відбивається і в сексі. Він не любить ніяких рамок і обмежень, якщо він не захоче перебувати поруч з кимось, то його неможливо буде утримати ніякими силами.

Так як все Бики - натури чесні і прямолінійні, то і в сексі вони проявляють себе так само. Ви відразу відчуєте, якщо почнете набридати Бикові в ліжку. Він не зможе приховати свого розчарування й байдужості.

Секс гороскоп для інших знаків:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама