Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кімнатні рослини, які не можна тримати вдома,

Поділитися на Facebook ВКонтакте Twitter Однокласники

Кожна квітка має неповторну енергетикою. Деякі з них сприятливо позначаються на домашній атмосфері, а інші, навпаки, можуть порушити її. Такі рослини краще не використовувати в озелененні свого будинку.

Квіти - живі істоти. Вони прикрашають майже кожну оселю. Є рослини, які приносять у дім щастя, любов і навіть матеріальне благополуччя. Вони створюють неповторну атмосферу затишку і комфорту, привносячи потоки позитивної енергетики та освіжаючи простір. Також вони допомагають синтезувати кисень, позбавляють повітря від мікробів і бактерій. Перед тим, як принести в свій домашній сад чергове рослина, слід побільше про нього дізнатися - а раптом воно є енергетичним вампіром, висмоктує сили у домочадців?

Буває і так, що людина починає відчувати нездужання, не пов'язане із захворюванням, у нього трапляються часті перепади настрою, в будинку частішають сварки і конфлікти. Не поспішайте грішити на псування або пристріт - можливо, у вас в будинку є рослини, які просто не вміють уживатися з людиною. Ось найпоширеніші з них.

Квіти, яким в будинку не місце

Папороті. Здавалося б, красиві вічнозелені листя повинні радувати око і привносити в будинок гармонію і затишок. Однак не варто спокушатися. Ці милі й скромні на перший погляд рослини є справжнісінькими вампірами, що крадуть життєві сили. Вони прекрасно почувають себе в саду, оберігаючи вас від недоброзичливців, але вдома починають працювати проти власного господаря.

Лілії та лілейники. Ці воістину чудові квіти так само, як і папороті, не проти «поласувати» вашої енергією. Крім того, лілії, на відміну від багатьох рослин, поглинають кисень, виділяючи вуглекислий газ. Таким рослинам краще виростати в палісаднику. І ні в якому разі горщики з цими квітами не можна тримати там, де ви спите. Якщо у вас маленьке приміщення, то нічний кисневе голодування вам забезпечено.

В'юнкі рослини. Ці міні-ліани, безперечно, дуже красиві, однак перш ніж обзавестися таким сусідом, кілька разів подумайте. В'юни мають агресивної енергією і здатні буквально витравити чоловіків з дому. Кучеряві рослини харчуються оптимізмом і позитивними емоціями в будинку, тому такі сусіди вам точно ні до чого. Ці рослини слід використовувати як захисників, висаджуючи їх на відкритих балконах або перед будинком, дозволяючи паросткам обплутувати великі території. Цей живий заслін не пропустить в будинок негативну енергетику. За раптово отмирающим листочків ви зможете визначити, яка кількість негативу і злоби направлено на вашу адресу.

Кактуси. Існує безліч колекціонерів і пристрасних любителів цих витривалих жителів пустель. Однак народні повір'я свідчать, що кактуси здатні зруйнувати жіноче щастя, тому дівчатам і самотнім жінкам такі суперники явно не принесуть ні любові, ні сімейного благополуччя. Місце цих рослин в крайньому випадку на кухні взимку і на балконі влітку.

Бузок. Це прекрасна рослина з приємним ароматом здатне притягнути негатив за кілометри навколо, перетворивши ваше життя на низку перешкод і невдач. І навіть росте у дворі кущ бузку може згубно впливати на сімейні відносини.

Диффенбахія. По-перше, така рослина не варто використовувати в якості озеленення приміщення через його отруйного соку. Навряд чи вам сподобаються опіки на руках, алергічні реакції або хворі вихованці, які з необережності вирішили спробувати його на зуб. По-друге, це підступне рослина здатна віднімати сили і здоров'я у всіх, хто живе з ним в приміщенні. Так, саме з ним живуть, тому що ці квіти відчувають себе господарями становища і ні в чому собі не відмовляють. Їм необхідний простір, тому їх місце - у великих організаціях з величезними холами та рекреаціями.

Саньсівьера або «Тещин язик». Ще одна вельми неоднозначне рослина. Його квіти мають тонкий аромат, який часто викликає напади головного болю і навіть мігрень. Ця рослина не терпить чоловічої енергетики, тому всіляко перешкоджає появі чоловіків в одному з ним приміщенні. Воно несе руйнівну енергетику самотності, часом змушуючи нещасних господинь звертатися до магів та чаклунів, щоб дізнатися причину невдач на любовному фронті.

При виборі квітів необхідно досконально вивчити їх повадки, особливості та методи змісту. Використовуйте отримані знання собі на благо, щоб всі неприємності обходили вас стороною. Домашній сад повинен приносити радість, живити енергією і сприяти поліпшенню самопочуття. Бажаємо вам вічнозеленого і квітучого райського куточка.

Поділися цією цікавою статтею з друзями, нехай вони теж будуть в курсі!

джерело

Поділитися на Facebook ВКонтакте Twitter Однокласники

Перед тим, як принести в свій домашній сад чергове рослина, слід побільше про нього дізнатися - а раптом воно є енергетичним вампіром, висмоктує сили у домочадців?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама