Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Сантехнічні роботи розцінки в Москві на 2018 рік - прайс-лист, фото, відгуки

  1. гарантії
  2. Допуск СРО і страхування наших робіт
  3. Кваліфіковані кадри - запорука успіху
  4. Кращі монтажники СК СанТехПомощь 2016 року
  5. Перелік сантехнічних робіт
  6. Розцінки на сантехнічні роботи в Москві
  7. порядок взаємодії
  8. Переваги нашої компанії
  9. Абонентське обслуговування
  10. Заявка на безкоштовний виклик нашого фахівця

Сервісна Компанія Сантехпомощь проводить сантехнічні роботи будь-якої складності під ключ в Москві і області, орієнтуючись на інтереси вимогливих замовників і основні позиції цивілізованого сервісу. За 12 років роботи в цьому сегменті наша компанія змогла заслужити бездоганну професійну репутацію, сформувавши згуртований колектив фахівців вищої кваліфікації.

гарантії

Надані гарантії на сантехнічні роботи відображають нашу впевненість у високому рівні всіх проведених заходів. При цьому будь-які недоробки усуваються безкоштовно відразу ж після закінчення робіт або протягом обумовленого терміну.

В процесі робіт неухильно дотримуються актуальні СНіП, ГОСТ. Практикується в нашій компанії система страхування - ще один ефективний інструмент захисту ваших інтересів.

Допуск СРО і страхування наших робіт

Кваліфіковані кадри - запорука успіху

Ретельний відбір співробітників і постійний контроль над кожним завданням дозволяє гарантувати замовнику бездоганну якість сантехнічних послуг, пропонованих за конкурентноздатною ціною. Кожен майстер у всіх нюансах вивчив конкретні сантехнічні роботи, вміло використовуючи передові методики і інструментарій. Всі фахівці постійно підвищують свою кваліфікацію на практиці за допомогою вивчення нових технологій в області установки та ремонту сантехніки. Фотографії готових сантехнічних робіт і відгуки клієнтів, які можна вивчити на нашому сайті - найкраще підтвердження високої компетентності наших майстрів.

Кращі монтажники СК СанТехПомощь 2016 року

Контроль якості

Сервісна Компанія Сантехпомощь надає своїм замовникам можливість самостійно здійснювати контроль над якістю сервісу і сантехнічних послуг. Про будь-які недоліки ви можете повідомити нам по телефону або за допомогою спеціальної форми нашого сайті. залишені відгуки - ще один індикатор якості нашої роботи, що дозволяє новим замовникам зробити обґрунтований вибір.

Більш детально з полісом страхування цивільної відповідальності за заподіяння шкоди можна ознайомитися тут .

Перелік сантехнічних робіт






Бажаєте отримати гарантовано якісні сантехнічні послуги недорого в Москві від СК "СанТехПомощь"? Замовте виїзд майстра-сантехніка на будинок прямо зараз через форму зворотного зв'язку, і дізнайтеся наші тарифи вже сьогодні! Так само ви можете викликати нашого фахівця по телефонах, вказаних на сайті.

Розцінки на сантехнічні роботи в Москві

Найменування робіт Опис Од. вим. Ціна Мінімальний виїзд при установці устаткування, купленого у нас Вартість виїзду майстра при установці нашого обладнання (наприклад, заміна гнучкого підведення або змішувача), або виїзд майстра до НАШОГО клієнту шт. 1500 руб. Мінімальний виїзд при установці устаткування замовника Вартість виїзду майстра при установці устаткування клієнта (наприклад, заміна гнучкого підведення або змішувача) шт. 1900 руб. Установка унітазу Установка підлогового унітазу / біде (замовника) Демонтаж / збірка, монтаж унітазу / біде і всіх його елементів, регулювання зливної арматури, підключення до водопостачання і каналізації шт. 3000 руб. Установка підлогового унітазу / біде (купленого у нас) Демонтаж / збірка, монтаж унітазу / біде і всіх його елементів, регулювання зливної арматури, підключення до водопостачання і каналізації, герметизація, демонтаж / монтаж стінки за унітазом (ДСП, МДФ) шт. 2600 руб. Установка підвісного унітазу / біде Демонтаж / монтаж унітазу / біде на готове місце, герметизація шт. 1700 руб. Установка інсталяції Монтаж інсталяції, регулювання по рівню і висоті, підключення до водопостачання і каналізації шт. 3000 руб. Установка / заміна бачка унітазу Монтаж нового бачка / демонтаж раніше встановленого і монтаж нового бачка з установкою запірної арматури шт. 1500 руб. Установка / заміна запірної арматури Збірка, монтаж нової запірної арматури / демонтаж раніше встановленої і монтаж нової запірної арматури (без демонтажу бачка) шт. 750 руб. Усунення засмічень усунення простого засмічення Чистка сифона (слива) шт. 1000 руб. Усунення простого засмічення Чистка сифона (слива) і труб каналізації шт. 3000 руб.

договірна основа

Наша сервісна організація надає сантехнічні послуги в Москві на основі письмових договорів. Це дуже важливий момент, який дозволяє замовнику відчувати себе впевнено в будь-якій ситуації. Саме письмовий договір із зазначенням відповідальності виконавця сантехнічних робіт стає основою для різних претензій. При цьому будь-які недоліки усуваються максимально швидко і без будь-яких бюрократичних зволікань.

порядок взаємодії

  1. Ви робите дзвінок в нашу компанію і описуєте виниклу проблему або завдання.
  2. Диспетчер передає заявку фахівця, який прибуває на вашу адресу в обумовлений час.
  3. Після експрес-аналізу ситуації на місці, майстер складає кошторис і погоджує її з замовником. Сантехнічні роботи можуть початися в цей же день.
  4. Майстер допоможе вам в грамотному підборі сантехнічного обладнання, якщо є така потреба.
  5. При великих обсягах діє гнучка система знижок.
  6. Сантехнічні послуги надаються на основі письмових договорів.
  7. Якщо ви залишилися задоволені результатами роботи, то підписаний акт прийому стане свідченням відсутності у замовника претензій.

Існує можливість аварійного виклику сантехніка в будь-який час доби для екстреного усунення несправностей.

Переваги нашої компанії

  1. Безкоштовний виїзд замірника з каталогом сантехнічного обладнання.
  2. Монтаж включає в себе доставку сантехнічного обладнання до місця проведення робіт.
  3. Вам пропонується фіксована ціна на певні види робіт, як це обумовлено на цій сторінці.
  4. Всі роботи і використовувані комплектуючі застраховані в ВАТ СК «Альянс», що визначає матеріальну відповідальність виконавця перед замовником.
  5. Майстри реалізують продумані технічно грамотні рішення, прийняті з урахуванням попередньої експертизи місця установки обладнання.
  6. Ви будете задоволені запропонованими цінами на сантехнічні роботи, які на 15-20% нижче, ніж у наших конкурентів в Москві.
  7. Наша компанія дає гарантію на роботи, і реально виконує гарантійні зобов'язання перед своїми клієнтами.
  8. Перед виконанням робіт ми укладаємо з вами офіційний договір.
  9. Ви можете оплатити наші послуги безготівковим способом через банк або пластиковою карткою.
  10. На нашому сайті ви можете за 10 хвилин оформити кредит на покупку устаткування або наших послуги.
  11. У нашій компанії працюють тільки слов'яни.

Абонентське обслуговування

Ця пропозиція буде цікаво організаціям, керівництво яких бажає отримувати якісні сантехнічні послуги в Москві за пільговою вартістю. укладаючи абонентський договір з нашою компанією, ви можете бути впевнені у виконанні всіх наших зобов'язань. Якщо ви власник міні-готелю, сауни, басейну, фітнес-клубу або підприємства громадського харчування - сантехнічне абонентське обслуговування однозначно дозволить вам заощадити кошти з виключенням прикрих простоїв. Постійні клієнти отримують додаткові сервісні привілеї, про які домовилися в індивідуальному порядку.

Професійні сантехнічні послуги - ми заслужили необмежений ліміт довіри найвимогливіших клієнтів!


Заявка на безкоштовний виклик нашого фахівця

  • Колективна заявка на покупку устаткування з установкою

    Знижка 15%

  • Скористайтеся послугою з перевірки води в вашому водопроводі

    безкоштовно

  • Пропозиція для тих, хто робить ремонт в квартирі і хоче заощадити

    Знижка 5%

  • Фірмовий унітаз з установкою, включаючи всі комплектуючі до нього

    5900 руб.

  • Секція радіатора опалення при замовленні установки в нашій компанії

    540 руб.

  • Стандартна установка кондиціонера при покупці у нас

    безкоштовно

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама