Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Алюмінієва фольга для лазні: монтаж, властивості, різновиди

  1. Властивості алюмінієвої фольги для лазні
  2. Різновиди фольгованих матеріалів
  3. Алюмінієва фольга для лазні: яку краще вибрати в вашому випадку
  4. Грамотний монтаж теплоізоляції з фольгою

Оздоблення приміщень лазень і саун в обов'язковому порядку включає утеплення. Правильно підібрана і змонтована теплоізоляція забезпечує комфортний мікроклімат всередині парної, а також заощаджує енергію на нагрівання і підтримання оптимальної температури. Одним з найпоширеніших способів утеплення лазні є теплоізоляція з фольгою.

Властивості алюмінієвої фольги для лазні

фольга:

  • стійка до корозії;
  • безпечна з екологічної точки зору навіть при сильному нагріванні;
  • має високу відбивну здатність.

Матеріал не поглинає тепло, а повертає назад в приміщення, і бані створюється ефект термоса. Хороші пароізоляційні властивості перешкоджають виходу нагрітого пара і його проникненню в конструкції стін і перекриттів, що позитивно впливає не тільки на мікроклімат, але і на довговічність всієї будови.

Алюміній, з якого виробляється фольга, має високий рівень теплопровідності, тому при монтажі на холодну стіну тепло залишає приміщення. Але цей недолік легко усувається за допомогою додаткового шару утеплювача, укладеного між стіною і алюмінієву фольгу, щоб лазні.

Різновиди фольгованих матеріалів

Теплоізоляція з фольгою представлена ​​в декількох видах:

  • без основи;
  • на підкладці з крафт-паперу;
  • на підкладці з пінополіетилену або мінеральної вати;
  • армована стекловолоконной сіткою.

Без основи На підкладці з крафт-паперу На підкладці з пенополіеілена Армированная скловолокном Товщина 50-100 мк (до 0,2 мм) до 1 мм від 2 до 10 мм до 5-7 мм Рівень відображення тепла до 97% до 95% до 97 % / p> до 97% Робочий температурний діапазон від -100 до + 300⁰С від -60 до + 120⁰С від -60 до + 100⁰С -40 до +80, +150 або + 200⁰С в залежності від типу

Алюмінієва фольга для лазні: яку краще вибрати в вашому випадку

Фольга на утеплювача не вимагає покупки додаткових матеріалів і кріпиться безпосередньо на стіну Фольга на утеплювача не вимагає покупки додаткових матеріалів і кріпиться безпосередньо на стіну. Алюмінієва фольга для лазні без основи передбачає більш дбайливий монтаж, зате дозволяє вибрати будь-який вид утеплювача, легко встановлюється на ізольовану раніше стіну і виконує свій функції при самому широкому температурному діапазоні. Теплоізоляція з фольгою на основі крафт-паперу за умови якісно законопаченние стін може використовуватися в лазнях з бруса без інших матеріалів, що утеплюють.

Загальна товщина всіх шарів утеплювача і, відповідно, тип фольгованого матеріалу вибирається також виходячи з товщини і типу стін.

Матеріал Товщина стіни Загальна товщина теплоізоляції Бетон або цегла 25-35 см 10-15 см більше 35 см 8-10 см Дерево 10-15 см 6-8 см 15-20 см 4-6 см більше 35 см 2-4 см

Грамотний монтаж теплоізоляції з фольгою

Основна вимога до монтажу алюмінієвої фольги для утеплення лазні - це герметичність Основна вимога до монтажу алюмінієвої фольги для утеплення лазні - це герметичність. Наприклад, матеріал без підстави наклеюється внахлест. Місця стику проклеюються металізованої клейкою стрічкою. Між шарами ізоляції важливо залишати вентиляційні зазори і забезпечувати якісну вентиляцію самого приміщення.

Детальні технічні характеристики, інформація про те, яку алюмінієву фольгу краще вибрати для конкретних завдань, і способи покупки фольгованих матеріалів від компанії «Ресурс» представлені в спеціальному розділі сайту.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама