Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Теплотраса для дачних будівель - труби в землі

  1. Варіант 1: спеціальна труба для теплотраси.
  2. Варіант 2: Труба із зшитого поліетилену PEX.
  3. Варіант 3: Труба з поліпропілену HOT FIBER.

Рано чи пізно для власника заміського будинку виникає питання: як передати тепло від котельні в будинку в окремо стоїть лазню або гостьовий будиночок.

Логічно в даному випадку прокопати траншею і прокласти в ній трубопровід, по якому тепло за допомогою насоса надійде до нового споживача.

Основне питання: які труби і який тип теплоізоляції вибрати, щоб не опалювати землю замість будиночка?

Варіант 1: спеціальна труба для теплотраси.

Трубопровід FLEXALEN або аналог - попередньо ізольований трубопровід з полібутилену або аналоги із зшитого поліетилену PEX. Трубопровід FLEXALEN або аналог - попередньо ізольований трубопровід з полібутилену або аналоги із зшитого поліетилену PEX Теплоізоляція виконана зі спіненого поліетилену із закритою комірчастою структурою, не схильною до впливу вологи (99% закритих пор). Система захищена від зовнішніх механічних впливів гофрованим кожухом з ПНД з додаванням карбону. Незаперечною перевагою є висока теплоізоляція, можливість прокладки в грунтах з високим рівнем грунтових вод. Недоліком є ​​висока ціна.

Варіант 2: Труба із зшитого поліетилену PEX.

Теплоізоляція виконується самостійно за допомогою трубної ізоляції Енергофлекс товщиною стінки не менше 20 мм. Теплоізоляція виконується самостійно за допомогою трубної ізоляції Енергофлекс товщиною стінки не менше 20 мм Захисний кожух можна виконати зі спеціальної двошарової захисної труби. Відмінність від першого варіанту в тому, що ефективність теплоізоляції буде нижче, а трудомісткість монтажу труб вище (збірка трубопроводу, теплоізоляції і кожуха- трудомістке заняття).

Варіант 3: Труба з поліпропілену HOT FIBER.

Теплоізоляція виконується самостійно
Теплоізоляція виконується самостійно. Теплоізоляцію можна виконати за допомогою екструзійного пінополістиролу товщиною 100 мм. З'єднання пінополістиролу виконати за допомогою монтажної піни. Даний варіант підходить тільки для сухих ґрунтів, так як ізоляція не є герметичною.

При укладанні теплотраси не забувайте про температурної компенсації. При укладанні теплотраси не забувайте про температурної компенсації Рівна як струна труба в траншеї - ознака некваліфікованого монтажу. Отримати додаткову консультацію онлайн.

Автор: Фабрика Тепла

Дата: 22.06.2015 р

Основне питання: які труби і який тип теплоізоляції вибрати, щоб не опалювати землю замість будиночка?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама