Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ласкаво просимо в Інтернет-магазин "Газонні трави" компанії «Агбіна»!


Газон в Росії набуває все більшої популярності. Газон - це і декоративний елемент будь-якого саду,

Газон - це і декоративний елемент будь-якого саду,

і спортивний майданчик, і місце для дитячих ігор. Правильно підібрана газонна суміш допоможе створити Вам улюблене місце відпочинку. Але як вибрати насіння газонної трави?


Ніколи не робіть свій вибір, грунтуючись тільки на назві - вже багато років відверто неякісний товар маскується під гучні бренди. Низька вартість газонної суміші повинна насторожувати - елітні газони не можуть коштувати 100 руб. за кг.

Фірма «Агбіна» пропонує своїм клієнтам тільки якісне насіння газонних трав від виробника. Довгі роки ми успішно співпрацюємо з датською компанією «DLF Trifolium», лідером на ринку насіння газонних трав. У 2000 році компанія «Агбіна» організувала власне виробництво з фасування поліпшених сумішей газонних трав для російських умов. Це високоякісне насіння датської, голландської, російської та американської селекції.

На Ваш вибір ми пропонуємо газонні трави для будь-яких цілей.

У нас - широкий вибір сумішей для спорту , В тому числі професійні газони для гольфу і футболу. У магазині завжди в наявності стійкі до витоптування газонні трави, за якими не просто можна ходити, але і бігати цілими днями.

Декоративний газон також представлений в широкому асортименті. Досвід нашої компанії допоможе підібрати вам ідеальну суміш для створення зеленої оази серед сірої міської пустелі, острівець безтурботності і спокою, яким можна милуватися нескінченно. «Агбіна» вже багато років працює з палацово-парковими ансамблями Царське Село, Павловськ, Ораниенбаум, Петергоф, для яких спеціально була розроблена нова суміш " Петергоф ". Нагороджена золотою медаллю міжнародної виставки-ярмарку" Агрорось "суміш" Петергоф "була вперше застосована для реставрації партеру перед Єкатерининським палацом в Царському Селі.

Партерний газон повинен складатися тільки з кращих трав декоративних сортів. елітний газон - це питання престижу, і підійти до його вирішення потрібно професійно. Газонні суміші від кращих селекціонерів світу допоможуть Вам створити на ділянці справжній витвір мистецтва ландшафтного дизайну.

Насіння газонних трав купити Ви можете в Інтернет-магазині або приїхати до нас в офіс. У нас Ви знайдете універсальні і вузькоспеціалізовані , тіньовитривалі і посухостійкі , мавританські і партерні газонні трави за найвигіднішими цінами в необхідному Вам кількості.

Для підгодівлі газону ми пропонуємо газонні добрива Флоранід і Базатоп. Це високоякісні добрива для азон пролонгованої дії, які використовувалися на всіх стадіонах чемпіонату світу в Німеччині і застосовуються в більш ніж 25 футбольних клубах першої та другої Бундесліги.

Про компанію

ТОВ «Фірма« Агбіна »- це компанія, яка вже 20 років займає лідируючу позицію на ринку насіння. Основними напрямками діяльності фірми є:

C 1992 року "Агбіна" - асоційований член ISF - міжнародної організації, яка визначає політику на світовому ринку торгівлі насінням.

«Агбіна» працює з партнерами з 40 країн світу. Цим обумовлюється найширший асортимент продукції, який постійно поповнюється новими культурами, затребуваними на ринку. Компанія пропонує насіння не тільки популярних і улюблених всім рослин, а й екзотичних сортів, ніколи раніше не імпортуються в Росію.

З 2005 року "Агбіна" прийнята асоційованим членом в міжнародній організації

Цей сайт присвячений одному з напрямків діяльності компанії «Агбіна» - газонних трав. Тут Ви можете вивчити весь асортимент пропонованої продукції і зробити замовлення в зручній для Вас формі. В Інтернет-магазині «Газонні трави» представлені тільки якісні суміші за вигідними цінами.

Але як вибрати насіння газонної трави?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама