Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Senpolia.info | сенполія

  1. Ірина Володимирівна Кабанова:
  2. Олена Сергіївна Трофименко:
  3. Тетяна Іванівна Олейникова:

Привіт, дорогі поціновувачі краси! Привіт, дорогі поціновувачі краси

Вітаємо вас на сторінках оновленого сайту senpolia.info! З радістю повідомляємо, що зробити замовлення в нашому інтернет-магазині стало набагато простіше. Ласкаво просимо! Наш сайт работет з 2004 року і за цей час ми придбали багато нових друзів.

Ви зможете ознайомитися з об'єднаним каталогом колекціонерів Ірини Володимирівни Кабанова, Олени Сергіївни Трофименко і Тетяни Іванівни Олейниковой. В нашій колекції - все розмаїття геснерієвих - сенполії , стрептокапуси , хіріти, колумнеї, петрокосмеі, епісциї, а також великий каталог ахіменес .

Ми прагнемо бути в курсі всіх нових подій і віянь селекції геснерієвих, вважаємо за краще власний, заснований на натхненні цими чудовими рослинами, практичний досвід і стиль вирощування, що допомагає нам попереджати всілякі проблеми. Досвідченим ми шляхом ми прийшли до єдиного методу: грунт, освітлення, добрива, і це - наша формула успіху!

Ми з радістю поділимося з усіма своїми знаннями і досвідом, а також всієї тієї красою, яку вирощуємо! на форумі Ви можете задати нам будь-яке питання, і відразу отримаєте цікавить відповідь.

наш каталог узамбарских фіалок та інших геснерієвих містить фотогалерею кожного сорту, де можна простежити розвиток рослини, а також різні його варіанти.

Не так давно відкрилася оранжерея, де ми вирощуємо цікаві новинки і різні види геснерієвих. Директор теплиці - Олена Сергіївна Трофименко, і її легка рука дала життя тисячам нових рослин.

Ми дуже піклуємося про "сортовий чистоті" наших рослин, підтримуючи лінії з найбільш вираженими сортовими ознаками, залишаючи в колекції лише найкрасивіші і якісні варіанти.

Велику увагу приділяємо ми мінливості рослин, тому в нашій колекції - цікаві спорту, часом навіть більш красиві, ніж сорти.

Особливе місце займають химери - їх загадковість і складність в розмноженні, безумовно, привертають нас як колекціонерів. Ми створюємо саме колекцію, де часом зустрічаються справжні ексклюзивні варіанти.

У 2006 році нашими зусиллями був створений Консультаційний Центр Клубу "Невська Фіалка", який є місцем зустрічей любителів і професіоналів нашого міста і де можна придбати рослини колекціонерів нашого Клубу (і наші в тому числі), а також все, що потрібно для вирощування. А в 2008 році відкрив свої двері Невський Будинок Фіалки .

А в 2008 році відкрив свої двері   Невський Будинок Фіалки

Ми (Ірина Кабанова і Олена Трофименко) займаємося селекцією стрептокарпусов, і наші сорти прикрашають колекції поціновувачів цих чудових рослин.

Наша "фіалочная" життя яскрава і різноманітна, маємо честь бути знайомими з багатьма селекціонерами геснерієвих Росії, USA - ми організовували зустрічі з Полом Сорано (2004), подружжям Робінсон (2007) і подружжям Kent і Joyce Stork (2009).

Ми сповнені нових задумів, і будемо дуже раді, якщо Ви приєднаєтеся і теж будете брати участь в сенпольной життя Росії з тим же ентузіазмом, з яким це робимо ми!

Ірина Володимирівна Кабанова:

Ірина Володимирівна Кабанова:

... У моєму будинку, як, втім, і в більшості, милі сенполії назавжди зайняли своє законне місце. У пам'яті - фіалки моєї мами, посаджені в "лукошки", буйно ростуть і цвітуть круглий рік; це дивне відчуття - на вулиці полярна ніч, зима, за вікном йде сніг (я народилася і виросла в місті хуртовин та карликових беріз - Норильську), а у тебе перед очима - красиві квіти.
Вже багато років я живу в Санкт-Петербурзі, а мені так не вистачає цього снігу і цих квітів ... Напевно, саме тому у мене в квартирі є маленький різнокольоровий рай, який своїм цвітінням нагадує, до чого ж прекрасна життя!

Олена Сергіївна Трофименко:

Олена Сергіївна Трофименко:

Тетяна Іванівна Олейникова:

Тетяна Іванівна Олейникова:

Народилася я під знаком Близнюки 19 червня 1957 року. Квіти зі мною з самого раннього дитинства. Я народилася на півдні, де буйство квітучих рослин оточує тебе постійно і його можна не помічати, а сприймати як само собою зрозуміле. Тому я дуже вдячна моїй мамі, яка змогла мені відкрити очі на цю красу. У нашому домі завжди жили кімнатні рослини, і вони були повноправними членами сім'ї. У школі я була, мабуть, найактивнішим членом гуртка Юних натуралістів. А коли вступила до інституту, то з дому привезла до Ленінграда живці хлорофітума і саньсевьеріі, які жили зі мною все п'ять років навчання і життя в студентському гуртожитку.

Свою першу фиалочку я теж привезла з рідного дому. Це було в середині 90-х років - це був сорт "Фаворит" Б.М. Макун і він, до речі, до цих пір живе в моїй колекції. Але по-справжньому я закохалася в фіалки після відвідування Будинку Фіалки в Москві в 2003 році. Після того самого відвідування мені стало зрозуміло, що ця любов залишиться зі мною на все життя. Я стала привозити з Москви живці, і скоро фіалки витіснили з підвіконь всі інші квіти. А в лютому 2006 року відбулося в моєму житті доленосну подію: в журналі "Дачний Петербург" я прочитала статтю Ірини Кабанова про клуб "Невська Фіалка", який об'єднав любителів сенполій у нас в місті. І все, спокій був загублений назавжди, мені дуже хотілося зустрітися з цими захопленими людьми!

І ця зустріч стала для мене особливою подією - не всім щастить знайти не просто однодумців, а й хороших друзів. Ми зрозуміли, що, об'єднавши наші колекції, ми зможемо отримувати і дарувати більше задоволення від споглядання цих чудових квітів, і не тільки - ми плануємо, як і раніше, дарувати Вам виставки і можемо обіцяти, що ці події стануть в недалекому майбутньому цікавіше і більш насиченим .

У 2007 році мій будинок відвідали дружини Робінсон (американські селекціонери), і моя колекція отримала від них найвищу оцінку, що дуже приємно - адже вони за сумісництвом є суддями виставок AVSA. У 2009 році Кент і Джойс Сторк також вшанували мене своєю присутністю.

Зараз моя колекція налічує близько 600 сортів, з них 165 - це вітчизняні сорти фіалок, велика частина яких - сорти Б.М. і Т.Н. Макун. Вважаю своїм обов'язком зберегти сорти, створені великим Майстром! Сподіваюся, що фиалочки, вирощені мною, радують не тільки мене, а й усіх, хто відвідує наші виставки. Завжди готова поділитися своїми знаннями з усіма захопленими людьми.

Завжди готова поділитися своїми знаннями з усіма захопленими людьми

У 2010 році колекція поповнилася ахіменес , І зараз моя колекція ахіменес - одна з найбільших колекцій Санкт-Петербурга!

Кращі ахіменес - для Вас!

Кращі ахіменес - для Вас

Сайт відкритий в березні 2004 року
Дизайн Ірини Кабанова

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама